Je možné cítiť skoré tehotenské príznaky pred testom?
Ahojte dievčatá. Mávam väčšinou 33-34 dňové cykly, niekedy aj 36-37, niekedy menej. Posledná MS bola 18.1., podľa hlienu si myslím, že ovulácie bola 3.2.- nemám potvrdenu testami, iba cca bolesti+ hlien. Toho 3.2.som mala nechránený styk (bábätku sa nebránime), odvtedy nie. MS by som mala teda dostať čoskoro- cca utorok. Posledné dva dni mám také bolesti v podbrušku, neskutočne, včera večer som normalne ležala v jednej polohe a predychavala. Po malej potrebe som mala niečo slabo hnedé na papieri, dala som si aj intímku rano aby som si to odsledovala. Včera som skúsila test, ale bol negatívny. Resp skúsila som Dr max a Mamatest, na tom mamateste by sa mi možno aj čosi zdalo, keby veľmi chcem, ale skôr kanalik. Prsia ma počas PMS neskutočne bolia a teraz takmer nič.
Je možné mať nejaké skoré príznaky skôr, ako HCG zaznamená test? Nechcem si nič namyslat, no naozaj mi je tak nejak čudne. Ďalší test si nechcem robiť aspoň do pondelka 🙈
Ja som robila 2 dni pred MS, test snehobiely. Po teste mi bolo zle od žalúdka, napínalo ma a káva mi smrdela. V 1. deň meškania, o 3 dni neskôr, už bola slabá čiarka.
Je dosť možné, že testuješ len skoro a test ešte bude pozitívny, HCG nemusí u každého stúpať rovnako rýchlo. Niekto má pozitívny test až po týždňovom meškaní.
Ahoj áno u mňa áno, len su to príznaky takmer totožné s pms...u mňa 100% pri každom tehu bolo pred testom, že som prestala vládať cvičiť a behať, neodbehnem ani km, predtým som brhavala v kľude 8km.. Ale tak to každá baba mat nebude...
Veľa mesiacov som si myslela bo už som v tom, je mi to a to, je mi zle a podobne, ale tehotná skm nebola bolo to len pms.. Tento mesiac som neriešila ani žiadne pms ani som neregistrovala žiadne príznaky lebo sme boli chori aj ja. Mala som teploty a teda únavu som prisudzovala tomu.. No v jeden deň mi prišlo zle z mäsa a nevládala som športovať, bola som čerstvo po chorobe tak som si povedala ze proste sú to len dozvuky.. Nevoľnosti ja mávam už dlho niekoľko mesiacov takže to som neregistrovala už vôbec... No len v ten deň mi to nedalo a urobila som si test to som kola 8-9dpo a čiarka bola viditeľná ako nič voľným okom.. V tom momente mi to foklaplo, že všetko čo som cítila boli tehu príznaky :D..
31. 1 som mala ovulaciu
1. 2 sme mali sex
10.2 už pozitívne testy ktore vyzerali takto..
@okm221 jeeej, gratulujem! Nech vsetko dobre dopadne 🩷..
Ďakujem dievčatá za odpovede, no som zvedavá, ako to dopadne. Mám už 3 biochemické za sebou a niekoľko úplne neúspešných pokusov, tak sa nechám prekvapiť, raz to vyjsť musí 🙂
Môže nemusí, držím palce.
Určite podbruško cítiť môžeš aj pred pozitívnym testom, bolesti môžu byť už počas uhniezďovania aj spolu s miernym špinením. A test vyjde pozitívny až pár dní po uhniezdení.
Ja som mala ovuláciu pravdepodobne 1.2. a tiež mám už štvrtý deň akoby menštruačné kŕče, ale menzes nikde (ja mám kratšie cykly ako ty, takže som ms čakala 13.2.) - a včera už mi vyšli aj pozitívne tehu testy 😊

Moze nemusi. Je to tak individualne a vzdy a u kazdej ine, ze kym to testy nepotvrdia, vsetko su (a navyse v cca 12-13DP, ak ms nemeska) len domnienky. Najma, ak clovek chce.
Vies ak ovulacia bola isto 3.2., tak spolahlivy test by vacsinou uz aspon nieco ukazal v tomto case. Ale treba pockat na meskanie.