Je možné byť tehotná s vnútromaternicovým telieskom?
Dobry zienky chcela by som sa vas opytat ale poprosim len tie co mate z tym skusenost mam vnutromaternicove teliesko.A dieta dalsie uz nechcem.Uz tyzden mi je zle na zvracanie ale nezvraciam.Dalej toci sa mi svet mam aj trasenie tela.A je mi az na odpadnutie.Testy vysli negativne zatial som na gynde nebola.U dr obvodneho nic nezistili len ze mam moc nizky tlak.Moze to byt tehotenstvo?Da sa ist na kyretaz?Kolko to stoji pri dane.Alebo je to hradene poistovnou? ....Neukamenujte ma prosim dalsie si naozaj nemozem dovolit.Tiez mi skrachoval vztach.Vopred dakujem za odpovede
Pokial testy vysli negativne tak si nemyslim ze si tehotna. A ak by si bola, tak mozes ist na interupciu. Tu si hradis sama. Kazda nemocnica ma svoj cennik. Myslim ze je nepodstatne ze si mala danu. Len nie vsetky nemocnice robia tento zakrok. Maju vyhradu vo svedomi. Myslim ze zakrok stoji okolo 500 eur. Skus poguglit
Zakrok si hradis sama. Daj si vziat krv kvoli hcg a uvidis, ako si na tom
Nechápem kvôli comu ist na kyretaz, keď nejde o tehotenstvo 🤷🏽♀️ všetky tieto priznaky sú z nízkeho tlaku
@spanielka44 neviem či som a nemôžem si dovoliť ďalšie
Nechápem kvôli comu ist na kyretaz, keď nejde o tehotenstvo 🤷🏽♀️ všetky tieto priznaky sú z nízkeho tlaku
@spanielka44 je to síce len mesiac testy tehotenské vyšli negatívne
Ved nejde o tehotenstvo, testy mas negativne a ak Ti krachuje vztah, tak s nim prestan spavat 🙄
Aj pri teliesku je tehotenstvo mozne, ale extremne nepravdepodobne. Plus to co popisujes Ty, naozaj nesedi na tehotenstvo.
Pokial testy vysli negativne tak si nemyslim ze si tehotna. A ak by si bola, tak mozes ist na interupciu. Tu si hradis sama. Kazda nemocnica ma svoj cennik. Myslim ze je nepodstatne ze si mala danu. Len nie vsetky nemocnice robia tento zakrok. Maju vyhradu vo svedomi. Myslim ze zakrok stoji okolo 500 eur. Skus poguglit
@lasona ďakujem pekne ja tiež dúfam že nie
@spanielka44 ja dufam ze ano brucho neboli prsniky nemam citlive zvycajne mam pocity vecer niekedy aj cez den ale presiel len mesiac
@spanielka44
@lasona po mesiaci som si robila 3 testy a negativne boli
Ved nejde o tehotenstvo, testy mas negativne a ak Ti krachuje vztah, tak s nim prestan spavat 🙄
Aj pri teliesku je tehotenstvo mozne, ale extremne nepravdepodobne. Plus to co popisujes Ty, naozaj nesedi na tehotenstvo.
@anonym_7b802e dakujem velmi pekne vztah spadol az teraz
@spanielka44
@lasona po mesiaci som si robila 3 testy a negativne boli
@noahmono nie si tehotna, si paranoidna. A zrejme mas este stres z krachu vztahu, nie vztachu.
@noahmono zda sa, ze tehotna nie si. A k otazke - ano, da sa. Moja kolegyna bola (mala Danu) a sla na upt.
Ja si myslím že je málo pravdepodobné že by s bola tehotná. Nie je to až také časté aby ženy otehotneli s telieskom. Stáva sa, ale menej často a máš negatívne testy takže pochybujem.