icon

Je ešte príliš skoro na tehotenský test?

14. apr 2025

Ahojte ženy...2.aprila som mala ovulaciu,samozrejme aj nechránený styk nakoľko sa snažíme o dieťa
Dnes robený test je negatívny, menzes mešká 2 dni.
Je ešte skoro testovať?

a_alexandra_a
14. apr 2025

Nie je to skoro... keď si mala potvrdenú ovuláciu a vieš, že už ti dva dni meškajú, tak už by ti test ukázal

mariska1989
14. apr 2025

Podľa mňa ak bola 2 obu tazko povedať kedy prebehlo uhniezdenie skus o 2 dni testovať a podla čoho vieš že ti mešká ?po ovu máš 14 dni dĺžku kým príde ms povedané teda je menšie % ktoré majú krátku dobu Po ale zväčša je tých 14

autor
14. apr 2025

@mariska1989 ja beriem lieky Duphaston ktorý tomu aby som mala pravidelne menzes. Podľa toho viem,že 12stejo som už mala mať menzes

autor
14. apr 2025
a_alexandra_a
14. apr 2025

Je negatívny

lienka.7
14. apr 2025

@autorka keď už ti meškajú, mas mat čiarku a nie hľadať ducha...
Podľa mňa je to negatívne

kaca222
14. apr 2025

Ahoj, ja som mala prvého “ducha” až keď mi 2 dni meškala menštruácia, vôbec nemusíš mať v tom čase výraznú čiarku. Na 3.deň meškania bol test dokonca úplne negatívny. A tiež som vedela kedy presne bola ovulácia.
Najlepšia kamarátka teraz rodila a tá mala dokonca 2 týždne negatívne testy. Je to individuálne a fakt nemám rada tieto reči, že “to už by si mala čiarku”.
Každopádne ťažko sa na toto spoliehať. Držím palce nech vám to vyjde čo najskôr

autor
14. apr 2025

@kaca222 Ďakujem pekne💓

snehulienka639
14. apr 2025

Akoze stat sa moze, ze este to bude nakoniec pozitivne. No ale asi by som sa moc na to nespoliehala, zase az taka sanca to nie je. Test je negativny.