Je možné, aby bol test od Dr. Max pozitívny?
Ahojte,
Je podľa Vás možné, aby bol tento test pozitívny alebo je to iba duch/kanalik? Je to Dr. Max. Ďakujem

@nina0412 ja na hornom aj spodnom niečo vidím. Treba hlavne robiť ráno. Vtedy to je najistejšie. 🙂
@ssimpsonka
@smile108
Po zaschnutí
Neni to kanalik?
@nina0412 nechcem dávať falošné nádeje ale mne dr max najprv ukazoval tiež takmer neviditeľnu ciarku (začiatok príspevku) a dnes už bola o dosť výraznejšia. Moja zo začiatku príspevku je podľa mňa porovnateľná s tvojou dnešnou. Určite je aj tvoja výraznejšia oproti 21.10. A aj na tom ružovom teste sa niečo črtá. Počkaj a uvidíš, ja by som to ešte nezahadzovala
Nikdy mi predtým neukázal nič dr max tak som prekvapená uvidim ráno na dr Max
Mne pri prvom ukázalo takú čiarku až na 3 deň meškania
@nina0412 Mne dr. Max keď som nebola tehotná nikdy neukázal čiarku, ani po uschnutí. Skrátka keď som nebola tehotné, bol snehobiely a keď som bola tehotná, tak tam už na 9DPO bola slabučká čiarka. A Livsane detto. To sú dva najlepšie testy podľa mňa. No a na tom tvojom dr. max a aj Livsane čosi vidím. Podľa mňa je to na výbornej ceste. Nechceš spraviť digitálny? 😇
@ysseba ja som napríklad skúsila aj digitálny dr max a ten mi vyšiel negatívny a dr max mám takýto (foto). Tak ma to mierne rozhodilo 🙈 beriem to tak, že je ešte skoro. Neviem či by to ukázalo niečo pri takej čiarke ale nemám s tým skúsenosť
Aaale co, to fakt? 🤔 no pockaj, idem najst ja svoju fotku…
@ysseba nepamätáš si aká bola citlivosť tohto clearblue? V lekárni mali clearblue s citlivosťou 35 a mne ešte MS nemešká, tak som vzala digitálny s citlivosťou 25 a ten bol negatívny … avšak mamatest a dr max tyčinkovy a aj pruzkovy mi ukazuje viditeľne čiarky ale sú s citlivosťou 10, tak som teraz na pochybách 🙃
Ten clearblue by mal byt 25ka. Akoze ja sama tomu nechapem, ze ako je mozne, ze tycinkovy citlivosti 10 ma taku slabucku ciarku, tak ako moze digitalny 25 uz nieco ukazat. No asi to nejak inac funguje to vyhodnocovanie. Neviem 🤷🏼♀️ inak to je teraz nedavna fotka, zajtra zacinam 12tyzden 😉 je to divne, ze divitalny mas negativny ked prizkovy mas take krasne ciarky. Nestresuj, urcite si tehotna ☺️ a digitalny si robila aku znacku? Pri tomto clearblue bolo napisane, ze ked nemeska, mas robit z prveho ranneho mocu a ked meska, tak hocikedy pocas dna
@ysseba citlivosť je písaná 25, hlavne kvôli tej spoľahlivosti ktorú clearblue deklaruje 🙂 Keď si však pozrieš brožurku od tých testov, je tam táto tabuľka a z nej je zrejmé, že +1-2 vyjde už pri koncentrácii hcg 10, čiže preto vyjde pozitivny aj pri takejto slabej čiarke na 10tkovom teste.
@katariiinkaa aha, tak az teraz mi to doslo 🤣👍
@ysseba inak, celkom presne to sedí s tou koncentráciou hcg 😀 chodila som na odbery hcg ako samoplatca, keďže prve tehu bolo mmt. Sedelo to fakt presne podľa tejto tabuľky 😀
@katariiinkaa super, ďakujeme za vysvetlenie 🙂) digitálny dr max takto očividne nefunguje… ja počkám či MS naozaj nepríde, už ho kupovať nejdem ale do budúcna budem vedieť, že sa dá použiť aj skôr 🙂
ano dr.max určite funguje inak ako clearblue, predsa len je to úplne iná značka. Držím palce ❤️
@katariiinkaa ďakujem 😇
@nina0412 podľa mňa to bude postupne silnieť 🙂 do MS je predsa ešte pár dni, držím palce 😇
Ďakujem krásne
Verím že ráno bude krajšia keďže ani jeden test z toho nebol z ranného mocu
@nina0412 to ma mrzí :( držím palce, aby si si čoskoro našla // <3
Uvidíme baby ale ďakujem 😇už pred ms nebudem nikdy robiť testy

Dnešné takze asi nic