icon

Je meškajúca menštruácia príznakom uhniezdenia?

marttinaa
4. jan 2026

Ahojte snažíme sa o bábo 0a polroka beriem utrogestan na cyklus ktorý mam od neho pravidelný každých 23 dní. Na 18 deň sme mali styk a meškajú mi krámy už 6 dní. Na 24 deň má strašne pichlon v podbrušku tak v strede tak som myslela že už prídu krámy ale nič. Stále mám bolesti v podbrušku akoby kŕče a hlavne na ľavej strane ale menštruácia stále nič. Chcela by som veriť že sa to podarilo keďže odkedy beriem utrogestan tak mi vždy prišli presne na čas ale bojím sa či to nebude pms kôli tomu že už dlho beriem utrogestan. Ďakujem za názory .

really8
4. jan 2026

@marttinaa jaky nazor? Sprav si test. Jaky ma zmysel tu filozofovat?

rubi007
4. jan 2026

@marttinaa ti ze beries utrogestan dlho je v poriadku, ano mohlo to byt uhniezdenie. Skus tehotensky test 😉

lenuss1992
4. jan 2026

@marttinaa skús tehotenský test a daj vedet držím palce 🙂

stellarstar
4. jan 2026

No keďže my tu nemáme usg oči tak naj bude dnes skočiť do dm či inej drogérky kt máš pri blízku a tam si kúpiť tehotenský test a urobiť to podľa popisu

anonym_8a4873
4. jan 2026

@marttinaa no treba hlavne vedieť či prebieha aj ovulacia. Lebo ak je menzes pravidelný s utrogestanom to neznamená že ovulacia prebieha. Ja som tiež tak mala, bez ovulácie a menses vďaka utrogestanu pravidelný. Ale asi ho berieš aj veľmi skoro keď už na 23dc máš menzes.. ja som brala od 16dc a menzes prišiel tak na 28dc

januska12323
4. jan 2026

Sprav si test potom môžeš dumať čo to znamená.

anna777115
4. jan 2026

Progesteron pozastavuje ovulaciu. Ma sa uzivať až po ovulaci a tu treba sledovať ultrazvukom.

marttinaa
autor
4. jan 2026
@anna777115

Progesteron pozastavuje ovulaciu. Ma sa uzivať až po ovulaci a tu treba sledovať ultrazvukom.

@anna777115 no dr mi ho dala užívať od 15dc a robí mi pravidelne aj folikulometriu a tam práveže zistila že raz mám ovulaciu na 7dc a ďalší mesiac na 18dc Alebo vôbec tak preto mi ho dala brat od 15dc

anna777115
4. jan 2026
@marttinaa

@anna777115 no dr mi ho dala užívať od 15dc a robí mi pravidelne aj folikulometriu a tam práveže zistila že raz mám ovulaciu na 7dc a ďalší mesiac na 18dc Alebo vôbec tak preto mi ho dala brat od 15dc

@marttinaa Lenže,ak máš potvrdenu ovulaciu na 18 deň a ty beries progesteron od 15 dna, tak ti samozrejme ovulacia neprebehne.

krasneleto
5. jan 2026

@marttinaa pri 23 dnovom cykle je ovulacia 9-11 den
ak si mala ovu na 18 dc, tak si nemohla mat 23 dnovy cyklus a uz vobec otehotniet... nakolko stielka maternice nema kedy v lutealnej faze narast
tvoje telo a cyklus by som dala v prvom rade do poriadku a nedavala utrogestan hala bala ale vzdy az po potvrdenej ovulacii , inak to je kontraproduktivne
rozumiem tomu spravne ze aj s utrogestanom mas iba 23 dnovy cyklus?
co je pricinou tak kratkych cyklov? vies?