Je Mamatest 10 spoľahlivý?
Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku
mamatest je celkom spolahlivy. Ak zajtra - pozajtra zosilnie je to jasne. Kazdopadne nezvykne ukazovat duchov, ale len tehu.
aj u v mem pripade byl spolehlivy, ukazal mi velmi skoro slabou carku, ktera silnela....gratuluji
ano aj aj mozem potvrdit ze je to ten najlepsi test............ja som si po nom urobila aj iny test aj ked desiatkovy ale neukazal nic a mamatest uz peknu ciarku aj poobede
najlepsi test na trhu!!! absolutne 100%
ked som sa testovala nejakym inym nikdy som si nebola ista a stale som kupila aj mamatest a ten spolahlivo odhalil aj to co ine nie, dokonca 5 dni pred ocakavanou MS 🙂
mamatest - najlepší na našom trhu
rapi-clear - najotrasnejší test ukazuje falošne čiarky a ked už je aj žena tehotná tak ukazuje zasa slabo aj ked ine testy už krasne čiarky
100% spolahlivosť u mňa, vždy pekné čiaročky (kuk album)
mala som aj rapiclear, ale ten dokopy nič neukázal a mamatest10 krásne čiarky 🙂
Takže pridám aj ja svoju skúsenosť s mamatestom10:
25 DC som si robila tento test - výsledok // - pozit. - čiarka bola slabšia ale viditeľná.
28 DC - presne to isté.
O dva dni neskôr, t.j. dnes som dostala krámy. Takže, u mňa bol asi tak spoľahlivý, že by som sa dnes najradšej rozplakala od jedu 😠 . Ja viem, že sa to niekedy stáva, ale..... Aspoň viem, že test - hocijaký, treba naozaj robiť až po 5 dňoch vynechania menzesu.
takuto skusenost som mala aj ja veru...bola som potom nahnevana,najlepšie je robit test až ked meška menzes..predide sa zbytočnemu sklamaniu ☹
ja som 29DC a mávam 26dňové cykly.Test som robila mamatest na obed 28DC a bol negatívny....mešká mi to 4 deň......tak uvidíme,čo bude......
u mňa bol spolahlivý na 100% v deň očakávanej menštruácie pri prvom tehu.zato rapiclear mi neukázal tehu ani ked som už bola v 2tt,4tt,6tt.potom som vyskúšala iný (neviem ako sa volal)a boli tam 2 čiarky a gynekológ na druhý deň potvrdil tehu 6+5tt
myslím ze mama test je jeden z najspolahlivejsich baby testov.. pokial sa ukaze len duch nic sa nedeje.. ciarka zosilnie v priebehu par dni
10000%, nikdy som lepší test nevidela..
žiaden iný sa s ním nedá porovnať..ani nádodou..
ahojte viete mi poradit mne ukazal test jednu ciarku silnu a ta druha bola celkom na zaciatku tej tej testovacej zony akoby v tom zhibe ale bola tam mozem byt tehotna inac a bol to prave mama test 10 ale bol test nespravne urobeny prosim poradte mi
1 000 000%. najlepší test, aký je. mne ukázal tehu už 8dpo. ostatné testy boli vtedy snehobiele. 2 mamatesty pozitívne a 4 testy iných značiek totálne biele. a tie čiaročky z mamatestu mali včera 3 mesiačiky 🙂
Ahojte vsetky 🙂 Mam taku trosku cudnu otazku - s manzelom sa snazime o babatko, testy si robim ako diva, ale zatial vzdy negativny vysledok. Posledny som si robila vcera rano Mamatest Comfort 10 - tiez negativny. Cakala som na vysledok 10 minut, aj ked v pribalovom letaku je napisane, ze po uplynuti 5 minut uz vysledok neodcitat! Tak som ho hodila do kosa a dnes ked som vynasala kos tak pozeram, ze je na nom slaba druha ciarka 🙂 Stava sa to bezne pri tychto testoch, ze po uplynuti dlhsieho casu vzdy ukazu aj druhu ciarku a preto je v pribalovom letaku taka instrukcia? Co myslite? Dakujem za vase postrehy 😉
@aber Ahoj, a v ktorom by si mala byť cca týždni? Odporúčam ti kúpiť si digitálny test a máš po starostiach a otázkach a "vykukávaní" na takéto testy, že aká je silná čiarka 🙂 😉 . Digi ti krásne ukáže - mne ukázal +2-3. Držím pršteky. Ale inak ten test vyzerá pozitívne - ja som si najskôr tiež spravila tento obyčajný a ukázal mi ešte slabšiu druhú čiarku a nevýraznú.

Ahoj, u mňa bol spoľahlivý na 100% 😉 , prvýkrát ukázal druhú čiarku slabšiu, ale bola tam,a o 2 dni bola ešte výraznejšia a vyšlo mi to takto v deň predpokladanej menštruácie. No a potom mi to potvrdil lekár 🙂