Je ešte šanca byť tehotná?
Ahojte...s priateľom sa snažíme o bábo. Je to síce len prvý mesiac ale tak. 3 roky som brala antikoncepciu a vysadila som ju v januári. Ovulácia aj MS nabehli tak ako mali. Odvtedy mám ovuláciu na cca. 18-19 deň cyklu a následne o 14 dní príde ms. Snažíme sa teda len prvý cyklus. Tento mesiac mi vychádzala ovulácia približne na 8.4., aspoň si myslím podľa hlienu a bolesti ktoré som mala v ten deň na ľavej strane podbruška. Styk sme mali 7.4. večer a potom 9.4. ráno. Ale samozrejme aj dní pred predpokladanou ovuláciou a aj po nej. Následne som cca týždeň po ovulacii mala neskutočne bolesti krížov a podbruška. Trvalo to asi dva dni a ako prišlo tak aj odišlo. Dnes mi to teda vychádza na nejaký 11DpO. Test som si robila vo štvrtok ráno ale nič mi nevyšlo. Iba na jednom teste taká tenká slabá čiarka ledva viditeľná. Tak som si test spravila dnes ráno a už na nich nie je nič. Dokonca som si robila dva testy. Bolesti v podbrušku mám aj dnes také slabšie ako pred ms. Tá však má prísť až okolo utorka. Myslíte, že je tu ešte šanca byť tehotná ak test ani dnes nič neukázal? Viem, že sa má testovať až keď bude meškat mrcha ale som zvedavá. Som kus aj smutná z tohoto, viem že nemala by som byť keďže snažíme sa len prvýkrát a nemusí to vždy vyjsť na prvý raz ale chceme už veľmi bábätko. Tak len tak či myslíte že je tam ešte šanca, že tehotná som ale nemám ešte toľko hcg v moči aby to zachytil test aj keď som 11dpo?
Ďakujem
Príliš skoro testuješ a tlačíš na pílu.
@januska12323 áno viem tohto som si vedomá
@januska12323 len som chcela vedieť či je možne že mi ms nepríde aj keď testy sú negatívne? Že mám ešte málo hcg v moči aj keď bola ranný a preto neukázal test nič? Viem, že je veľa pripadov kedy testy naozaj ukazali slabé čiarky až niekoľko dní po meškaní ms
@nicoletas2449 ako možné to je ale stále je 50 na 50
Testuješ príliš skoro takže to nemá žiadny relevantný výsledok
Zblázniš sa o chvíľu keď to budeš takto siliť… čo keď sa vám nebude dariť rok, dva tri? Želám vám všetko dobre a nech vam to vyjde, ale ukľudni sa prosím, pre dobro teba, tvojho vzťahu aj potencionálneho dieťaťa.
@nicoletas2449 my sme sa snazili po 7r o druhe tiez som si bola ista ze na prvy sup sa podarí kedze u mna bolo všetko ok a hlavne aj usg lekarka potvrdila ovulaciu a podarilo sa nam az po 6 ci 7m aj to bral vitamíny muz ja len femibion
Prve dve prve som mala MA a druhe tehu úspešne sa nam podarilo az po vyse roku
@zuzkaa1991 tak ako ja som si vedomá toho že málokedy sa stane že na prvýkrát to vyjde. Tak snáď sa raz podarí ❤️ viem, že nemám prečo stresovať a panikáriť keďže bol to len prvý pokus
@nicoletas2449 testuje až po vynechaní ms. Skôr je to ozaj zbytočne. Pri prvom som v deň meškania dokonca na teste nevidela ešte nič. Pri druhom v deň meškania koľajnice.
@ukulela tak aj tak spravím. Uvidím či príde ms alebo nie. Ak nie tak spravím test a uvidíme.
Ty si strasne premotivovana. Ked sa nepodari ani na druhy krat, tak sa nervovo zrutis a prestanes sa snazit? 🤦🏻♀️
@nicoletas2449 nam lekarka odporučila pre muza vitamíny Fertiduo zobral mesiac ci dva a potom sa podarilo takze odporucam brat...plus skocte v polke cyklu k gynde nausg nech potvrdi ze mame folikul ak mate brala by som len femibion ak nie tak inofolic;)
@vanilkovazmrzka to zas nie. Viem že to príde vtedy keď na to príde čas
@nicoletas2449 jasne, ja som mala pozitívne testy, až keď mi meskala menstruacia par dni. Testy dovtedy biele (vedela som, že som tehotna, aj sa mi o tom snivalo a žiadny naznak ciarocky), preto keď tak odporucam clearblue digitálne, tie ukázali.
@zuzkaa1991 tak snažíme sa fakt len prvý mesiac. Toto už budem praktizovať ak sa nebude dariť veľmi dlho
@tramtada31 veď práve, taký vnútorný pocit že niečo je inak, sny o Tom aj keď viem že to len myseľ sa so mnou zahráva ale ešte aj priateľ mi povedal pár dní dozadu ze on cíti že budeme traja, no ale testy biele. Aj dnes mám bolesti v podbrušku ako pred ms. Samozrejme môže to byť aj pms, zvyknem to mať. Len taká tá ženská intuícia, že sa niečo deje.Takže uvidím čo bude ďalej.
