icon

Je môj ovulačný test pozitívny?

doda26
20. mar 2023

Ahojte zienky, je tento ovulacny test pozitivny? Nazivo su farebne rovnake tie ciarky, ale ta testovacia je tensia 🤔

Je môj ovulačný test pozitívny?
gejb
20. mar 2023

@doda26 čoskoro bude, ak sa da sprav ešte jeden podvečer a zajtra 😉

anjelicek26
20. mar 2023

Ako pise kocka vyssie, este vecer sprav, este nie je, ale je to na dobrej ceste.

doda26
autor
20. mar 2023

Dakujeeem, vecer este skusim testnut 😊

doda26
autor
20. mar 2023

Ale dnes mam uz aj ovulacne bolesti, tak asi to uz coskoro bude

snazilka_bio_mamka
20. mar 2023

včera si mala aký? lebo napr. ja ked som sa testovala, tak viac dní po sebe a po istej intenzite to začalo klesať a skoro nikdy to neboli dve rovnaké čiarky. To by bolo naj, keby otestujes aj vcera, dnes a aj zajtra, možno aj pozajtra..

doda26
autor
20. mar 2023

@snazilka_bio_mamka vies co som to nejak pokaslala, lebo nemala som kupene testy na vikend, cize vcera som netestovala a kupila som az dnes 😄 cize bohuzial, uz ken cakat, ci vecer bude silnejsi, alebo zajtra doobeda, alebo to bude slabnut 😅 ale dnes som 13DC, vacsinou mavam ovulaciu 13-15DC tak hadam som ten vrchol LH nezmeskala.

snazilka_bio_mamka
20. mar 2023

@doda26 no nevadi, ved otestuj večer a zajtra, ale podla mňa sa už posnažte dnes, nič tým nestratíš. držím palce 🙂

doda26
autor
20. mar 2023

@snazilka_bio_mamka ano mam to v plane 😄 dakujem 😊

doda26
autor
21. mar 2023

Takze baby, presvihla som pozitivny test, lebo vecer bol uz slabsi a dnes rano este slabsi 😅 ale tak snazili sme sa aj v sobotu, tak hadam sme sa trafili 😄 a ak nie tak nabuduce budem testovat skor

jana2152
23. jún 2024

Ahojte, prosím vás, myslíte, že je tento ovulacný test pozitívny?

doda26
autor
24. jún 2024

@jana2152 mozno ano. Mne napriklad ten co som pridavala v priapevku znamenal pozitivitu, ovulaciu som vtedy mala a aj som otehotnela vtedy a uz mam aj doma babo 😀 takze skuste sa snazit. Ja som nikdy nestihla uplne pozituvny test, kde by boli obe ciarky rovnake alebo silnejsia ta testovacia