Meškajúca menštruácia a slabá čiarka na tehotenskom teste

Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.
Záleží,kedy bola ovulácia a kedy sa vajíčko uhniezdilo. Test je pozitívny,skús o dva dni,už by mala byť silnejšia čiarka. Testuj však tým istým typom testu, kvôli farbivu, keďže iba značka môže mať iné množstvo.
@jaskolka ďakujem veľmi pekne za peknú odpoveď, vyskúšam teda zas o 2 dní. 🙂 snáď sa podarí, ďakujem ešte raz
Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia
Určite je Pozitívny, držím palce daj foto o dva dni to už bude krajšia jasnejsia
@sofia1979 zajtra si idem kúpiť znova tak uvidíme, som zvedavá aj ja, veľmi by som sa tešila 🙂 ďakujem krásne ❤️
No kocky robila som aj dnes, ale mne nejako extra silný nepríde, menzes mešká 4 dní, čakala by som silnejšie.. ale tak uvidím, počkám ešte týždeň a ak nedôjde, pôjdem k lekárovi, ale čo hovoria ostatné zeny, že test by mal byť už extra silný, tak môj nie je absolutne
To už by pri toľkom meškaní boli silnejšie asi
@sofia1979 uvidíme, počkám, dve čiarky tam sú, budúci týždeň zájdem k lekárovi.. snáď to vyšlo🙂 pri maličkej som mala slabé čiarky stále, s týmto testom tak snáď aj teraz to bude pozitívne