icon

Je ešte šanca byť tehotná?

nicoletas2449
19. apr 2025

Ahojte...s priateľom sa snažíme o bábo. Je to síce len prvý mesiac ale tak. 3 roky som brala antikoncepciu a vysadila som ju v januári. Ovulácia aj MS nabehli tak ako mali. Odvtedy mám ovuláciu na cca. 18-19 deň cyklu a následne o 14 dní príde ms. Snažíme sa teda len prvý cyklus. Tento mesiac mi vychádzala ovulácia približne na 8.4., aspoň si myslím podľa hlienu a bolesti ktoré som mala v ten deň na ľavej strane podbruška. Styk sme mali 7.4. večer a potom 9.4. ráno. Ale samozrejme aj dní pred predpokladanou ovuláciou a aj po nej. Následne som cca týždeň po ovulacii mala neskutočne bolesti krížov a podbruška. Trvalo to asi dva dni a ako prišlo tak aj odišlo. Dnes mi to teda vychádza na nejaký 11DpO. Test som si robila vo štvrtok ráno ale nič mi nevyšlo. Iba na jednom teste taká tenká slabá čiarka ledva viditeľná. Tak som si test spravila dnes ráno a už na nich nie je nič. Dokonca som si robila dva testy. Bolesti v podbrušku mám aj dnes také slabšie ako pred ms. Tá však má prísť až okolo utorka. Myslíte, že je tu ešte šanca byť tehotná ak test ani dnes nič neukázal? Viem, že sa má testovať až keď bude meškat mrcha ale som zvedavá. Som kus aj smutná z tohoto, viem že nemala by som byť keďže snažíme sa len prvýkrát a nemusí to vždy vyjsť na prvý raz ale chceme už veľmi bábätko. Tak len tak či myslíte že je tam ešte šanca, že tehotná som ale nemám ešte toľko hcg v moči aby to zachytil test aj keď som 11dpo?

Ďakujem

Strana
z2
nicoletas2449
autor
19. apr 2025

@modrykolibrik nemám 15 rokov aby som nevedela čo robím. Keby viem, že na to nemám tak to predsa nechcem a ani do toho nejdem. A tiež Vám tu nebudem rozprávať to ako žijeme a kde žijeme. Ale ďakujem za rady do života.

@pl2y ďakujem za normálnu odpoveď k tomu čo som sa pýtala ❤️

nicoletas2449
autor
19. apr 2025

@dixitka ďakujem za normálnu odpoveď ❤️

sisska96
19. apr 2025

@modrykolibrik Preto je taký novodobý trend, lebo je jednoduchšie si zabaliť veci odisť ako riešiť rozvod a súd

modrykolibrik
19. apr 2025

@sisska96 hej len je smutné, že na Tom najviac doplatí to dieťa. Ale mladá asi zjedla všetku múdrosť sveta. Zbadá sa keď ju chlap kopne doriti aj s deckom a potom príde vyplakavat

nicoletas2449
autor
19. apr 2025

@modrykolibrik tak vyplakávať keby k tomu došlo budem môcť aj inde ako tu kde bohužiaľ sú zjavne ženy, ktoré závidia ešte aj nos medzi očami. Keby k tomu niekedy došlo, čo samozrejme sa môže stať aj po niekoľkých rokoch manželstva tak ja mám rodinu ktorá má podrží. A naozaj Vám tu ja nebudem vysvetľovať a rozprávať ako žijem, kde žijem a čo je moje alebo nie. Nerozumiete sa do toho ani prd, nechodíte v mojich topánkach a tak ako ja rady nedávam Vám tak mi nedávajte ani vy. Na to mám ešte stále rodičov keby sme už pri tom a verte ani tí sa mi do toho tak nestarajú ako vy. A keď sa neviete vyjadriť k téme tak si nežiadajte prosím nejakú pozornosť s vašou skúsenosťou s nespravnými mužmi 😉 sama asi nemáte v živote úplne upratané. A neviem odkiaľ viete že som mladá. Myslím, že nikde som neuviedla koľko mám rokov tak to nemáte odkiaľ vedieť a môžem aj 20 ale vyspelejšia budem ako niektoré 50tky 🤣 nuž vy si asi potrebuje vyliať svoju dušičku a hnev na niekom a asi nemáte doma na kom. Tak si to kompenzujete tu. Viete čo je ale smutné? Nie tento novodobý trend. Ale to, že my ženy už neviete ani podporiť jedna druhú. Vravelo sa to o mužoch no bohužial tí dokážu stáť pri sebe a tahať za jeden povraz. Žena dokáže druhú ženu tak veľmi ponižovať a tak veľmi ju zhadzovať, že to ani nie je možné. Toto je na dnešnej dobe smutné a je mi to úprimne ľúto, že zvádzate zjavne boj sama so sebou. Ale ak si myslíte, že má urazite alebo kvôli mám teraz nebudem nič chcieť tak ste na omyle. Práve naopak 😃 tak Vám prajem príjemný deň (mne ste ho nepokazili)

nicoletas2449
autor
19. apr 2025

A ďakujem každej rozumnej žienke za normálne odpovede. Ste dôkazom, že úplne nevymrela ženskosť a podpora ❤️

modrykolibrik
19. apr 2025

@nicoletas2449 neviem koľko máš rokov a úprimne si skôr nedozrela ty ale hádať sa nejdem. Je smutné ako veľmi sa doba zmenila a to k horšiemu. Kedysi ženy žily úplne odlišné a nepotrebovali sa radit na žiadnom MK lebo používali sedliacky rozum. A nie som zakomplexovana ja som spokojná zo svojim životom a určite nemám potrebu máš s každým ,,frajerom" dieta.

