Je druhá čiarka dostatočne silná na testoch?
Ahojte, poslednú ms som mala 12.5. clearblue mi pred týždňom ukázal 1+2 a v pondelok HCG 22,9 a dnešný test vyzerá takto.. myslíte že je to dosť silná druhá čiarka? Keď porovnám testy v priebehu týždňa tak tie silnejú len tak minimálne.
Ako ste to mali vy?🙏🏼

posledna MS bola len 12.5. takze to neni este ani mesiac dozadu... taka ciarka je v poriadku.
Tiez by som povedala, ze to je takto ok.
Ďakujem vám 🙂 .. dnes som mala kontrolné HCG že ako to vyzerá keďže som prvý pozitívny test pred týždňom zistila pri krvácaní a dr mi povedala že mám veľmi vysoko sliznicu a ja som sa s mužom snažila lebo som si myslela že na 14den po ms by som mohla mať ovulaciu ktorú nikdy nemám 🤣
(7rokov sa snažíme, 1 IVF , 4 KET , úplne anovulacne cykly, 1biochemicke)
Preto som teraz v šoku 🤷🏼♀️
Ďakujem vám 🙂 .. dnes som mala kontrolné HCG že ako to vyzerá keďže som prvý pozitívny test pred týždňom zistila pri krvácaní a dr mi povedala že mám veľmi vysoko sliznicu a ja som sa s mužom snažila lebo som si myslela že na 14den po ms by som mohla mať ovulaciu ktorú nikdy nemám 🤣
(7rokov sa snažíme, 1 IVF , 4 KET , úplne anovulacne cykly, 1biochemicke)
Preto som teraz v šoku 🤷🏼♀️
@ria999 gratulujem ❤️🍀
@alyson29 ďakujem 🫶🏼 🥹 ..aj keď viem že ešte nič nie je vyhraté.. mierne spinim beriem aj duphaston aj cyclonamine tak už sa neviem dočkať zajtra na výsledok krvi ci to stúpa alebo nie 😔
@ria999 pevne verím, že tentokrát všetko vyjde v poriadku a budete sa tešiť z maličkého bábätka 🙏🏻❤️ budem silno držať prsty, aby sa udržalo a zabojovalo 🥹🍀
@ria999 och nie 😞 a ste dohodnuté s dr. na ďalšom odbere alebo už len čakáte, čo bude? 🥺 Mrzí ma to veľmi..

no to ake mas nizle HCG by si test ani este nemusela mat pozitivny, nemeraj ciarku, HCG sa zdvihlo, nie je uz v norme,a le je pozitivne a tato nizka hodnota moze znamenat uplny zaciatok tehu, resp uplny zaciatok po zahniezdeni. nedavno sa HCG zrejme estelen zacalo tvorit, preto je to takto. ked HCG v krvi dostatocne stupne, budu aj kolajnice.