icon

Je menštruácia zreteľná deň pred začiatkom?

146lucka
9. jan 2024

Den do menstruacie, ja ju vidim

Je menštruácia zreteľná deň pred začiatkom?
ivkav5
•
9. jan 2024

@146lucka ja nevidím nič😔 keď ju ale ty vidiš, tak čakaj pár dni a otestuj zas

146lucka
autor
•
9. jan 2024

@ivkav5 fotila som asi 1000 fotiek a ani na jednej neni tak vidiet, tu ju vidim volnym okom z dialky . Uvidime , je to teraz po obede. Bud skusim zajtra z ranneho mocu alebo o 2 dni najlepsie 😊

medda_beda
•
9. jan 2024

Viem čo vidíš, ale to bude skôr kanálik.
Vyskúšať však môžeš neskôr.

zooeynka
•
9. jan 2024

Za mna krasne snehobiely ale co ja vidim nie je pre teba podstatne. Zajtra daj vediet ci silnie, drzim palce

146lucka
autor
•
9. jan 2024

@medda_beda je to kanalik ?😕

ivkav5
•
9. jan 2024

@146lucka podľa mňa to bude kanálik, ale počkaj a uvidíš..keď si fakt len deň do MS, tak je to dosť slabé, ale každy to má inak…ja som mala napr. 3 dni do MS už také výrazné čiarky, že by ich videl aj slepý..držim palce

domka222
•
9. jan 2024

Aj ja si myslím, že kanálik. Na tej prvej pekne vidno,aký je bielosivý

medda_beda
•
9. jan 2024

@146lucka Urob potom ďalší ak bude MS meškať lebo je jedno čo to je, hlavne to vždy treba brať tak, že pokiaľ to nie je výrazný test je negatívny a netreba sa tešiť.
Ja už otestujem len pri meškaní pretože mi meškali teraz 4 dni a prišli.Žiaden test som radšej ani nerobila.

dadka1997
•
9. jan 2024

Zbytočne testovať takto skoro 😞 kolko dc si ?

cookie29
•
9. jan 2024

@146lucka ved tam nic nie je

146lucka
autor
•
9. jan 2024

@cookie29 veru uz ani ja nic nevidim 😁 a teraz som sa po cikani utrela a uz sa mi spusta menzes 🤦🏽‍♀️ troska sklamanie, ale nevadi 😁 musim to vyhodit z hlavy 😁 dakujem dievcata aj tak, ze ste mi obetovali cas 😊

nikii1100
•
Autor odpoveď zmazal
•