icon

Je možné byť tehotná po ovulácii?

8. mar 2025

Ahojte . Deň po ovulácii som mala nechránený pohlavný styk , dnes mi druhý deň mešká menstruacia je možné zeby som mohla byt tehotná ?
Príznaky mám akurát tu meškajúcu menštruáciu ale brucho ma boli mám take kŕče ako pri ms …

petamich
8. mar 2025

Ovulaciu si mala odsledovanu lekarom/testami? Kolko je od styku? Kazdopadne ano mozes byt tehotna, spravila by som si test.

autor
8. mar 2025

@petamich dnes je 11 deň od styku , ovulku nemám odsledovanu lekárom ani testami ..

krasneleto
8. mar 2025

ano mozes byt tehotna... sprav si test a nemusis dumat

petamich
8. mar 2025

takze si vlastne ani nemusela ovulovat (ak to mas z aplikacie, ktora je indikativna), sprav si test a budes mudrejsia, drzim paste

stellarstar
8. mar 2025

A test?

autor
8. mar 2025

@stellarstar test som si ešte nerobila

jaskolka
8. mar 2025

Tak najjednoduchšie je urobiť test, všetko ostatné bude len take tipovanie. Môžeš byť tehotná,ale aj nemusís

autor
8. mar 2025

Ja som to baby kukala teraz lepšie mám iPhone tak mi to ukazuje v apke zdravie .. piatok , sobota mám možný deň s ms , nedeľa je predpovedaný deň , to by bolo na 28 deň . Ale každý mesiac keď som mala možný deň s ms taky vždy prišla ..

januska12323
8. mar 2025

To je len tipovačka, bez testu sa nedozvieš nič.

autor
8. mar 2025

@januska12323 skúsim teda test dakujem

stellarstar
8. mar 2025

Tak si urob test, my do teba nevidíme a test ti hneď ukáže ci si alebo nie si

maryetta
8. mar 2025

Staci ze bola kusok posunuta ovu a ano mozes byt....

pl2y
8. mar 2025

No ja som aktuálne tehotna s tým, že podľa appky sme mali styk den po ovulácii a to si aj manzel daval pozor 😀..čiže ano, ak nie je presne sledovaná a testovaná ovulacia, tak aj den po sa považuje za plodný den keďže môže byt o den posunutá..čo bol asi aj nás pripad

anonymes
8. mar 2025

@pl2y ovulacia funguje ešte aj pred aj po nej niekoľko dní.

autor
8. mar 2025

@anonymes
Takze môžem aj po ovulke otehotnieť .. ako bola by som šťastná , druhé babo chceme , mám biely výtok slabší ale to je aj pred ms či

autor
8. mar 2025

@anonymes Zajtra mám mat očakávanú ms tak keby už ani neprisla 😌 dcérku sme na prvý krát hned uvidíme no ale vždy mi ms prišla už v možný deň ms zajtra by prišla na 28 deň 😏

pl2y
8. mar 2025

Tak držím palce..mne vysiel test pozitívny, keď mi dva dni meškala a mne teda nikdy nemešká, skôr mám kratší 26 dňový cyklus..skôr by som si asi nerobila test..aspoň tak si pamätám z prvého tehotenstva, že den pred MS (štvrtok) mi test neukazat tehotenstvo a den po očakávanom začiatku (sobota) už bol test pozitívny

autor
8. mar 2025

@pl2y ale teraz sa aj tak inak cítim to brucho take akoby tlaky mám a kŕče ako pred ms preto sa aj bojím že príde zajtra :/ ak by neprisla v pondelok ráno by som si urobila test

autor
8. mar 2025

@pl2y a dakujem ☺️

okm221
9. mar 2025

Ahoj áno ja som príklad.. Ovu bola presne od sledovaná a potvrdená... Cca po 24hod po ovu sme mali sex a otehotnela som len z neho... (predtým boli všetky chránené)
Test som mala pozitívny už 8-9dpo co bolo cca 6-7dni pred ms

autor
9. mar 2025

@okm221 ja mám od rana kŕče ako pri ms ako by mala prísť ale zatiaľ nemám , keby som bola tehu tie kŕče ako pri ms sú normálne ?

okm221
9. mar 2025

Každá má iné príznaky, niekto ma kŕče niekto nie

pl2y
14. mar 2025

Dopadlo to k spokojnosti?

autor
14. mar 2025

@pl2y ahoj žiaľ nie prišla ms v nedeľu večer už aj skončila 😏😒😒

autor
14. mar 2025

@pl2y tešila som sa zbytočne