icon

Je môj tehotenský test pozitívny?

21. feb 2025

Baby mam do ms 3 dni a už niekoľko dni som mala také mierne pocíti ako pri ms pred dvoma dnami som si robila tehu test bol negatívny ani duch. a teraz som skúšala a vyzerá takto 🙄
Úprimne mam aj strach 🥺 aj keď túžime po dieťati a v Novembri som bola na kyrete kvôli miset v 9 týždne prestalo biť srdiečko velmi som to nezvládla tu stratu ako každá mamina túžiaca po dieťati ked sa niečo takéto stane.

Je môj tehotenský test pozitívny?
Strana
z2
lisymbia
25. feb 2025

Ak chceš sledovať či silnie tak si urob zakaždým z rovnakej značky lebo tie majú rovnako farbiva, rôzne testy môžu mať rôzne množstvo farbiva 😊 držím palce 🍀

autor
27. feb 2025

Ahojte baby tak vcera som bola kúpiť Gyn ale ma nevyjadrila som objednaná na pondelok znova . A po dvoch dňoch meškania mi dnes ráno zrejme prišlo ms mala som ružový výtok akoby a dala som si pre istotu som si dala tampón a bola kus po výmene aj krvy .
Tak zrejme nič stoho aj keď maličká nádej tam bola pri tých testoch len som nebola istá ešte včera som ráno robila test a vyšiel rovnako pozitívny a dnes ráno ms prišlo.

autor
27. feb 2025

Bola pri Gyn nie kúpiť preklep.

autor
27. feb 2025

Nevyšetrila ne nevyjadrila 🤦‍♀️ ospravedlňujem sa ale nejako mi mobil seka a píše blbosti

selena_luna
27. feb 2025

Tak to zial bolo asi biochemicke, ze sa plod neuchytil. To je velmi caste a keby si si nerobila test pred ms ani o tom nevies. Ale kym nezacnes krvacat normalne tak sanca stale je. A na dr sa nemozes hnevat, ty si mala len podpisat dokumenty nie? Nebola si riadne objednana na vysetrenie. A mnoho dr naozaj radsej objednava az na 6-8 tt led realne ma sancu nieco vidiet plus pri stasti aj srdiecko potvrdit.

autor
27. feb 2025

@selena_luna to zase nie nemám dôvod sa hnevať na doktorku a áno len som išla podpísať a objednala ma na utorok pobede. Zatiaľ normálnu krv nemám len teraz namiesto ružového je hnedý všetko hnedé žiadna krv. Ja by som aj skúsila neskôr tehu test pre náhodu ci už nebude úplne negatívny alebo slabší od včera

autor
27. feb 2025

Tak skúsila som teraz obe naraz
Podla mňa pomalí bude slabnut už by bolo silnejší. Ja som vždy taka že v kútiku duše dúfam že sa podarilo a všetko dopadne dobre. Ale na druhej strane keď už odišlo rak lepšie takto 😟 ako keby som mala znovu ísť na kyret Aj keď zamrzí takáto situácia. ešte že som nepovedala priateľovi nechcela by som znovu len sklamanie chcela som povedať o tom len po potvrdení Gyn.
Ja sa vám chcem poďakovať každej z vás baby že ste mi odpísali a dávali len pozitíva 🙏

ina2405
27. feb 2025

❤️‍🩹

krasneleto
27. feb 2025

ja by som este flintu do zita nehadzala... uvidis... zopakuj o dva dni...

selena_luna
27. feb 2025

Pozri este nekrvacas uplne, mohlo ist o nejaku zrazeninu, nechcem ti davat falosnu nadej, ale tiez by som flintu do zita nehadzala. Velmi ti drzim palce.

autor
27. feb 2025

Tak baby napokon sa menštruácia spustila krvou ako normálne. 🙁 V pondelok idem ku Gynekológičke dám vám vedieť ako som dopadla.

krasneleto
27. feb 2025

tak to ma mrzi...

sanasa
27. feb 2025

Ah jaj velmi ma to mrzi😔dufam ze sa coskoro postasti a napises nam ako sa vam dobre dari. Ale mas pravdu, lepsie takto ako kyret a komplikacie.

