icon

Je duch na teste po 9 dňoch od styku?

25. mar 2025

Ahojte. ano viem velmi dobre, ze sa neráta od styku ale od ovulacie ale styk sme mali len 1x a to pred deviatimi dňami. styk bol nechránený ale ejakuloval mimo mňa. Cyklus mam rozhadzaný, mame 8 m dieťatko, ms mi nabehla pred 4-mi mesiacmi a je všeliaký. minulý mesiac mi meškala ms 14 dní, prišla len vďaka agolutinu. takze to, kedy mam ovulaciu a kedy mám realny termin ms netusi uz ani srnka. podla apky by mi mala prist dnes. preco som si spravila test? predvcerom večer som mala krče ako na MS, uz som si dala aj vložku cakala rano krv ale nikde nič. takto to bolo aj pri prvom dieťatku. tak som skusila test ani nie z ranneho moču a je tam slaba ciarka, ale mne sa to celé nevidí, nevychadza mi to časovo. keby som mala
otehotniet tak by som mala mat ovulaciu presne vtedy ked sme maly styk, co mi tiez nevychadza a uz tobôž nie pozitivny test po 9ich dnoch. co myslite zienky, poradte mi (fotky v komente)

autor
25. mar 2025
krasneleto
25. mar 2025

nieco sa tam crta

nin12345
25. mar 2025

Kazdopadne skus este zajtra rano testovat z prveho mocu ale mne sa duch na teste objavil tiez velmi velmi skoro este ovela skor nez mi mala zacat ms... daj potom vediet ako to dopadlo.

autor
25. mar 2025

takze podla vas nie je vylucene? no nic, rozhodne test zajtra ráno, ak bude negativny tak asi nejaká vada .. i ked neviem aká vada mohla nastat

krasneleto
25. mar 2025

vylucene nie je nikdy nic.. zopakuj test a uvidis ci je to duch, ci kanalik...

nin12345
25. mar 2025

Myslim si ze to vobec nie je vylucene. Ja som dostala prvu ms ihned po sestonedeli aj ked som dojcila a gyn mi vtedy povedala ze mam normalne uz ovulaciu a kludne som mohla hned otehotniet. Pokial by to bola nehoda a nepotvrdi sa ti tehu pri dalsom teste tak sa chrante aby si nestresovala

januska12323
25. mar 2025

Počkaj pár dní a sprav si test ráno. Keďže máš rozhádzaný cyklus je všetko možné.

dixitka
25. mar 2025

Nič iné ti nezostáva, len testovať ďalej, kľudne aj zajtra z ranného moču, no ak vydržíš 2-3 dni, výsledok bude jednoznačný. Za mňa sú to pozitívne testy 🤷‍♀️

magic08
25. mar 2025

a iny styk okrem toho pred 9timi dnami nebol?

autor
25. mar 2025

skusila som ine , kedze v skupine na fb ma zvozili ze ziadny duch tam nie je. mne pride aj na tomto ciarka , nechapačky. uvidim ci zajtra bude silnejsie a ak nie tak asi fakt nejaka cysta.

autor
25. mar 2025

@magic08 nie 😪🥲

vivuska666
25. mar 2025

Ja som si na 10ty den po sexe robila test. Planovali sme babo. A uz som mala ducha ako ty. A teraz ma ma ten duch strasi uz vyse 6 rokov 🙂

ailiba
25. mar 2025

Citala som, ze tesne pred ms moze lahko stupnut hcg. Z tejto ciaky je tazke vycitat, ci ano, alebo nie. V kazdom pripade to mozne je... Treba este pockat. Ciarka bud bude silniet, alebo slabnut. Skus zajtra, najneskir pozajra to uz bude jasnejsie.

autor
26. mar 2025

Dievčata, dnes ráno 😳😳 co si myslite? ja si este stale
myslim ze nejame pokazene testy

magic08
26. mar 2025

no toto na pokazeny test nevyzera, ja vidim silnejsiu čiarku ako vcera

nina0412
26. mar 2025

Krásne test zosilnel

autor
26. mar 2025

@magic08 skusila som teraz poobede a ledva sa da vidiet.. takze neviem. je tam ciarka ale
slabucka. objednala som si clearblue, tak skusim ráno

magic08
26. mar 2025

mozno si len vela pila, ja by som počkala 2 dni a skusila. Ak si tehotna, čiarka bude viditelna

nina0412
26. mar 2025

Ale tieto mamatesty vedia veľmi pekne ukázať aj falošných duchov ja na vašom mieste kupim intimed test alebo dr Max

autor
26. mar 2025

@nina0412 zajtra urobim clearblue

nin12345
29. mar 2025

No co autorka ako to s tebou vyzera?