Je možné byť tehotná po ovulácii?
Ahojte . Deň po ovulácii som mala nechránený pohlavný styk , dnes mi druhý deň mešká menstruacia je možné zeby som mohla byt tehotná ?
Príznaky mám akurát tu meškajúcu menštruáciu ale brucho ma boli mám take kŕče ako pri ms …
@petamich dnes je 11 deň od styku , ovulku nemám odsledovanu lekárom ani testami ..
ano mozes byt tehotna... sprav si test a nemusis dumat
takze si vlastne ani nemusela ovulovat (ak to mas z aplikacie, ktora je indikativna), sprav si test a budes mudrejsia, drzim paste
A test?
@stellarstar test som si ešte nerobila
Tak najjednoduchšie je urobiť test, všetko ostatné bude len take tipovanie. Môžeš byť tehotná,ale aj nemusís
Ja som to baby kukala teraz lepšie mám iPhone tak mi to ukazuje v apke zdravie .. piatok , sobota mám možný deň s ms , nedeľa je predpovedaný deň , to by bolo na 28 deň . Ale každý mesiac keď som mala možný deň s ms taky vždy prišla ..
To je len tipovačka, bez testu sa nedozvieš nič.
@januska12323 skúsim teda test dakujem
Tak si urob test, my do teba nevidíme a test ti hneď ukáže ci si alebo nie si
Staci ze bola kusok posunuta ovu a ano mozes byt....
No ja som aktuálne tehotna s tým, že podľa appky sme mali styk den po ovulácii a to si aj manzel daval pozor 😀..čiže ano, ak nie je presne sledovaná a testovaná ovulacia, tak aj den po sa považuje za plodný den keďže môže byt o den posunutá..čo bol asi aj nás pripad
@anonymes
Takze môžem aj po ovulke otehotnieť .. ako bola by som šťastná , druhé babo chceme , mám biely výtok slabší ale to je aj pred ms či
@anonymes Zajtra mám mat očakávanú ms tak keby už ani neprisla 😌 dcérku sme na prvý krát hned uvidíme no ale vždy mi ms prišla už v možný deň ms zajtra by prišla na 28 deň 😏
Tak držím palce..mne vysiel test pozitívny, keď mi dva dni meškala a mne teda nikdy nemešká, skôr mám kratší 26 dňový cyklus..skôr by som si asi nerobila test..aspoň tak si pamätám z prvého tehotenstva, že den pred MS (štvrtok) mi test neukazat tehotenstvo a den po očakávanom začiatku (sobota) už bol test pozitívny
@pl2y ale teraz sa aj tak inak cítim to brucho take akoby tlaky mám a kŕče ako pred ms preto sa aj bojím že príde zajtra :/ ak by neprisla v pondelok ráno by som si urobila test
@pl2y a dakujem ☺️
Ahoj áno ja som príklad.. Ovu bola presne od sledovaná a potvrdená... Cca po 24hod po ovu sme mali sex a otehotnela som len z neho... (predtým boli všetky chránené)
Test som mala pozitívny už 8-9dpo co bolo cca 6-7dni pred ms
@okm221 ja mám od rana kŕče ako pri ms ako by mala prísť ale zatiaľ nemám , keby som bola tehu tie kŕče ako pri ms sú normálne ?
Každá má iné príznaky, niekto ma kŕče niekto nie
Dopadlo to k spokojnosti?
@pl2y ahoj žiaľ nie prišla ms v nedeľu večer už aj skončila 😏😒😒
@pl2y tešila som sa zbytočne
Tak držím palce nech sa to v blízkej budúcnosti zmeni🤞
@pl2y dakujem krásne ☺️

Ovulaciu si mala odsledovanu lekarom/testami? Kolko je od styku? Kazdopadne ano mozes byt tehotna, spravila by som si test.