Je môj test pozitívny?
Neviem co je toto za znacku a zavisi aj kolko si dpo,ale skus mamatest idealne.
@zo_ja dúfam zajtra si spravím ešte jeden 🙂 dúfam že bude pozitívny beriem aj kyselinu listovu už pol roka dúfam že to víde konečne
na tomto druhom už vyrezá, že tam niečo je. no skús sa po pár dňoch ešte pretestovať a myslím si, že potom bude tá čiarka ešte výraznejšia
@rucka77 tak uvidím dnes si pôjdem kúpiť a ráno si ho spravím .. alebo mám počkať kým mi začne meškať menštruacia mám ju dostať až za 11 dní...
No ja by som teda povedala,ze je to tam🙂 A dufam ti teda mozem aj pogratulovat
@sarinka444 Ak si skutocne mala ovulacia pred 3 dnami a aj by si pocas nej otehotnela, tak oplodnene vajicko je este stale len na ceste vo vajickovode smerom do maternice. Este nedoslo anilen k uhniezdeniu. K tomu dojde priblizne za tyzden. HCG sa tvori az po uhniezdeni, dovtedy ani telo netusi, ze k oplodneniu doslo.
Takze 3 dni po ovulacii mat pozitivny tehotensky test je nerealne...
Jedine, ze by v skutocnosti ovulacia prebehla skor ako si myslis.
@solinkarka pretože som mala tehotenské príznaky tak som si urobila dva testy a ukázali sa mi rovnako ako na fotke
U mňa je to problém že mám viac mužských hormónov a niekedy ťažko odhadnem moju ovulaciu ale ak som si to správne vypočítala čo dúfam že áno tak som ju mala pred 3-mi dňami
@sarinka444 Neexistuje, ze by ti test nieco ukazal 3 dni po ovulacii. Musela by si otehotniet skor.
Ak nemas ovulaciu odsledovanu, iba pocitas podla "tabuliek", tak to nema ziadnu vypovednu hodnotu.
@sarinka444 uhniezdenie trvá 10dni tak po 3 dňoch nemôžeš mať priznaky....počkaj kým ti bude meškať potom testuj
@solinkarka len že ja som tie príznaky mala pred ovulaciou... Tak som si kúpila test po ovulaciii a ukazal mi to čo je na foto
@sarinka444 Ak by si priznaky mala pred ovulaciou, tak z toho vyplyva ze so otehotnela skor... cize este v predchadzajucom cykle (to by uz test jednoznacne ukazal), alebo ak v tomto cykle, tak skor. pravdepodobne testen po menstruacii.
Okrem toho ten test nevyzera byt pozitivny, skor len presvitajuci kanalik. Pockaj par dni a ak velmi chces, tak test opakuj z ranneho mocu. Alebo pockaj az do dna ocakavanej menstruacie.

Skús ráno, vtedy sú najvyššie hodnoty HCG