Je možné otehotnieť bez ochrany v druhom kole?
Dobrý deň. S priateľom sme mali pohlavný styk s kondomom no asi 20 minút na to sme mali druhé kolo bez ochrany, síce asi nič nešlo dovnútra no predsa sa chcem spýtať.. Je reálna šanca že by som mohla byť tehotná? Stalo sa to už niektorej z vás?.. Nerobím z toho paniku, pretože ak by sa to stalo bola by som len rada, len ma to zaujíma a som zvedavá či mal niekto podobnú skúsenosť 🙂
Mali ste sex bez ochrany, tehotna samozrejme ostat mozes.
Áno môžeš byť. Mňa skôr zaujalo, prečo mať sex s kondómom a potom hneď za tým bez? Veď keď sa chránim pri prvom kole, tak asi to dôvod má a za pár minút sa to zmenilo a už ho netrebalo? 🤔
Autorka
Ano, môžeš... dala si nelogickú otázku. Spermie sú nezbednice 😜😉🙂
Prekvapuje ma však tvoje zmýšlanie/zamyslenie/reakcia, neviem to pomenovať... 🤔
Mate sex s kondomom a zaroven povieš "Nerobím z toho paniku, pretože ak by sa to stalo bola by som len rada..." nechytam za slovíčka, ale odporuje si to...
Buď sa chranime proti otehotneniu, alebo sa na dieta tešíme a ochranu neriešime...
Mna tu napada len myslienta podrazu, ze partner dieta nechce a ty chceš... (prepáč, tak to z tvojej myslienky vypliva).
Je to váš vzťah, ako si robíte, tak máte 😉, len uniká pointa 😉🙂
@leazeu keby ste to urobili opacne tak by bola nizsia sanca... Takto po predchadzajucej ejakulacii nejake spermie ostali v mocovej trubici a uz su zrejme v tebe. Ale ak chces podrazit priatela tak sa velmi netes, sanca nie je velka
Vaše konšpiračné teorie ma dosť prekvapili 🤔 Dieťa v pláne nemáme ale ak by sa to stalo tak by sme sa logicky tešili obidvaja, preto som napísala že z toho nerobím paniku 🤦♀️ A otázky typu prečo sme sa nechránili aj druhý krát, no proste neviem stalo sa to..
@maranta_leuconeura prečo by som ho mala podraziť? Tejto vašej poznámke nerozumiem
Ak partner hneď po prvom sexe nešiel osprchovať alebo močiť je tam určite šanca že môžeš byť tehotná to by si hádam mohla vedieť 🙂
Zaujímavé, že takéto slečny sa nikdy nepýtajú ako sa sexuje, to majú zmáknuté všetky bez pomoci, ale takéto témy učiva 5.triedy ZŠ sú tu každý druhý deň.
Jedna moja známa má vďaka tejto taktike dcérku. A nepoznám živšie striebro ako je ona 😃
@leazeu nič si z toho nerob, toľko dokonalých a neomylných žien ako tu na MK nikde nenájdeš.
Áno, šanca je. Ak sa umyl, menšia, ak sa neumyl, väčšia, ale stále pomerne malá, pokiaľ nie ste obidvaja superplodní.
Nevidím to ako podraz na priateľa, veď vie, ako sa deti robia a že neberieš antikoncepciu. Podraz by bol, keby mu tvrdíš, že ju berieš a idete bez kondómu...
@maranta_leuconeura ???? podraziť partnera? Nepíše, že by ho zneužila v spánku, že by on nevedel, čo robí
@bambulka711 konečne niekto normálny, kto chápe ako som to myslela 🙏 Ďakujem ❤️ Len ma zaujímalo či si niečím takým niektorá prešla a či tam je naozaj nejaká šanca alebo nie a spravili tu z toho také haló ako keby som bola úplne negramotná..
Akože fakt nerozumiem niektorým zbytočným komentárom 😏
@leazeu ak si mala 2-3 dni pred ovuláciou alebo deň ovulácie, tak šanca je, aj keď minimálna. Ja som si tým neprešla, som z tých, čo sa snažili mesiace...

Maš 14 rokov alebo si chýbala na hodine biologie?