icon

Je menštruácia zreteľná deň pred začiatkom?

146lucka
9. jan 2024

Den do menstruacie, ja ju vidim

Je menštruácia zreteľná deň pred začiatkom?
ivkav5
9. jan 2024

@146lucka ja nevidím nič😔 keď ju ale ty vidiš, tak čakaj pár dni a otestuj zas

146lucka
autor
9. jan 2024

@ivkav5 fotila som asi 1000 fotiek a ani na jednej neni tak vidiet, tu ju vidim volnym okom z dialky . Uvidime , je to teraz po obede. Bud skusim zajtra z ranneho mocu alebo o 2 dni najlepsie 😊

medda_beda
9. jan 2024

Viem čo vidíš, ale to bude skôr kanálik.
Vyskúšať však môžeš neskôr.

zooeynka
9. jan 2024

Za mna krasne snehobiely ale co ja vidim nie je pre teba podstatne. Zajtra daj vediet ci silnie, drzim palce

146lucka
autor
9. jan 2024

@medda_beda je to kanalik ?😕

ivkav5
9. jan 2024

@146lucka podľa mňa to bude kanálik, ale počkaj a uvidíš..keď si fakt len deň do MS, tak je to dosť slabé, ale každy to má inak…ja som mala napr. 3 dni do MS už také výrazné čiarky, že by ich videl aj slepý..držim palce

domka222
9. jan 2024

Aj ja si myslím, že kanálik. Na tej prvej pekne vidno,aký je bielosivý

medda_beda
9. jan 2024

@146lucka Urob potom ďalší ak bude MS meškať lebo je jedno čo to je, hlavne to vždy treba brať tak, že pokiaľ to nie je výrazný test je negatívny a netreba sa tešiť.
Ja už otestujem len pri meškaní pretože mi meškali teraz 4 dni a prišli.Žiaden test som radšej ani nerobila.

dadka1997
9. jan 2024

Zbytočne testovať takto skoro 😞 kolko dc si ?

cookie29
9. jan 2024

@146lucka ved tam nic nie je

146lucka
autor
9. jan 2024

@cookie29 veru uz ani ja nic nevidim 😁 a teraz som sa po cikani utrela a uz sa mi spusta menzes 🤦🏽‍♀️ troska sklamanie, ale nevadi 😁 musim to vyhodit z hlavy 😁 dakujem dievcata aj tak, ze ste mi obetovali cas 😊

nikii1100
Autor odpoveď zmazal