icon

Je možné otehotnieť dva dni po sexe?

19. sep 2022

Ahojte ,chcela by som sa opýtať či jr možné otehotniet dva dni po sexe . Napríklad, keď som mala v sobotu sex môžem byť už v utorok tehotná? Poprosím žiadne vysmešne komentáre

Strana
z2
ninka99865
19. sep 2022

@veronikaszabova však to 😅 iba kalkulačky na nete vedia

petamich
19. sep 2022

datum pocatia vies urcit presne iba v pripade umeleho oplodnenia, kedy je to jasne 🙂 v pripade prirodzeneho oplodnenia to ani lekar nezisti, takze preto sa vsade pouziva univerzalne pravidlo, ze tehotenstvo sa pocita od 1. dna poslednej menstruacie - lebo to skratka nikto nevie, kedy presne sa vajicko oplodnilo

no a mas menstruaciu, niekde v strede cyklu cize od menstruacie po menstruaciu vacsinou zena ma plodne dni a ovulaciu a ked tam niekde bol sex, tak si tam otehotnela, dalsia menstruacia uz teda nepride a vtedy vacsina zien urobi test a zisti, ze je tehotna

aplikacia ti sice ukazuje plodne dni a ovulaciu ale je to len aplikacia, nie je napojena na tvoju maternicu a teda to je len pravdepodobne vtedy a teda opat nikto nevie kedy presne je vajicko oplodnene

janetinka27
19. sep 2022

tehotenstvo sa pocita od prveho dna poslednej normalnej menstruacie. ak si mala poslednu MS 23.2. ci kedy (nevidim tera na prispevok, kde pises datumy), potom bola este ovulacia toho 8.3. ci kedy, tak tehotenstvo sa pocita od 23.2.

Strana
z2