Je Mamatest 10 spoľahlivý?
Ahojte kočky, je mamatest spolahlivy??? kramy mam dostat pondelok a dnes mi tento testik ukazal druhu ciarku
@sibalka21 zatial este nemam len rano slaby ak to bolo to...ved hore som aj foto davala ked som si test robila.. ak nedostanem budu meskat a k zenskej pojdem az o 13 dni cize po dvoch tyzdnoch a uvidime zatial som si robila len jeden test..prsia mam tvrde bradavky mam citlive na dotyk a su aj plnsie babo by ma potesilo
Tak myslim ze som teraz dostala uz MS :/
Inak mam slabu teraz mozno ked som cestovala tak sa mi cez leginy svetle no silnu nemam netecie tak zo mna ako predtym na zaciatku
No aspon viem ze tu uz nemusim pisat ale.radsej k zenskej pojdem
Zatial nemam no k zenskej aj tak pojdem dneska mi skoro prisli
Ved uz mam 27r. Cas na babo no uvidi sa
@denya89 mesiac sa snazite? no tak ak je problem s otehotnenim tak sa to riesi az po roku neuspesneho snazenia.. rok je normalna doba na prirodzene otehotnenie..ak to za ten rok nevyjde potom sa chodi na vysetrenia..Takze mesiac je veeeelmi kratka doba.. ja som otehotnela asi po 7 mesiacoch
Ahojte baby emoticon Rada by som počula Váš názor emoticon s priateľom sme mali viac krát nechranený styk aj plodných dní. Asi tak po týždni som mala pár dni takých že mi bolo zle ráno a aj večer.. čo som zjedla tak som myslela že budem grcať z toho ..bola som fajčiarka ale prestali mi chutiť aj cigarety.vobec mi nechýbaju. .. potom to prešlo a zasa som začala mať pichanie v podbrušku ako keby som mala dosť ms ale ešte bolo skoro na nu.. citlivé prsia sem tam taký tlak v nich .. mám zvýšenu teplotu .. MS mi mešká tretí deň, a už štvrtý den by som zjedla aj kona :D mám nafúknuté brucho bolia ma kríže a teraz mam trošku tlak vo vaječníku. ale ms stále nikde.. Test som si ešte nerobila lebo som myslela že ms príde.. Myslíte že by som mohla byť tehotna ?
@nivea777 tak ako nieze sa snazime vtedy sa moze stat ze to nevyjde ni mesiac je tomu co sa do mna urobi ale len cez vikendy sme spolu kedze je daleko teraz odomna aj 200km daco dufam a prajem ze.sa.podari a ked je v praci vtedy ja mam plodne dni ale aj vtedy ked je doma mam aplikaciu kalendar a tam aj zobrazi plodne dni a neplodne a 30.sept. to je v piatok a on ma vtedy.poobedne tak snad pride vecer domov to mam plodne dni ovulacia
Alebo co.moze znamenat ked som vcera mala a slabe krvacanie a jeden den dajme tomu lebo menstruacia to nebola

@denya89 Áno, môžeš ja som mala - také slabé špinenie. A čo sa týka testov - kúp si digitálny a nemusíš "vykukávať" čiaročky - mňa osobne by to teda nebavilo. 😉