icon

Je môj test pozitívny?

sky1987
15. mar 2026

Poslednú menštruáciu som mala 6.2. ,mám síce pravidelnú menštruáciu ale s nepravidelnou ovuláciou,dakedy mám v strede cyklu a niekedy týždeň pred menštruáciou....podľa vás môžeme už pomaličky tešiť na ďalšie bábätko?

sky1987
autor
15. mar 2026
stellarstar
Autor odpoveď zmazal
petamich
15. mar 2026

No ja vidim dve ciarky, ty vidis co? 🤷‍♀️

anonym_470e3c
15. mar 2026

ano urcite je pozitivny, drzim palce nech vsetko dobre dopadne!❤️

anonym_668fc3
15. mar 2026

Nasad okuliare a precitaj navod

sky1987
autor
15. mar 2026
@anonym_668fc3

Nasad okuliare a precitaj navod

@anonym_668fc3 návod mám precítané,a okoliare mi určite netreba...len tieto testy je DR.Max značka a neviem ako sú spoľahlivé pred tým som mala iné ktoré ukazovali omnoho silnejšiu čiaru na 10. dní zmeškania

sky1987
autor
15. mar 2026
@petamich

No ja vidim dve ciarky, ty vidis co? 🤷‍♀️

@petamich pri týchto testoch z DR.Max neviem či sa dá na nich spoliehať,čitala som na nich všemožné na nete len kvôli tomuto som sa spýtala

irusa
15. mar 2026

No ja vidím pozitívny ☺️

anonym_c5610f
15. mar 2026
@sky1987

@petamich pri týchto testoch z DR.Max neviem či sa dá na nich spoliehať,čitala som na nich všemožné na nete len kvôli tomuto som sa spýtala

@sky1987 tak prečo si si ich kúpila? A blahoželám aj slepý vidí 2 čiarky

petamich
15. mar 2026
@sky1987

@sky1987 ciarky silneju, podla mna je to urcite pozitivny test 🙂

anonym_4ac99a
15. mar 2026
@sky1987

@sky1987 kde si o nich čítala všemožné? Vždy som o nich čítala len aké sú to spoľahlivé testy. Z mojich skúseností najspolahlivejšie testy.
A k tej čiarke, veď uvádzaš že sa ti ovulácia posúva, tak nevieš koľko dní po ovulácii si a nevieš, ako silný má byť test. Jednej veci vôbec nerozumiem. Ako môžeš mať pravidelnú ms a nepravidelnú ovuláciu? Tebe ak sa posunie ovulácia tak sa ti neposunie dĺžka cyklu? Potom máš len 7 dní luteálnu fázu alebo ako tomu mám rozumieť?

sky1987
autor
15. mar 2026

Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦

anonym_4ac99a
15. mar 2026
@sky1987

Vždy mávam 28 dňový cyklus len aj mňa prekvapuje môj gynekológ keď raz mi povie pri bežnej kontrole že mám na 17 deň ovulácia a pred pár mesiacmi mi zas tvrdil keď som bola 6 dní pred menštruáciou že presne vtedy mám...ja už som fakt mimo 🤦

@sky1987 to je veľmi zvláštne. Lebo 6 dňová luteálna fáza je problematická. Ale tak hlavne že to (zdá sa) vyšlo😁

sky1987
autor
15. mar 2026
@anonym_c5610f

@sky1987 tak prečo si si ich kúpila? A blahoželám aj slepý vidí 2 čiarky

@anonym_c5610f ja som nikde nepísala že by som ich osobné kúpila len to že ich mám z DR.Max,boli kúpené s inou osobou...bohužial iný nemali v lekárni len tento druh

sky1987
autor
15. mar 2026
@anonym_4ac99a

@sky1987 to je veľmi zvláštne. Lebo 6 dňová luteálna fáza je problematická. Ale tak hlavne že to (zdá sa) vyšlo😁

@anonym_4ac99a ďakujem

ankare
15. mar 2026
@sky1987

@sky1987 gratulujem!

anonym_fcec95
15. mar 2026

Pre mňa najspoľahlivejšie testy sú Dr.Max. a to som sa veru otestovala do zblaznenia... Gratulujem ♥️

anonym_74ea43
15. mar 2026

@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek

sky1987
autor
15. mar 2026
@anonym_74ea43

@sky1987 nie je možne mať ovuláciu týžden pred menstruaciou .. musela byt si mat aj omeškanú menstruaciu .. lutelana fáza je doba medzi ovulaciou a menstruaciou 10-17 dní .. a test mas krasne pozitivny... a dr max najspolahlivjeise testy.. to či maš tento slabši ako iné, je sposobene farbivom v teste , preto je zbytočne porovnavat testy dvoch rozlíčných značiek

@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi

anonym_74ea43
16. mar 2026
@sky1987

@anonym_74ea43 podľa mňa taktiež to nie je možné ale hádať sa s doktormi sa moc neoplatí to je len moja osobná skúsenosť s nimi

@sky1987 to akoze doktori ti povedali, že je to mmozne ?

sky1987
autor
16. mar 2026
@anonym_74ea43

@sky1987 to akoze doktori ti povedali, že je to mmozne ?

@anonym_74ea43 áno môj gynekológ mi to povedal že je to možné ,síce aj to tvrdil že máme mizivú šancu na tehotenstvo keď videl spermiogram môjho manžela pred 3 rokmi a teraz nám tu pobehuje 2,5 ročný synček 🤷

dajna8
16. mar 2026

Podla mna je to jasne 🙂

januska12323
16. mar 2026

Máš slabú čiarku lebo si mala ovuláciu neskôr ale určite je pozitívny.

krasneleto
16. mar 2026

test je pozitivny, silnie... vyzera to nadejne.. drzim palce

sky1987
autor
16. mar 2026

Ďakujem veľmi pekne len mám obavy keďže ráno o 7 som mala troška hnedý, ružový výtok,nikdy pred tým som nič také nemala...môj gynekológ bude robiť len v stredu, uvidím čo a ako

anonym_409eb5
16. mar 2026
@sky1987

Ďakujem veľmi pekne len mám obavy keďže ráno o 7 som mala troška hnedý, ružový výtok,nikdy pred tým som nič také nemala...môj gynekológ bude robiť len v stredu, uvidím čo a ako

@sky1987 Držím palce, aby bolo všetko v poriadku. Keď tam už bude lekár, choď za ním – možno ti predpíše niečo, pretože mne sa, žiaľ, takto skončilo tehotenstvo biochemickým potratom. Začala som špiniť a potom mi testy už len slabli. Pri ďalšom pokuse som už od začiatku dostala progesterón a špinenie sa neobjavilo.
Samozrejme to neznamená, že u teba to bude rovnaké. Ja som mala už od začiatku nízku hladinu progesterónu, čo som vedela aj podľa svojich cyklov a lekár mi to potom potvrdil

anonym_8245b6
16. mar 2026
@sky1987

@anonym_74ea43 áno môj gynekológ mi to povedal že je to možné ,síce aj to tvrdil že máme mizivú šancu na tehotenstvo keď videl spermiogram môjho manžela pred 3 rokmi a teraz nám tu pobehuje 2,5 ročný synček 🤷

@sky1987 tak ti poviem... manžel mal taký zlý spermiogram, že nám povedal urológ, že jedine cez umelé oplodnenie zostanem tehotná.
A teda umelé sa nekonalo , na prvé sme si síce počkali 10 rokov, zato druhé vyšlo na prvé " snaženie" ;)
Držím prsty( hnedo/ružové ) špinenie pokiaľ nevidíš krv je v norme, ale lekár by ti naň mal dať lieky