mischel12
28. feb 2025

Myslíte, že to je kanalik alebo duch? Ďakujem

autor
3. mar 2025

Ahojte baby tak hlásim sa vám tuná dnes som bola k Lekárke respektíve Gynekologičke, zobrala mi krv podla toho zistia HCG či bolo zvýšené a či bolo biochemické tehotenstvo aj keď mam ešte menštruáciu pani doktorka ma pozrela a urobila všetky vyšetrenia potrebné a všetko bolo dobre nebolo vidieť nič ani na vaječníkoch, mimo maternice nič nie je.
Tak sa nemusím báť. A keď by bolo pravdivé ze bolo biochemické tehotenstvo tak sa ma mesiac počkať a až tak sa snažiť opäť. Ale krok späť na východe môj Gynekológ neposlal nejaký papier ktorý by mal byť v karte a ma obavy pani doktorka že by mohlo byť endometria mne však na poslednom vyšetreni pan doktor povedal že výsledky boli dobre
Ked som išla na kontrolu po kyrete aj preventívnu mi robili a povedal ze je všetko dobre výsledky ktoré mi robil .tak ma pani doktorka vystrašila úprimne 🥺🤦‍♀️ pani Gynekologička mi zavolá aké tie výsledky nakoniec boli keď im príde poštou. Ale aj mi povedala že niekedy tie testy zle ukážu tak neviem trošku sa obávam 🙄 ale nič mi iné neostáva len počkať keď mi zavolá pani doktorka o výsledku .
A mam brat nejakú kyselinu listovú len neviem ktorú viete mi baby poradiť ktorú beriete vy ? Pretože sú rôzne druhy tuším a nepovedala konkrétne akú

selena_luna
3. mar 2025

Kyselinu listovu ktorukolvek, aj napr dr max. Hlavne ju uzivaj aspon 3mesiace pred otehotnenim, vtedy vyrazne znizuje vyvojove vady nervovej trubice

sanasa
3. mar 2025

To je dobre ze to neni mimomaternicove, snad gynekologicka len zbytocne strasi a nic to nebude. Ja som brala kyselinu listovu od generici. To je ten typ ktory je dobre vstrebatelny, vela zien nevie vstrebat kyselinu listovu. A teraz ako tehotna beriem femibion.

autor
3. mar 2025

@sanasa
@selena_luna ďakujem vám za podporu dúfam že bude všetko dobre aj keď mam zmiešané pocity a strach ci to není niečo zlé ze už nebudem môcť mať dieťa

autor
3. mar 2025

@sanasa ktoré je to presne vieš poslať foto ? Lebo mi vyskakuje rôzne

sanasa
4. mar 2025

Toto 😊

autor
4. mar 2025

@sanasa veľmi pekne ďakujem 🙏

autor
7. mar 2025

Ahojte baby tak znovu sa vám hlásim aby ste vedeli čo a ako, tak podla krvi HCG som nebola tehotná neviem prečo tie testy boli také 🤷‍♀️ a mam zlu Cytologiu neviem ci sa mam báť ale úprimne mam obavy mam si kúpiť Papinocare geli a v Júni mam ísť na kontrolu aj že HPV virus že niečo na imunitu si mam kúpiť mam v hlave šarapatu že čoo ? Nikdy som to nemala .
Ani neviem či ďalej sa pokúšať o dieťa alebo nechať tak ☹️ som sklamaná úprimne a pýtam sa sama seba že preco to tak je preco je to také ťažké počať bábätko a cele tehotenstvo aby bolo pohode.
Viem už ako veľa žien musí takýmto si prejsť obdobím dlhodobo a obdivujem ich že napriek ťažkým chvíľam nevzdaju to aj po niekoľkých komplikáciach potratoch , mimo maternice a podobne. 🙏

krasneleto
7. mar 2025

nezufaj, neviem kolko sa snazite, ale u niekoho je ten proces hop sup, u niekoho krst ohnom... sama mam dcerku po 6 rokoch...

Strana
z2