icon

Je Mamatest 10 spoľahlivý?

1safirka1
26. jan 2012

Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku

evittam
13. sep 2016

@denya89 Áno, môžeš ja som mala - také slabé špinenie. A čo sa týka testov - kúp si digitálny a nemusíš "vykukávať" čiaročky - mňa osobne by to teda nebavilo. 😉

denya89
13. sep 2016

@sibalka21 zatial este nemam len rano slaby ak to bolo to...ved hore som aj foto davala ked som si test robila.. ak nedostanem budu meskat a k zenskej pojdem az o 13 dni cize po dvoch tyzdnoch a uvidime zatial som si robila len jeden test..prsia mam tvrde bradavky mam citlive na dotyk a su aj plnsie babo by ma potesilo

denya89
13. sep 2016

@evittam ja som mala GS mamatest comfort 10 nie tie papierikove

evittam
13. sep 2016

@denya89 Pýtala si sa - odpovedala som ti. Za mňa - najspokojnejšia som bola s digitálnym testom. Na tom teste niečo vidno - ako som ti už napísala - na tvojom mieste ešte počkám a kúpim digitálny. Ale to už je na tebe. Toto je len môj názor. 😉

denya89
13. sep 2016

@evittam a tak vypocujem si kazdy nazor budem rada aspon budem vediet co sa oplati 🙂 v nedelu rano som si test robila

denya89
14. sep 2016

Tak myslim ze som teraz dostala uz MS :/

sibalka21
14. sep 2016

@denya89 aku?

denya89
14. sep 2016

@sibalka21 tak slaba nieje uz aj leginy mam a to som v kadernictve u kamosky ale minuly mesiac som.mala 15teho a dneska.je 14teho

denya89
14. sep 2016

@sibalka21 nejak ani slabu ani velmi silnu nemam a to moze suvisiet aj s tymi prsiami neviem a to som si chcela znovu skusit spravit test

sibalka21
14. sep 2016

@denya89 tak pokial je taka normalna tak asi z tehu nic nebude bohuzial.... Prsia mozu byt priznak mrchy.. uvidis ako dlho ti bude trvat, pokial bude normalna tak sa uz nemusis asi testovat

denya89
14. sep 2016

@sibalka21 ale nikdy ma neboleli moze byt aj s ovulacie a mrchy..uvidim ako bude trvat vacsinou na 7den mi konci a veru nebudem sa testovat este ze som mala vlozku zo sebou

denya89
14. sep 2016

Inak mam slabu teraz mozno ked som cestovala tak sa mi cez leginy svetle no silnu nemam netecie tak zo mna ako predtym na zaciatku

denya89
14. sep 2016

No aspon viem ze tu uz nemusim pisat ale.radsej k zenskej pojdem

nivea777
14. sep 2016

@denya89 MS sa ti asi este len rozbieha..

denya89
14. sep 2016

Zatial nemam no k zenskej aj tak pojdem dneska mi skoro prisli

denya89
14. sep 2016

@nivea777 ja sa len divim teda cudujem

nivea777
14. sep 2016

@denya89 a preco tam vlastne chces ist? MS ti nemeska.. Ona ti nebude vediet povedat ci si tehotna

denya89
14. sep 2016

@nivea777 ale nemam menzes nemam ziadne krvacanie to len cez den a teraz nic vobec uvidim zajtra...ja len neviem co si mysliet no babo by potesilo

nivea777
14. sep 2016

@denya89 pokial ti nemeska aspon 2 tyzdne tak nema zmysel ist ku lekarke..

denya89
14. sep 2016

@nivea777 a preco by som chcela ist lebo som nesla predtym na preventivnu prehliadku a teraz chcem.len ci som v poriadku ci mozem raz otehotniet

nivea777
14. sep 2016

@denya89 na potvrdenie tehu je to idealny cas..ale ked tam chces ist jna preventivku tak kludne chod..Podla mna ti bez vysetreni hlbkovych aj tak nebude vediet povedat ci mas problem..Kolko sa vlastne snazite?

denya89
14. sep 2016

Ved uz mam 27r. Cas na babo no uvidi sa

denya89
14. sep 2016

@nivea777 uz tak mesiac ale najlepsie je to.neplanovane co sa ma stat stane sa ja sa na sono nechystam to je skoro len nechapem dneska mala krvacanie a uz mi skoncili aj

nivea777
14. sep 2016

@denya89 mesiac sa snazite? no tak ak je problem s otehotnenim tak sa to riesi az po roku neuspesneho snazenia.. rok je normalna doba na prirodzene otehotnenie..ak to za ten rok nevyjde potom sa chodi na vysetrenia..Takze mesiac je veeeelmi kratka doba.. ja som otehotnela asi po 7 mesiacoch

kikina77
14. sep 2016

Ahojte baby emoticon Rada by som počula Váš názor emoticon s priateľom sme mali viac krát nechranený styk aj plodných dní. Asi tak po týždni som mala pár dni takých že mi bolo zle ráno a aj večer.. čo som zjedla tak som myslela že budem grcať z toho ..bola som fajčiarka ale prestali mi chutiť aj cigarety.vobec mi nechýbaju. .. potom to prešlo a zasa som začala mať pichanie v podbrušku ako keby som mala dosť ms ale ešte bolo skoro na nu.. citlivé prsia sem tam taký tlak v nich .. mám zvýšenu teplotu .. MS mi mešká tretí deň, a už štvrtý den by som zjedla aj kona :D mám nafúknuté brucho bolia ma kríže a teraz mam trošku tlak vo vaječníku. ale ms stále nikde.. Test som si ešte nerobila lebo som myslela že ms príde.. Myslíte že by som mohla byť tehotna ?

denya89
14. sep 2016

@nivea777 tak ako nieze sa snazime vtedy sa moze stat ze to nevyjde ni mesiac je tomu co sa do mna urobi ale len cez vikendy sme spolu kedze je daleko teraz odomna aj 200km daco dufam a prajem ze.sa.podari a ked je v praci vtedy ja mam plodne dni ale aj vtedy ked je doma mam aplikaciu kalendar a tam aj zobrazi plodne dni a neplodne a 30.sept. to je v piatok a on ma vtedy.poobedne tak snad pride vecer domov to mam plodne dni ovulacia

sibalka21
14. sep 2016

@kikina77 no treba si spravit test pokial ti meska... nemame odkial vediet ci si tehu... samozrejme ze mozes byt aj nemusis

denya89
15. sep 2016

Alebo co.moze znamenat ked som vcera mala a slabe krvacanie a jeden den dajme tomu lebo menstruacia to nebola

denya89
18. sep 2016

Ahojte teraz som si robila druhy test a krasne hned mi zobrazila aj druha ciarka je mozne ze budem tehu.

denya89
18. sep 2016