Je možné otehotnieť po menštruácii?
Ahojte je možné otehotnieť po ms? Už paru dny ma pichá pod bruškom cítim sa taká plná slintam nad niečo kyslim ale aj sladkým stále som hladná je to 2 týždne po nechránenom s*xe ale dávali sme si pozor je mozne aj keď sme to mali viackrát že bi som mohla otehotnieť ?
Samozrejme, ze je to možné…
@aria223 samozrejme, aj počas ms. Dôležité je, kedy je ovulácia. To sa dá zistiť pomocou rôznych zmien, ktoré pred a po nej v tele nastávajú - hlavne nárast bazalnej teploty po, a zmeny hlienu a krčku maternice. Ak je sex 5-7 dní pred ovuláciou, môže dôjsť k počatiu.
@any_soj 18 mi skončilo ms a 19 sme mali viac násobný s*x a tuším 22 som mala plodne dny teraz som s toho trochu stresovaná myslela som si ze deň po ms nieje možné otehotnieť aj keď sme si dávali pozor
@any_soj 18 mi skončilo ms a 19 sme mali viac násobný s*x a tuším 22 som mala plodne dny teraz som s toho trochu stresovaná myslela som si ze deň po ms nieje možné otehotnieť aj keď sme si dávali pozor
@aria223 zalezi od dlzky cyklu, teda pocet dni od zaciatku poslednej menstruacie po zaciatok tej dalsej. Nie od dlzky krvacania. Zenam s dlzkou cyklu menej ako 28dni vychadzaju plodne dni niekedy naozaj aj jeden den po ms
@aria223 zalezi od dlzky cyklu, teda pocet dni od zaciatku poslednej menstruacie po zaciatok tej dalsej. Nie od dlzky krvacania. Zenam s dlzkou cyklu menej ako 28dni vychadzaju plodne dni niekedy naozaj aj jeden den po ms
@anonym_d4171d áno to chapem mne sa to stále mení lebo ma neopraviteľný cyklus niekedy to mam každých 28 dni ale niekdy to príde skôr nečakane …
@anonym_d4171d áno to chapem mne sa to stále mení lebo ma neopraviteľný cyklus niekedy to mam každých 28 dni ale niekdy to príde skôr nečakane …
@aria223 ak nevieš, kedy si mala ovuláciu, potom je odvahou nechrýniť sa, otehotnieť môžeš skutočne aj počas cyklu, ale je to málo pravdepodobné
@aria223 na základe čoho si si to myslela? Veď ak má žena kratšie cykly a naopak dlhsiu MS, tak je to velmi pravdepodobne. Ovulacia okolo 8-10 DC nie je vobec vynimocna.
@aria223 ja sa ti čudujem, ak dieťa neplánujem, nechcem, tak sa zabezpečím antikoncepciou a nebudem sa spoliehať na dávali sme si pozor a potom stresovať. A kým začnem so sexom, tak si niečo o počatí naštudujem. Jonáš, ktorý pomohol desiatkam žien otehotnieť, viacerým z nich vypočítal plodné dni počas menštruácie. Znie to nelogicky, ale veľa ich práve vtedy otehotnelo.
Otehotnieť môžeš kedykoľvek pri nechránenom styku. A dokonca občas aj pri chránenom 😀
@terry658 to máte aký cyklus a akú dlhú ms
@lenuss1992 väčšinou 36-45 dní 🤣 a trvá aspoň 7. Teraz som mala len 2,5 dňové. Ale pred menstruaciou som brala 9 dní progesteron lebo som mávala migreny tak na zmiernenie PMS.
@lenuss1992 väčšinou 36-45 dní 🤣 a trvá aspoň 7. Teraz som mala len 2,5 dňové. Ale pred menstruaciou som brala 9 dní progesteron lebo som mávala migreny tak na zmiernenie PMS.
@terry658 to sa ti ako podarilo otehotnieť pri takom dlhom cykle to je nemožné či
@terry658 myslím 4 deň cyklu
@terry658 to sa ti ako podarilo otehotnieť pri takom dlhom cykle to je nemožné či
@lenuss1992 a ja mám ešte aj PCOS 🤦♀️ sme si s mužom pobedali, že ved sa nič nemôže stať. Všetky deti som otehotnela veľmi neskoro v cykle, tak riskneme 🙈 aj podľa sona to vychádza na ten 4.deň.
@lenuss1992 a ja mám ešte aj PCOS 🤦♀️ sme si s mužom pobedali, že ved sa nič nemôže stať. Všetky deti som otehotnela veľmi neskoro v cykle, tak riskneme 🙈 aj podľa sona to vychádza na ten 4.deň.
@terry658 tak to gratulujem ♥️
@terry658 tak to gratulujem ♥️
@lenuss1992 ďakujem. Je to fakt zázrak.

@aria223 ano je to mozne ak to bolo kratko pred ovulaciou spermie par dni preziju