icon

Je môj tehotenský test pozitívny?

21. feb 2025

Baby mam do ms 3 dni a už niekoľko dni som mala také mierne pocíti ako pri ms pred dvoma dnami som si robila tehu test bol negatívny ani duch. a teraz som skúšala a vyzerá takto 🙄
Úprimne mam aj strach 🥺 aj keď túžime po dieťati a v Novembri som bola na kyrete kvôli miset v 9 týždne prestalo biť srdiečko velmi som to nezvládla tu stratu ako každá mamina túžiaca po dieťati ked sa niečo takéto stane.

Je môj tehotenský test pozitívny?
Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
21. feb 2025
ina2405
21. feb 2025

Krásny pozitívny. Nech silnie🍀👍

sanasa
21. feb 2025

Jasne pozitivny😊ja som mala takyto cca 4 dni pred ms a som tehotna. A tiez som po missed. Drzim palce

autor
21. feb 2025

@sanasa ďakujem a držím vám palce nech všetko dobre dopadne 🙏❤️

sanasa
21. feb 2025

Dakujem😊😊ja som hned v ten den bola u lekarky a aj ked este nic nevidela, rovno mi nasadila progestanelle na udrzanie

ella1234
21. feb 2025

Drzim palce, krasne pozitivny🍀 a ako tu uz vyssie niekto spominal aj ja som hned pri pozitivnom teste mala bezat ku gyn pre progestanelle🙂

autor
21. feb 2025

Baby ja som objednaná na stredu ku mojej Gyn ale to som ešte nevedela že by som bola tehotná úprimne len som sa z východu presťahovala na západ tak som menila gyn a mam prísť podpísať niečo

ella1234
21. feb 2025

Eehhm je to “osud”? 😊

autor
21. feb 2025

@ella1234 dnes si neskôr pre náhodu skúsim urobiť test tento bol značky slniečko neviem no 🙄 mam poblizku lekáreň tak zájdem

januska12323
21. feb 2025

Je pozitívny, držím palce.

lucia13022023
21. feb 2025

Ja som mala ešte slabší a dnes mi moje chlapča oslavuje dva roky ☺️ gratulujem

dadka1997
21. feb 2025

Krasne pozitivny. Držím silno palčeky ❤️❤️❤️❤️

kitycat
21. feb 2025

Ak toto nebude pozitivny vysledok aj z ineho testu, tak sa hodim o zem. Drzim palce

krasneleto
21. feb 2025

myslim, ze sa mozes zacat tesit...

autor
21. feb 2025

Baby skúsila som Digitálny ale robím ho prvý krát tuná inak píšu a neviem čo ako

krasneleto
21. feb 2025

si tehotna 1 az dva tyzdne... mne v den ocakavanej ukazovalo 2-3, nakolko to boli dva tyzdne od ovu

autor
21. feb 2025

@krasneleto ms mala by prísť 25 čiže v utorok

selena_luna
21. feb 2025

Autorka gratulujem! Ja som po MA tiez rychlo otehotnela a vynosila nadhernu dcerku. Cele tehotenstvo som sice mala nervy v kybli 🙂 ale uz mam aj druhu dcerku a to bolo ovela pohodovejsie. Strata v prvom trimestri je castejsia ako si myslis, lem sa o tom nehovori. pokial sa neopakuje mas obrovsku sancu ze toto babatko si vystiskas v naruci. Drz sa a drzim palce!

krasneleto
21. feb 2025

si tehotna... ostatne neries

dianka3
22. feb 2025

😮‍💨🤌🤦

autor
22. feb 2025

Dievčatá je možné že nie som tehotná? Dnes som skúsila pre zvedavosť test a vyšiel negatívny testy sú pepino

selena_luna
22. feb 2025

Hcg v moci zjavne mas, tehotenstvo to je. Mas pred ms, alebo.okolo, testy to ledva chytaju. Ci to je tehotenstvo prosperujuce sa este uvidi. Uz treba len vyckat, nikto iny, len cas ukaze. Drzim.palce

autor
23. feb 2025

@selena_luna no mne to nedalo a dnes som skúsila pepino mala som testy doma ešte

selena_luna
24. feb 2025

Otestuj sa opat az o 5 dni. Uvidis ci ztmavne. Testuj vzdy rovnakou znackou

autor
24. feb 2025

@selena_luna sestra mi bola kúpiť rovnaký test digitálny ako som už mala a vyšiel takýto.
Zajtra mam dostať ms a stredu idem ku Gyn som akurát objednaná len to ešte by nebolo vidno nič takže nezistí podla mňa tehotenstvo.
Len dúfam že nebude mimo maternice a niečo zlé úprimne sa bojím 🥺

sanasa
24. feb 2025

Drzim moc palce aby to dobre vsetko dopadlo. Aj ja som sa tak bala, viem aky to je pocit. Potom daj vediet 🍀🍀🍀

autor
25. feb 2025

@sanasa
@selena_luna baby dnes robene s raného moču
Myslíte že už od vtedy nemal byt silnejší? Prvý test bol robený 21. 2 a dnes tieto obe
Dnes mam dostať mrchu zatiaľ neprišla.
Úprimne už som strese a aj mam strach že niečo je zle

selena_luna
25. feb 2025

Pocuj, uz si testy nerob. Tehotna si, test je silnejsi. Ide to pomaly. Ale ci sa babo udrzi test nepovie - mas hodnoty hcg ktore neklesnu zazracne zo dna na den. Teda test uz ti nepomoze, jedine opat pretestovanie az o par dni, nie hned zajtra, pozajtra, ale kludne o 5, 7 dni aby si videla farebny skok
Aj tak, zajtra ides k dr, daj si predpisat dufaston alebo utrogestan alebo.iny druh progesteronu na udrzanie, kedze si mala missed, mas na to narok, aj ja som mala 2 tehotenstva, mne ho dr nasadili vzdy az po potvrdeny akcie srdiecka - babatko teraz musi start vybojovat samo. Aby ukazalo ze je silne a zdrave. Pamataj, co ma byt, bude. Co nie je zdrave, odide. Nestresuj sa tolko. Ja uplne viem ako sa citis, zamestnaj si hlavu - pozri si serial, citaj, maluj, pracuj. Verim ze vsetko bude dobre, posielaj brusku pozitivnu energiu. A daj vediet ze ako si dopadla u dr.

sanasa
25. feb 2025

Neboj aj ja som mala v ten den taky test. Silnejsi bol az ked par dni meskal menzes. Vsetko bude v poriadku uvidis

Strana
z2