icon

Je možné mať chuť na zvracanie a plačlivosť už 6 dní po oplodnení?

nikolavalencia
6. okt 2021

Je možné mať chuť na zvracanie a placlivost už 6dni po oplodnení? Kedy ste začali tušiť že ste v tom

vestecmagia
Odpoveď bola odstránená
nikolavalencia
autor
6. okt 2021

@vestecmagia ďakujem

wabi
Autor odpoveď zmazal
lucinika
6. okt 2021

@nikolavalencia mne nevoľnosti začali až okolo 6tt

klip0
6. okt 2021

Áno je to možné, psychika je silná vec.
Ale ako príznak tehotenstva to ešte možné nieje.
Čiže ak si to vsugerujes tak áno. A tým nemyslím priame vsugerovanie. Tiež keď sme sa snažili o bábo tak som každý mesiac mala príznaky a nič. Až jeden mesiac príznaky neboli a vtedy som bola tehotná (a aj stále ešte som teda 😅). (Príznaky prišli potom neskôr)

nikolavalencia
autor
6. okt 2021

@klip0 asi to bude psychika 🙂

dadis
6. okt 2021

@nikolavalencia otazka je, ako vies, kedy prebehlo oplodnenie

nikolavalencia
autor
6. okt 2021

@dadis pravdepodobne podľa ovulácie testu, a toho koľko trvá kým sa spojí vajíčko so spermiou od sexu

dadis
6. okt 2021

@nikolavalencia teda presnejsie bude uviest, kolko dni mas po ovulacii

nikolavalencia
autor
6. okt 2021

@dadis sedem

zuzi0911
6. okt 2021

Zmeny určite sú... Ja som na 5 deň po bola príšerne ugrgana, plná, celkovo nafúknuta, ťažko mi bolo atď...
V druhom tehotenstve to isté, ale tam mi bolo nevoľno z cigarety, plus pachuť v ústach atď...
Čiže aj keď sa to zdá skoro... Podľa mňa už ako sa vajíčko spojí, musí telo inak reagovať ako keď len tak "zmizne"
Mam to 2x od sledované a snažilka som nebola...

mikimi
6. okt 2021

@nikolavalencia aj my sme sa rozhodli posnažiť sa a dnes mam tiež 7 deň od ovulácie. Neviem, či sa zadarilo, nechcem si nič nahovárať, ale ja napríklad už pár dni cítim podbruško 😊

parvinka0001
7. okt 2021

Od 10teho dňa mi bolo extrémne zle .mali sme oslavu mužovu a svokra ma chcela nadopovat liekmi tak som už musela povedať že nemôžem .bolo to hrozne