Je krémový výtok znakom tehotenstva?
Dobrý deň potrebujem radu alebo či stym niekto nema skúsenosť minuly mesiac 4 dni pred plodnymi dňami som mala nechraneny styk z priateľom stym že sme sa snažili o babetko... čítala som že spermie môžu prežiť 7 dni potom zase večer 4 dni pred ms a na druhy deň som dostala menstruaciu takže o 3 dni skôr mne sa to veľmi často nestava.... Mala som strašne bolestivu a normalne trvajucu 5 dni ms takže to nemohlo byť uhniezdenie.... Teraz som mala na plodne dni normalne plodny hlien ako bielok natahujuci no aspoň si myslim že bol plodny to si kontrolujem len podľa apky... ale od skončenia menstuacie mam strašne chute strašne vela jem tiež to u mňa nieje zvykom a stale mam kremovy vytok veľa.. Ešte pred ms som od prveho styku mala strašne plne prsia a strašne bolestive no teraz to prešlo myslíte si že sa to mohlo podariť? Je ten kremovy vytok znakom tehotenstva alebo len blížiacej sa ms
Za každú radu ďakujem
@adelka42 na to ti odpovie len gynekológ ale často si namýšľame, keď chceme dieťa 🙂
@denkabemommy nechcem si namyšlať preto sa to tu pytam u gynekologičky som bola 16 dni po styku opytala som sa jej to povedala mi že aj keby sa to podarilo tak skoro to na ultrazvuku nebude vidieť
@denkabemommy nechcem si namyšlať preto sa to tu pytam u gynekologičky som bola 16 dni po styku opytala som sa jej to povedala mi že aj keby sa to podarilo tak skoro to na ultrazvuku nebude vidieť
@adelka42 tak si sprav test, my tu určite nemáme ako vedieť, či môžeš byť tehotná 🙂
@adelka42 tak si sprav test, my tu určite nemáme ako vedieť, či môžeš byť tehotná 🙂
@denkabemommy otazka bola či mliecny kremovy vytok je znakom blížiacej sa ms alebo by to mohlo byt aj tehotenstvo🙂nie či som tehotna
@denkabemommy otazka bola či mliecny kremovy vytok je znakom blížiacej sa ms alebo by to mohlo byt aj tehotenstvo🙂nie či som tehotna
@adelka42 ja keď som otehotnela tak som nespozorovala žiadny vytok, mala som plodný hlien ale ten mi skončil dokonca skôr o deň ako som mala ovulaciu, ktorá bola potvrdená doktorom, jedine čo som si vsimla tak som mala nízko položený krčok, ale ja som tušila tehotenstvo už 5-7 deň po ovulácii že sa podarilo.
@adelka42 ja keď som otehotnela tak som nespozorovala žiadny vytok, mala som plodný hlien ale ten mi skončil dokonca skôr o deň ako som mala ovulaciu, ktorá bola potvrdená doktorom, jedine čo som si vsimla tak som mala nízko položený krčok, ale ja som tušila tehotenstvo už 5-7 deň po ovulácii že sa podarilo.
@anonym_22e033 ďakujem za radu prečítala som si otom
@anonym_22e033 ďakujem za radu prečítala som si otom
@adelka42 ja som mala husty biely hlien hned od zaciatku tehotenstva.
takyto vytok moze byt znakom hocicoho... tehu, aj ineho problemu...
@adelka42 ja som mala husty biely hlien hned od zaciatku tehotenstva.
@malinka158 mam ešte 6 dni do ms tak uvidime no
@adelka42 drzim palce ❤️
@adelka42 16dni od styku si bola u DR. a až za 6 dní máš dostať menštruáciu? Nerozumiem 😟 tak ste ovuláciu asi ani netrafili

@adelka42 na to ti odpovie len gynekológ ale často si namýšľame, keď chceme dieťa 🙂