icon

Je druhá čiarka dostatočne silná na testoch?

ria999
6. jún 2025

Ahojte, poslednú ms som mala 12.5. clearblue mi pred týždňom ukázal 1+2 a v pondelok HCG 22,9 a dnešný test vyzerá takto.. myslíte že je to dosť silná druhá čiarka? Keď porovnám testy v priebehu týždňa tak tie silnejú len tak minimálne.
Ako ste to mali vy?🙏🏼

Je druhá čiarka dostatočne silná na testoch?
majamat
6. jún 2025

no to ake mas nizle HCG by si test ani este nemusela mat pozitivny, nemeraj ciarku, HCG sa zdvihlo, nie je uz v norme,a le je pozitivne a tato nizka hodnota moze znamenat uplny zaciatok tehu, resp uplny zaciatok po zahniezdeni. nedavno sa HCG zrejme estelen zacalo tvorit, preto je to takto. ked HCG v krvi dostatocne stupne, budu aj kolajnice.

anjelicek26
6. jún 2025

posledna MS bola len 12.5. takze to neni este ani mesiac dozadu... taka ciarka je v poriadku.

marylinmary
6. jún 2025

Tiez by som povedala, ze to je takto ok.

sofia1979
6. jún 2025

@ria999 mne sa vidí, že je to ôk si úplne na začiatku, držím palce

ria999
autor
6. jún 2025

Ďakujem vám 🙂 .. dnes som mala kontrolné HCG že ako to vyzerá keďže som prvý pozitívny test pred týždňom zistila pri krvácaní a dr mi povedala že mám veľmi vysoko sliznicu a ja som sa s mužom snažila lebo som si myslela že na 14den po ms by som mohla mať ovulaciu ktorú nikdy nemám 🤣
(7rokov sa snažíme, 1 IVF , 4 KET , úplne anovulacne cykly, 1biochemicke)
Preto som teraz v šoku 🤷🏼‍♀️

alyson29
6. jún 2025
@ria999

Ďakujem vám 🙂 .. dnes som mala kontrolné HCG že ako to vyzerá keďže som prvý pozitívny test pred týždňom zistila pri krvácaní a dr mi povedala že mám veľmi vysoko sliznicu a ja som sa s mužom snažila lebo som si myslela že na 14den po ms by som mohla mať ovulaciu ktorú nikdy nemám 🤣
(7rokov sa snažíme, 1 IVF , 4 KET , úplne anovulacne cykly, 1biochemicke)
Preto som teraz v šoku 🤷🏼‍♀️

@ria999 gratulujem ❤️🍀

ria999
autor
8. jún 2025
@alyson29

@ria999 gratulujem ❤️🍀

@alyson29 ďakujem 🫶🏼 🥹 ..aj keď viem že ešte nič nie je vyhraté.. mierne spinim beriem aj duphaston aj cyclonamine tak už sa neviem dočkať zajtra na výsledok krvi ci to stúpa alebo nie 😔

alyson29
8. jún 2025
@ria999

@alyson29 ďakujem 🫶🏼 🥹 ..aj keď viem že ešte nič nie je vyhraté.. mierne spinim beriem aj duphaston aj cyclonamine tak už sa neviem dočkať zajtra na výsledok krvi ci to stúpa alebo nie 😔

@ria999 pevne verím, že tentokrát všetko vyjde v poriadku a budete sa tešiť z maličkého bábätka 🙏🏻❤️ budem silno držať prsty, aby sa udržalo a zabojovalo 🥹🍀

ria999
autor
9. jún 2025
@alyson29

@ria999 pevne verím, že tentokrát všetko vyjde v poriadku a budete sa tešiť z maličkého bábätka 🙏🏻❤️ budem silno držať prsty, aby sa udržalo a zabojovalo 🥹🍀

@alyson29 ďakujem ti veľmi pekne 🙏🏼 .. nič si neželám viac ako toto 🥹... Tak ale nakoniec to nevyzerá dobre stúplo mi len na 30 😔

majamat
9. jún 2025
@ria999

@alyson29 ďakujem ti veľmi pekne 🙏🏼 .. nič si neželám viac ako toto 🥹... Tak ale nakoniec to nevyzerá dobre stúplo mi len na 30 😔

@ria999 asi to veru nevyzera moc dobre, je mi to luto.

alyson29
9. jún 2025
@ria999

@ria999 och nie 😞 a ste dohodnuté s dr. na ďalšom odbere alebo už len čakáte, čo bude? 🥺 Mrzí ma to veľmi..

ria999
autor
9. jún 2025
@alyson29

@ria999 och nie 😞 a ste dohodnuté s dr. na ďalšom odbere alebo už len čakáte, čo bude? 🥺 Mrzí ma to veľmi..

@majamat @alyson29 mám ešte kontrolné HCG v stredu ale tak už sa a tým zmierňujem pomaličky aj tak som ani nedúfala keď IVF nevyšlo že by sa to vôbec podarilo prirodzene aj keď obaja sme úplne zdraví 😥

alyson29
11. jún 2025
@ria999

@majamat @alyson29 mám ešte kontrolné HCG v stredu ale tak už sa a tým zmierňujem pomaličky aj tak som ani nedúfala keď IVF nevyšlo že by sa to vôbec podarilo prirodzene aj keď obaja sme úplne zdraví 😥

@ria999 ako dopadlo dnešné HCG? 🙏🏻

ria999
autor
13. jún 2025
@alyson29

@ria999 ako dopadlo dnešné HCG? 🙏🏻

@alyson29 výsledok som mala až včera no hodnota klesla takže som vysadila lieky a budúci týždeň už len odkontroluje dr či je hodnota nulová.. 😔

alyson29
13. jún 2025
@ria999

@alyson29 výsledok som mala až včera no hodnota klesla takže som vysadila lieky a budúci týždeň už len odkontroluje dr či je hodnota nulová.. 😔

@ria999 tak to ma veľmi mrzí 😞😞 budem držať palce, aby sa čo najskôr zadarilo a bábätko zabojovalo 🙏🏻❤️🍀