Je možné mať chuť na zvracanie a plačlivosť už 6 dní po oplodnení?
Je možné mať chuť na zvracanie a placlivost už 6dni po oplodnení? Kedy ste začali tušiť že ste v tom
@vestecmagia ďakujem
@nikolavalencia mne nevoľnosti začali až okolo 6tt
Áno je to možné, psychika je silná vec.
Ale ako príznak tehotenstva to ešte možné nieje.
Čiže ak si to vsugerujes tak áno. A tým nemyslím priame vsugerovanie. Tiež keď sme sa snažili o bábo tak som každý mesiac mala príznaky a nič. Až jeden mesiac príznaky neboli a vtedy som bola tehotná (a aj stále ešte som teda 😅). (Príznaky prišli potom neskôr)
@klip0 asi to bude psychika 🙂
@nikolavalencia otazka je, ako vies, kedy prebehlo oplodnenie
@dadis pravdepodobne podľa ovulácie testu, a toho koľko trvá kým sa spojí vajíčko so spermiou od sexu
@nikolavalencia teda presnejsie bude uviest, kolko dni mas po ovulacii
@dadis sedem
Zmeny určite sú... Ja som na 5 deň po bola príšerne ugrgana, plná, celkovo nafúknuta, ťažko mi bolo atď...
V druhom tehotenstve to isté, ale tam mi bolo nevoľno z cigarety, plus pachuť v ústach atď...
Čiže aj keď sa to zdá skoro... Podľa mňa už ako sa vajíčko spojí, musí telo inak reagovať ako keď len tak "zmizne"
Mam to 2x od sledované a snažilka som nebola...
@nikolavalencia aj my sme sa rozhodli posnažiť sa a dnes mam tiež 7 deň od ovulácie. Neviem, či sa zadarilo, nechcem si nič nahovárať, ale ja napríklad už pár dni cítim podbruško 😊
Od 10teho dňa mi bolo extrémne zle .mali sme oslavu mužovu a svokra ma chcela nadopovat liekmi tak som už musela povedať že nemôžem .bolo to hrozne