nicoletas2449
autor
20. apr 2025

@modrykolibrik veru áno, ste živým dôkazom toho, že ženy boli kedysi úplne odlišné. Nepotrebovali hlavne sa jedná do druhej púštať za nejaké slovíčko, ktoré som napísala inak. Keby tam nenapíšem "s priateľom" tak by ste si to ani nevšimli. Tak skúste teda použiť ten Váš sedliacky rozum a zamyslieť sa nad tým čo píšete. Neviete o mne ani mojom živote ani hovno tak sa mi do neho láskavo nestarajte. A vyzretá som asi viac ako vy, ja nemám za potrebu tu urážať ostatné ženy pod príspevkami. A myslím, že je tu omnoho viac menej rozumných príspevkov ako ten môj. Tak naposledy Vám vravím, ak sa neviete vyjadriť k otázke tak ju ani nekomentujte. Krásne sviatky 🐣

krasneleto
20. apr 2025

@nicoletas2449 tehotná byť môžeš. Pre vlastné dobro nechaj telo po hak sa trochu spamätať a nestresuj sa hneď v prvý mesiac snaženia. To sa potom zblaznis

robo1990
21. apr 2025

@modrykolibrik @sisska96 mať s každým frajerom dieťa?? Ako reálne mi je na grc z týchto vyjadrení že pokiaľ nie sú manželia tak nemajú mať deti ..ako ak ste extrémne premotivovana kresťanka tak tieto reči skúšajte inde... Aj manželia sa môžu rozviesť a tiež celkom ľahko .. a riešiť kto je ako zabezpečený?? Vám to môže byť úplne jedno ..ak by aj @nicoletas2449 nebola zabezpečená vôbec tak vám to môže byť jedno..v prípade že by sa ten frajer na ňu vykašľal tak vy sa o ňu starať o nebudete ... Nehovoriac o tom že nie každý sa chce brať... A tiež už môžu byť vo vyššom veku kde sú už viac vyzreli a nemajú potrebu po prvej hádke utekať ako napríklad možno v puberte ...Takže by možno nebolo odveci takéto nevyžiadane rady si nechať pre seba prípadne pre svoje okolie..myslím si že autorka sa pýtala na niečo iné ..a jediný kto tu očividne zožral všetku múdrosť sveta ste akurát tak vy .. budem sa opakovať ale ak neviete tak chlap môže odísť aj keď majú po svadbe .. svadba nezaručuje že chlap ostane navždy pripútaný doma .. nehovoriac o tom že sa to môže aj otočiť a kože žena odísť a nechať chlapa samého s dieťaťom 🙃 a takisto to môže prestať klapať aj po 30 rokoch spoločného života... Takže čo radšej si nikdy nerobiť deti? lebo človek nikdy nevie či s daným človekom skončí alebo nie? A úprimne radšej rozvedení rodičia ako vidieť manželstvo kde to neklape a sú spolu len kvôli dieťaťu 🤷🏻‍♀️ pekný deň prajem 🙃

robo1990
21. apr 2025

@modrykolibrik a ešte sa vyjadrím k jednej veci..píšete že ženy kedysi žili úplne odlišne.. hej v 17 mať dieťa hneď s prvým mužom ktorého stretnem a zoberiem si ho po 2 mesiacoch .. koľko z takýchto manželstiev trvá alebo trvalo do smrti??

viera012345
21. apr 2025

@nicoletas2449 Dobrý deň! Snažíte sa ísť na to medicínsky,no vlastná skúsenosť mi potvrdila,ze spontannost je účinnejší sposob na to,ako otehotnieť/pravidelný intímny život bez výpočtov plodných dní a bez neustálej snahy otehotnieť/. Aj ked sa dlhšie nedarí/ale lekár vám obom potvrdil,ze ste zdraví/,treba byť trpezlivými ...

modrykolibrik
21. apr 2025

@robo1990 nepochopili ste pointu môjho príspevku. Prečítajte si to znova a pochopíte o čom som hovorila

sisska96
21. apr 2025

@modrykolibrik podľa mňa škoda reči , takéto ľudia neochopia

nicoletas2449
autor
21. apr 2025

@viera012345 ďakujem za odpoveď ❤️ budem to už tak robiť

nicoletas2449
autor
21. apr 2025

@robo1990 vďaka za takéto vyjadrenie a že ešte vôbec existujú takéto rozumné žienky ako ste vy ❤️

Strana
z2