Je môj test 15 dní po styku pozitívny?
Ahojte, chcela som sa opytat na vas nazor, co si myslite o tomto teste? Dnes som mala dostat MS, je to 15.den po styku. Je to Top test. Dakujem Vam

Slabú čiarku tam určite vidím a pekne ružovú, takže to nebude kanálik. Test opakuj o deň-dva , ale myslím že je to tam😉
vyzera to velmi nadejne, ako radia baby, vyskusaj test o 2 dni, či čiarka silnie. Drzim palce
👍🍀
Je tam🥰
@liall08 je to negatívne čo som tu už kopec testov videla v deň ms mali už čiarky minimálne jasného ducha
@liall08 je to negatívne čo som tu už kopec testov videla v deň ms mali už čiarky minimálne jasného ducha
@anonym_78039f toto negatívny test na 100% nie je. Určite nie je jednoznačne pozitívny ale jasne je tam vidieť slabú ružovú čiarku.
podla mna pozitiv 🙂
@anonym_78039f toto negatívny test na 100% nie je. Určite nie je jednoznačne pozitívny ale jasne je tam vidieť slabú ružovú čiarku.
@anonym_e71b8f to áno lenže mohlo byť aj biochemické lebo som si musela priblížiť aby bolo vidno aleje to dosť slabé 🫤
@anonym_78039f samozrejme dakujem aj Vam za nazor, neni to urcite 100%tny vysledok ☺️
@liall08 Vieš čo inak sa ta opýtam... Máš aj nejaké symptómy? Alebo len tak si si urobila test. Veď skús o dva 2 a urobila tou istou značkou najlepšie ak sa bude objavovať čiarka tak je fajn ak nie tak nič z toho
@anonym_78039f Tie môže aj nemusí mať, to tiež nie je ukazovateľ. Mne celé tehotenstvo nebolo ani raz zle, ani chute som nemala iné ani nič také.
Podľa mňa je to tam
@liall08 Vieš čo inak sa ta opýtam... Máš aj nejaké symptómy? Alebo len tak si si urobila test. Veď skús o dva 2 a urobila tou istou značkou najlepšie ak sa bude objavovať čiarka tak je fajn ak nie tak nič z toho
@anonym_78039f takto skoro symptómy nemusia byť. Môj prvý symptóm pri poslednom tehotenstve boli začínajúce nevoľnosti a zvracanie v 7tt. Dovtedy nič, keby mi nemešká MS a nemám niekoľko pozitívnych testov doma,ani neviem že som tehotná. Takže takto skoro nemusí mať nič,len ten test...a som v 16tt momentálne.
@liall08 ja ju tam vidím 😊 pri prvom tehotenstve som tiez v den meskajucej ms mala takúto slabú. Vyskúšaj o dva dni .. držím palce 😊
@anonym_78039f takto skoro symptómy nemusia byť. Môj prvý symptóm pri poslednom tehotenstve boli začínajúce nevoľnosti a zvracanie v 7tt. Dovtedy nič, keby mi nemešká MS a nemám niekoľko pozitívnych testov doma,ani neviem že som tehotná. Takže takto skoro nemusí mať nič,len ten test...a som v 16tt momentálne.
@katulienka160 tiež som to tak mala, necítila som absolútne nič

ze pockaj ci dostanes a ak nie, tak si sprav test o nejake dva dni, nech mas istotu.