Je hladina hcg 1100 v poriadku?
Dnes mi 4. deň mešká ms. Bola som dnes u lekára, nic nevidel, len gestačný vačok cca 1mm. Poobede volal, že hcg je 1100. Nie je to veľa? Testy som robila deň pred ms a vyšli jasne pozitívne.
Co ine v tak rannom stadiu tehotenstva mal vidiet okrem gastracneho vaku? Plod v 4tyzdni ma mac 1mm, v 5tyzdni max 3mm. A nie je to vela je to primerana hodnota pre 4-5tt, keby bolo nieco zle informuje ta o dalsom postupe.
@anonym_76aca1 bojím sa, aby to neboli dvojičky
@anonym_autor je to uplne normalna hodnota
Nie nie je to vela, ak ti mešká 4. deň, tak si cca. v 5. tyzdni, ak mas normalny a pravidelny 28-29 dnovy cyklus.
Orientačné hodnoty β-hCG (mIU/ml)
4. týždeň 5 – 426
5. týždeň 18 – 7 340
6. týždeň 1 080 – 56 500
7.–8. týždeň 7 650 – 229
@anonym_autor presne takto som bola v decembri u lekara, lebo som kvoli liekom potrebovala potvrdenie tehotenstva, musela som zmenit lieky, ak som tehotna a ptesne to bolo, ze 4 dni meskania a mala som hcg okolo 1000, na sone videl len zvysenu sliznicu a zadival sa na taku jedno mini bodku, ze toto by daco mohlo byt, ale ze je skoro. A to ma spickove sono, robi aj tie velke morfo sona... Ja som pozitivny test mala uz na 21. den cyklu, ale tak jemne, 23.den cyklu uz riadne ciarky. No a zacinam uz teraz 37 tt., takzeeee...je to v poriadku podla mna.
@anonym_autor mala som to priblizne rovnako a cakam jedno 😁

Co ine v tak rannom stadiu tehotenstva mal vidiet okrem gastracneho vaku? Plod v 4tyzdni ma mac 1mm, v 5tyzdni max 3mm. A nie je to vela je to primerana hodnota pre 4-5tt, keby bolo nieco zle informuje ta o dalsom postupe.