icon

Je druhá čiarka na teste dostatočne silná?

18. júl 2025

Ahojte, prosím vás, menštruácia mi mešká 10 dní a chcela som minúť jeden test čo mi zostal, tak som si ho len tak spravila. Ale výsledok sa mi moc nepozdáva, nemala by byť tá čiarka oveľa silnejšia? Pri prvom som mala už druhý deň meškania riadne koľajnice, tam bola možno ešte silnejšia ako tá kontrolná tak neviem či je to normálne. K lekárovi idem až o dva týždne...
Za odpovede pekne ďakujem

Je druhá čiarka na teste dostatočne silná?
barka1
18. júl 2025

@anonym_autor toto nie su kolajnice? Co hovori návod? II = tehotenstvo, nie?
Či si myslíš, že tehotná nie si? Či ako?

majamat
18. júl 2025

ved je dost silna. aku by si ju chcela?

ivik4
18. júl 2025

To aku silnu by si ju chcela mat. Vsak su skoro rovnake. Duch vyzera uplne inak na teste

nika_val
18. júl 2025

Toto je asi nejaky nový trend sledovať silu čiarky na teste. ( po hľadaní duchov tu máme niečo nové)
Dnes už druhá diskusia kde boli na teste vážne silné čiarky ale autorke sa zdali slabé 🙈

@anonym_autor su maximalne vyrazné, už silnejšie ani byť nemôžu
Ono tá sila čiarok zaleží aj od množstva farbiva v teste nie len od hcg
Ak má test málo farbiva tak ty môžeš mať aj neviem ako vysoké hcg čiarky budú slabšie
Ale to nie je to tvoj prípad tu sú obe čiarky fakt že mega výrazné

simona1998
18. júl 2025

Poznám ten pocit , tiež som rozmýšľala , či sú tieto čiarky dostatočne silne 🙂tiež mi vtedy menzes meškal 10dni , zachvíľku začínam 9mesiac . Držím palce moc .!

anonym_5cefeb
Odpoveď bola odstránená
spenat9
18. júl 2025
@anonym_5cefeb
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5cefeb akoze nic proti autorke, asi je ozaj neista ale toto ma pobavilo 😂

anonym_dd8c8a
18. júl 2025

Osobne si myslím, že na intenzite farby nezáleží (pokiaľ to nie je duch, ktorého polovica ľudí nevidí ani pri najvyššom jase). Ale v tomto prípade je to jednoznačné 'áno' 🤍 gratulujem!

autor
18. júl 2025
@anonym_5cefeb
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5cefeb to je aký? Vieš mi aj poradiť značku alebo tebe vyšli všetky nedostatočne ? 😂

autor
18. júl 2025

No tak čítala som tu, že sila čiarky môže znamenať aj neprosperujuce tehotenstvo, tak som bola neistá. Viem , že drvivá väčšina z báb na koňovi je totálne dokonalá a chcela by som mať ich internetové sebavedomie 😁 ale za toto si zo mňa nemusíte hneď robiť srandu si myslím 🤷🏼‍♀️

autor
18. júl 2025
@anonym_dd8c8a

Osobne si myslím, že na intenzite farby nezáleží (pokiaľ to nie je duch, ktorého polovica ľudí nevidí ani pri najvyššom jase). Ale v tomto prípade je to jednoznačné 'áno' 🤍 gratulujem!

@nika_val
@simona1998
@anonym_dd8c8a
Ďakujem 😉