Je možné otehotnieť cez oblečenie?
Ahojte, asi ma vysmejete, ale je možné otehotnieť cez oblečenie? Je možné, že by tie spermie prešli až do vagíny? Príde mi to nezmysel, ale našla som aj články, kde sa písalo že síce je pravdepodobnosť nízka, ale je to možné. Odkedy sa to stal nemôžem na to prestať myslieť, mám vodnatý výtok ale sú tam aj hrudky, takže dúfam, že je to ,,len" mykóza a pobolieva ma brucho. Aj keď z časti si myslím, či to nebude z toho stresu, že si to kvázi vsugeruvávam. MS mi má prísť o týždeň.
@sofi137 jasne spermie majú GPS a sú schopný rozlíšiť okolie kde sú a oblečenie a nájdu si aj cestu do tvojej svätej brány 🤦♀️ dievča koľko máš rokov? Okamžite si naštuduj ako žena otehotnie, naozaj na tých školách chýba sexuálna výchova 🙈
určite nie...
počkaj počkaj ..... vy sexujete oblečení a ešte sa ti aj vystrieka na oblečenie? skôr toto ma zaráža.. a inak áno, dá sa otehotnieť cez textil.. spermie sa zažerú do vlákien textilu a pomocou gps si to nasmerujú do vagíny, násilne tam vniknú a prederú sa až ku krčku maternice. Podla mna mozes pomaly vyberať kočík.
Skus logicky si to premietnuť - ako by to technicky preboha bolo možné? Neviem kde také hlúpe články (ze je to nízka pravdepodobnosť) vychádzajú, ale sú to úplne bludy
Je nemožné takto otehotnieť.
Ries radsej hrudky a nie hlúposti
No ked mohla jedna Americanka otehotniet cez TV obrazovku a potom zalovat tvorcov, tak mozno sa da aj cez trenky 🤷♀️
Ale neblaznite, uzite si normalne sex nahi.. prichadzate o vela, ked sexujete obleceni 🙂
Veď tie chúdence skôr uschnú ako stihnú zapnúť GPS 😀 vieš ako sa vraví. Vieš čo by si bola,keby si nebola? Fľak na plachte. V tvojom prípade fľak na oblečení
Keby len cez oblečenie, stačí, že okolo teba prejde nadržaný chlap a už si tehotná. A ešte keď si to urobí sám a následne sa ťa dotkne už si v tom .

@sofi137 😀 prepana