Je možné byť tehotná po pozitívnych testoch počas menštruácie?
Dobrý deň žienky chcem sa spýtať dnes mi skončila ms a robila som si tehotenské testy keďže aj po čas ms som mala pozitívne testy a chcem sa spýtať či je možné aby som bola tehotná alebo to môže byt niečo iné?
Prvé dva su z dnešku
Druhý je zo včera
A ten tretí je z pred pred včera

Tak toto pozitívne nie je, možno si mala biochemické
nevidim žiadnu čiarku
@luckaontop toto je slabucke aj na biochemické
Najlepšie zájsť za lekárom, svokra napríklad pri všetkých svojich 3 deťoch mala Normálne menzes až do 4 mesiaca... Pri prvom zistila ze je tehotná až v 5 mesiaci😅👌ja keď som bola tehotná tak cca 3-4 dní my meskal Menzes a mala Som tiež takú čiarku ako na 1 foto a hľa spinka vedľa mňa 🥰❤️
moja mama mala tri menzesy - a uz bola tehotna tri mesiace so mnou, ona nevedela ale ze je tehotna.
Značka pepino? 😒
moja mama mala tri menzesy - a uz bola tehotna tri mesiace so mnou, ona nevedela ale ze je tehotna.
@nadijaeren zase moja mama krvacala do 5 mesiaca keď ma čakala a nevedela že v tom
A ono ten modry bol takýto
A ten pred tým modrým je takýto
@luckaontop su to negatívne testy
Nejakych duchov tam vidno, ja som tak mala biochemicke tehotenstvo, ale testy boli silnejsie.
A ono ten modry bol takýto
A ten pred tým modrým je takýto
@luckaontop pepino či kazetový alebo prúžky sú úplne na prd testy a hlavne keď ich odčítaš neskôr.... vždy sa tam urobí druhá čiarka. Čiže za mňa negatívne zatiaľ. Radšej inú značku. Dr.Max je TOP
Je rozdiel krvácať a mať menštruáciu... Veľa žien to nevie rozlíšiť a preto si myslia že mali menštruáciu aj počas tehotenstva...nie nemali ... Pepino testy robia falošné čiarky takže na tie by som sa nespoliehala.. pokiaľ si ozaj mala menštruáciu (nie krvácanie) tak tehotná nie si

@luckaontop a kde je ten pozitívny?