Je môj test 15 dní po styku pozitívny?
Slabú čiarku tam určite vidím a pekne ružovú, takže to nebude kanálik. Test opakuj o deň-dva , ale myslím že je to tam😉
vyzera to velmi nadejne, ako radia baby, vyskusaj test o 2 dni, či čiarka silnie. Drzim palce
@liall08 je to negatívne čo som tu už kopec testov videla v deň ms mali už čiarky minimálne jasného ducha
@liall08 je to negatívne čo som tu už kopec testov videla v deň ms mali už čiarky minimálne jasného ducha
@anonym_78039f toto negatívny test na 100% nie je. Určite nie je jednoznačne pozitívny ale jasne je tam vidieť slabú ružovú čiarku.
@anonym_78039f toto negatívny test na 100% nie je. Určite nie je jednoznačne pozitívny ale jasne je tam vidieť slabú ružovú čiarku.
@anonym_e71b8f to áno lenže mohlo byť aj biochemické lebo som si musela priblížiť aby bolo vidno aleje to dosť slabé 🫤
@anonym_78039f samozrejme dakujem aj Vam za nazor, neni to urcite 100%tny vysledok ☺️
@liall08 Vieš čo inak sa ta opýtam... Máš aj nejaké symptómy? Alebo len tak si si urobila test. Veď skús o dva 2 a urobila tou istou značkou najlepšie ak sa bude objavovať čiarka tak je fajn ak nie tak nič z toho
@anonym_78039f Tie môže aj nemusí mať, to tiež nie je ukazovateľ. Mne celé tehotenstvo nebolo ani raz zle, ani chute som nemala iné ani nič také.
@liall08 Vieš čo inak sa ta opýtam... Máš aj nejaké symptómy? Alebo len tak si si urobila test. Veď skús o dva 2 a urobila tou istou značkou najlepšie ak sa bude objavovať čiarka tak je fajn ak nie tak nič z toho
@anonym_78039f takto skoro symptómy nemusia byť. Môj prvý symptóm pri poslednom tehotenstve boli začínajúce nevoľnosti a zvracanie v 7tt. Dovtedy nič, keby mi nemešká MS a nemám niekoľko pozitívnych testov doma,ani neviem že som tehotná. Takže takto skoro nemusí mať nič,len ten test...a som v 16tt momentálne.
@liall08 ja ju tam vidím 😊 pri prvom tehotenstve som tiez v den meskajucej ms mala takúto slabú. Vyskúšaj o dva dni .. držím palce 😊
@anonym_78039f takto skoro symptómy nemusia byť. Môj prvý symptóm pri poslednom tehotenstve boli začínajúce nevoľnosti a zvracanie v 7tt. Dovtedy nič, keby mi nemešká MS a nemám niekoľko pozitívnych testov doma,ani neviem že som tehotná. Takže takto skoro nemusí mať nič,len ten test...a som v 16tt momentálne.
@katulienka160 tiež som to tak mala, necítila som absolútne nič

ze pockaj ci dostanes a ak nie, tak si sprav test o nejake dva dni, nech mas istotu.