icon

Je možné byť tehotná s vnútromaternicovým telieskom?

noahmono
26. aug 2026

Dobry zienky chcela by som sa vas opytat ale poprosim len tie co mate z tym skusenost mam vnutromaternicove teliesko.A dieta dalsie uz nechcem.Uz tyzden mi je zle na zvracanie ale nezvraciam.Dalej toci sa mi svet mam aj trasenie tela.A je mi az na odpadnutie.Testy vysli negativne zatial som na gynde nebola.U dr obvodneho nic nezistili len ze mam moc nizky tlak.Moze to byt tehotenstvo?Da sa ist na kyretaz?Kolko to stoji pri dane.Alebo je to hradene poistovnou? ....Neukamenujte ma prosim dalsie si naozaj nemozem dovolit.Tiez mi skrachoval vztach.Vopred dakujem za odpovede

spanielka44
26. aug 2026

Nechápem kvôli comu ist na kyretaz, keď nejde o tehotenstvo 🤷🏽‍♀️ všetky tieto priznaky sú z nízkeho tlaku

lasona
26. aug 2026

Pokial testy vysli negativne tak si nemyslim ze si tehotna. A ak by si bola, tak mozes ist na interupciu. Tu si hradis sama. Kazda nemocnica ma svoj cennik. Myslim ze je nepodstatne ze si mala danu. Len nie vsetky nemocnice robia tento zakrok. Maju vyhradu vo svedomi. Myslim ze zakrok stoji okolo 500 eur. Skus poguglit

crazy_cat_lady
26. aug 2026

Zakrok si hradis sama. Daj si vziat krv kvoli hcg a uvidis, ako si na tom

noahmono
autor
26. aug 2026
@spanielka44

Nechápem kvôli comu ist na kyretaz, keď nejde o tehotenstvo 🤷🏽‍♀️ všetky tieto priznaky sú z nízkeho tlaku

@spanielka44 neviem či som a nemôžem si dovoliť ďalšie

noahmono
autor
26. aug 2026
@spanielka44

@spanielka44 je to síce len mesiac testy tehotenské vyšli negatívne

anonym_7b802e
26. aug 2026

Ved nejde o tehotenstvo, testy mas negativne a ak Ti krachuje vztah, tak s nim prestan spavat 🙄
Aj pri teliesku je tehotenstvo mozne, ale extremne nepravdepodobne. Plus to co popisujes Ty, naozaj nesedi na tehotenstvo.

pr85
26. aug 2026

@noahmono Ak budeš tehotná, tak svoje dieťa môžeš dať adopciu. Vygoogli si poradňu Alexis.

minenkaa
26. aug 2026

Veď niesi tehotná ,máš nízky tlak ,nestresuj

noahmono
autor
26. aug 2026
@lasona

Pokial testy vysli negativne tak si nemyslim ze si tehotna. A ak by si bola, tak mozes ist na interupciu. Tu si hradis sama. Kazda nemocnica ma svoj cennik. Myslim ze je nepodstatne ze si mala danu. Len nie vsetky nemocnice robia tento zakrok. Maju vyhradu vo svedomi. Myslim ze zakrok stoji okolo 500 eur. Skus poguglit

@lasona ďakujem pekne ja tiež dúfam že nie

2691
26. aug 2026

@noahmono pri dane môžeš mať mimomaternicové tehotenstvo, ale mala by si pozitívny test.

noahmono
autor
26. aug 2026
@spanielka44

@spanielka44 ja dufam ze ano brucho neboli prsniky nemam citlive zvycajne mam pocity vecer niekedy aj cez den ale presiel len mesiac

noahmono
autor
26. aug 2026
@2691

@noahmono pri dane môžeš mať mimomaternicové tehotenstvo, ale mala by si pozitívny test.

@2691 aj po mesiaci by sa ukazalo na teste ?

noahmono
autor
26. aug 2026
@lasona

@spanielka44
@lasona po mesiaci som si robila 3 testy a negativne boli

noahmono
autor
26. aug 2026
@anonym_7b802e

Ved nejde o tehotenstvo, testy mas negativne a ak Ti krachuje vztah, tak s nim prestan spavat 🙄
Aj pri teliesku je tehotenstvo mozne, ale extremne nepravdepodobne. Plus to co popisujes Ty, naozaj nesedi na tehotenstvo.

@anonym_7b802e dakujem velmi pekne vztah spadol az teraz

anonym_17418a
26. aug 2026
@noahmono

@spanielka44
@lasona po mesiaci som si robila 3 testy a negativne boli

@noahmono nie si tehotna, si paranoidna. A zrejme mas este stres z krachu vztahu, nie vztachu.

anonym_944256
26. aug 2026

@noahmono ja som mala danu skoro 20 rokov a nikdy som neotehotnela.

noahmono
autor
26. aug 2026
@pr85

@noahmono Ak budeš tehotná, tak svoje dieťa môžeš dať adopciu. Vygoogli si poradňu Alexis.

ak by som dieta donosila uz ho nedam

noahmono
autor
26. aug 2026
@anonym_944256

@noahmono ja som mala danu skoro 20 rokov a nikdy som neotehotnela.

@anonym_944256 pri prvej tiez som nikdy neotehotnela a pozor sme si nedavali pri druhej som sice este nemala sancu no teraz po rokoch ale kazdy rok kontrola a vsetko v poriadku myslim z danou

noahmono
autor
26. aug 2026
@anonym_17418a

@noahmono nie si tehotna, si paranoidna. A zrejme mas este stres z krachu vztahu, nie vztachu.

@anonym_17418a dakujem za upravu slovička ... ano nieje mi to jedno no z tym uz nic nenarobim

noahmono
autor
26. aug 2026
@minenkaa

Veď niesi tehotná ,máš nízky tlak ,nestresuj

@minenkaa dakujem uz ma vsetko mozne napada tyzden mi je uz zle

simsalabim
26. aug 2026

@noahmono zda sa, ze tehotna nie si. A k otazke - ano, da sa. Moja kolegyna bola (mala Danu) a sla na upt.

estellas
26. aug 2026

Ja si myslím že je málo pravdepodobné že by s bola tehotná. Nie je to až také časté aby ženy otehotneli s telieskom. Stáva sa, ale menej často a máš negatívne testy takže pochybujem.

2691
26. aug 2026
@noahmono

@2691 aj po mesiaci by sa ukazalo na teste ?

@noahmono to som si není istá, ale mala by si problémy aj v podbrušku. Vygoogli si mimo mat.tehotenstvo.