Je mamatest pozitívny, aj keď je biely ráno?
Ahojte. Včera večer som robila mamatest a vysiel pozitívny. Hneď od namočená testu sa tam ukazala druha ciarka. Nie duch, pekná ruzova viditeľná ciarka. Foto je po zaschnutí odfotené a na foto to vyzerá skôr do sivej čiarky ale v reale bola ružová. No dnes ráno som spravila z ranného mocu ten istý test a ten bol biely. Myslite že ešte šanca je aj keď z ranného ukázalo negat? Alebo mi vysiel včera falošne pozitívny? Keby som hľadala ducha včera na tom teste tak ok beriem to s rezervou ale ta ciarka bola pekná. Prikladám foto včerajšieho testu
Na foto ani neni vidno že by niečo bola nejaká ciarka
Ahoj, ako to vyzerá? Aj mne hneď po namočení vyskočila druhá čiarka....tak teraz neviem, či nie je tiež falošne pozitívny...
@kajakamura26 ďalšie testy boli negatívne. Takzw falošne pozitívny mamatest. Už testovať ďalej nejdem
To ma mrzí...
Držím ti palce, aby všetko dopadlo ako má ✊🏽
@kajakamura26 ďakujem, no čakala som troska iný výsledok lebo fakt nikdy druha ciarka sa mi neukázala a teraz prvý krát tak vôbec som nečakala zw to nebude pravda 😀 no snáď raz to tak bude 😊takze tebe tiež vyskočila druha ciarka? Daj vedieť či bola falosna alebo nie. Drzim palce aby to u teba bolo inak než u mna
@kajakamura26 tak toto je už krásna druhá čiarka 🙂

Test to je slunicko keďže som mamatest doma nemala a dnes ráno v drogérii mama test tiež nemali