@tramtada31 a mala si aj nejaké príznaky?
@nicoletas2449 testy ešte nemajú byť prečo pozitívne, je príliš skoro. Takže by som ich ani nenazvala negatívnymi.
Inak ja nechápem tomuto novodobemu trendu mať dieťa s priateľom. Nemali by ste najskôr riešiť zázemie a potom si ho robiť?
@nicoletas2449 myslim, že v tom čase ani nie, maximálne trochu zväčšené prsia, čo som pripisovala prichadzajucej menstruacii.
@modrykolibrik tak za prvé som sa nepýtala na tento názor na to že chceme dieťa. A za druhé kto povedal že napríklad nemáme to zázemie? To že to nie je môj manžel neznamená že ani nikdy nebude. No v dnešnej dobe radšej tie peniaze ktoré by som investovala do svadby dám buď do toho dieťaťa alebo do bývania. A myslím že pokiaľ toho človeka milujem tak na papieri to nemusí byť potvrdené 😉
@tramtada31 tak nejakú malú nádej tam mám. Ďakujem 🥰
Po HAK nebudeš hneď tehotná.... dávaj tomu pár mesiacov ak budeš mať štastie sa podarí ak nie môže trvať aj roky
No a decko bez svadby.... nikdy neni dobrý nápad, ale to uvidíš sama
@sisska96 tak už snáď moja osobná vec. V rodine mám páry ktoré takto žijú niekoľko rokov a sú šťastní aj bez svadby. A majú aj deti. A nikto nepovedal že sa zobrať nechceme 🤷🏻♀️ pýtala som sa na niečo úplne iné ako na to či mať dieťa až po svadbe alebo skôr
@sisska96 veď to som myslela.
@autor ty si myslíš, že keď mu dáš dieťa tak si ťa vezme? Nemá dôvod. Má teba,dieťa,peniaze a bývanie. Ty mu vyhovieť kedy on chce tak nebude mať dôvod riešiť svadbu. A tá sa dá spraviť aj o dvoch svedkoch na úrade. Ja chcem dieťa ale v prvom rade sme riešili bývanie, teraz svadbu a po svadbe dieťa. Veď keď sa mu niečo stane nebudeš mať na nič nárok ani na vdovské a ak dom alebo byt je na neho, nedostaneš ho ty.
Ako si zabezpečená keby sa mu božechráň niečo stalo? To by som riešila ako výbavu pre dieta
@nicoletas2449 vies co? Ked sa este len snazite ale 11dpo uz testujes, tak ti asi sibne...
Kup si radsej bazalny teplomer alebo ovu testy a chod na to s cielom a bez tohoto skusania a hladania a dufania
@nicoletas2449 tak v prvom rade tú ovuláciu si kľudne mohla mať aj o deň-dva neskôr, tie príznaky nie sú jednoznačný ukazovateľ a obvykle si to treba dlhšie sledovať, aby sa v tom žena vyznala, keďže každá to má inak. 11 dpo môže a nemusí byť ešte pozitívny test, no kľudne je možné, že si len 9-10 dpo. Určite počkaj do termínu menštruácie. A slabunké čiarky ber ako negatívny test, keďže mnohé testy robia falošných duchov a veľmi časté sú aj biochemické tehotenstvá, kedy slabá čiarka nezosilnie, ale naopak zmizne a príde menzes. Celkovo určite treba zvoľniť a nastaviť sa radšej tak, že to nepôjde hneď, lebo sa z toho zblázniš.
@nicoletas2449 je to mozne..viem, že veľa žien tu tvrdí že im ukázalo už pred menštruáciou, ale mne nie..moja situácia bola taká, že ja som mala piatok, teda den pred našou svadbou dostať menstruaciu a keďže sme sa chceli hneď pokúšať o babatko, tak som nechcela brat hormony na posunutie a povedali sme si s manzelom, že skúsime tu ovulaciu dva týždne pred svadbou..štvrtok, čiže den pred menštruáciou som si robila test a bol negatívny, ani náznak a potom v sobotu ráno v den svadby, keď mi už den meškala som si pre istotu urobila druhý a ten už mne vysiel jasne pozitívny..aj som hneď posielala foto budúceho manželovi a to viete ako sme sa tešili, keď sme sa pred sobášom videli..naše mini tajomstvo 😀takze dva dni vedia urobit veľkú zmenu..druhýkrát som sa testovala, keď 2 den meškala a to hneď pozitívny test
@modrykolibrik ja už odpovedať na toto ani nejdem. Keď chcete toto riešiť tak si otvorte vlastnú diskusiu. Pýtala som sa na možné tehotenstvo a nie na Váš názor na to, že je to môj priateľ a nie manžel. To už je snáď moja osobná vec ako to máme a ako nie. A ako som povedala, vy predsa neviete či to neplánujeme. A ani neviete ako to máme zabezpečené s bývaním. A myslím, že to nie je ani Vaša starosť

nie.