icon

Je mi ozaj zle. Som tehotná?

26. máj 2022

Ahojte žienky,som na antikoncepcii veľmi dlhý čas, ale týždeň som brala antibiotiká. Dnes očakávam menštruáciu ( dnes neberiem antikoncepciu) ale je mi ozaj zle. Myslíte že som mohla otehotnieť? Môže mi to test už dnes ukázať? Naposledy som zobrala HAK 27.4.
Ďakujem

simbatko
26. máj 2022

Áno..treba spraviť test..aby si vedela na čom si .. antibiotiká znižujú účinnosť antiky...daj vedieť držím ✊

matullienka
26. máj 2022

Tak jak si naposledy zobrala pred mesiacom tak tento mesiac si už chránená nebola tak áno pokiaľ si mala pohlavný styk počas ovulácie so všetkým tak áno môžeš byť tehotná

autor
26. máj 2022

@matullienka mala som len týždeň pauzu , počas menštruačného cyklu a potom som opäť mesiac používala HAK až do včera.

autor
26. máj 2022

@simbatko a už by mi ukázal dnes výsledok či je ešte skoro. ?

dzulli1980
26. máj 2022

Je možné, že si tehotná, ATB znižujú účinnosť HAK ... urob si tehotenský test, už by Ti mohol ukázať.

matullienka
26. máj 2022

Tak napísala si že naposledy si zobrala HAK 27.4. to bolo pred mesiacom urob si test a uvidíš možno ti len antibiotiká rozhasili cyklus

autor
26. máj 2022

@matullienka myslela som to tak že som27.4? Dobráka HAK a potom týždeň pauza počas ktorej som užívala aj antibiotika. A potom som opäť začala používať antikoncepciu

veronikaszabova
26. máj 2022

Cize si uzivala HAK v case pauzy... Takze prvy tyzden uzivania noveho blistra si nebola chranena - to je ten najrizikovejsi tyzden. Cize sprav test

autor
26. máj 2022

@veronikaszabova vyšiel mi negatívny

lucia851
27. máj 2022

Mne tu ideš nadávať a sama stresujes. Mne vždy antibiotika rozhadzuje cyklus a tehotná nie sok

jallka11
27. máj 2022

Akoze je to 50:50 a vidis test mas negativny takze asi je to takto. Lebo myslim ze pokial by si uz bola tehotna nieco by na teste bolo.

sense
27. máj 2022

Ak je test negatívny, tak zle ti môže byť z hocičo ho...

autor
27. máj 2022

@lucia851 to asi pratri do inej diskusie

autor
27. máj 2022

@sense už nám je celej rodine zle..☹️takže asi viróza. Ďakujem za rady🙏