icon

Je možné otehotnieť po ročnej absencii menštruácie?

21. máj 2026

Nemala som menštruáciu rok, jedine občas jemné hnedé špinenie. Napriek tomu je možné, že otehotniem? Alebo mám ísť na injekciu na vyvolanie menštruácie, a až potom sa pokúšať?

anonym_40ef51
21. máj 2026

@anonym_autor a o čo sa pokúšaš? Otehotnieť po roku bez? Koľko máš rokov?Nie si v menopauze?

autor
21. máj 2026
@anonym_40ef51

@anonym_autor a o čo sa pokúšaš? Otehotnieť po roku bez? Koľko máš rokov?Nie si v menopauze?

@anonym_40ef51 snažím* O dieťa. 22.

anonym_9d882e
21. máj 2026

Ovulacia predchadza menstruacii, takze mohla prebehnut a mozes byt aj tehotna. V kazdom pripade to treba riesit s gynekologom. Aj tu vynechanu menstruaciu si uz davno mala riesit s gynekologom. U zeny vo fertilnom veku to nie je v poriadku.

anonym_e6667f
21. máj 2026

@anonym_autor takto.. cisto teoreticky je mozne otehotniet aj takto... kedze zrovna v tom jednom cykle, ktoreho zaverom by nebola MS by si otehotnela... je to ale malo pravdepodobne, aj ked moja kamka ma takto 2 deti a za 20 rokov MS mala asi 5x
v kazdom pripade nieco nie je v poriadku... zdrava zena ma mat menstruaciu kazdy mesiac... opakujem kazdy... ktokolvek ti bude tvrdit nieco ine, ber nohy na plecia.. vyssie spominana kamoska po porode mala MS asi 3x za obdobie 9 rokov!!!!, lekar ju stale ubezpecoval, ze naco su jej kramy, bude to riesit az ked bude chciet dalsie dieta a podobne... ani hormonalny profil, endokrinologiu nemal potrebu spravit. a bol a dodnes je to velmi uznavany gynekolog porodnik... zaverom tohto jeho nastavenia a nebol jediny, lebo tento stav konzultovala aj s inou lekarkou bol taky , ze 33 rocna je rok po kompetnej hysterektomii a v prechode nakolko mala rakovinu maternice...

anonym_6c589f
21. máj 2026

Menstruacia sa niekedy strati pri velmi nizkej vahe. Je to tvoj pripad?

januska12323
21. máj 2026

@anonym_autor v prvom rade si už dávno mala byť u gynekológa, niečo nie je v poriadku.

anonym_40adfd
21. máj 2026

Otázka je prečo si rok nemala menštruáciu. Ja ju nemám 7 rokov ale ovuláciu mám

anonym_a01724
21. máj 2026

@anonym_autor mozes ja to mam tak isto bohuzial mam PCOS cize menštruáciu nemam len spinenie po utreti rat za cas… nie je to ziadna slava ale clovek si nevyberie a niektore veci sa moc riešiť nedajú leb mozno antikoncepciou… a otehotnela som uz 2x

anonym_9a5bb4
21. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_40ef51 snažím* O dieťa. 22.

@anonym_autor Moja ihriskova kamoska mavala ( uz nie sme v kontakte, tak uz neviem, ci je to tak u nej stale) menzes 1-2x rocne. A ma dve deti. Pri druhom nestihla mat ani menzes, lebo s nim otehotnela.

zuzanaete
21. máj 2026

Je mozne otehotniet, ak by sa ti zrovna nastartoval cyklus a prebehla by ovulacia. Ale skor je tam nejaky problem, ktory cely cyklus blokuje. Treba riesit s lekarom.

anonym_58ffb3
21. máj 2026

nemas rok menstruaciu v 22 rokoch a nebola si s tym u gynekologa a chces otehotniet? Hm divne

anonym_e6667f
22. máj 2026
@anonym_40adfd

Otázka je prečo si rok nemala menštruáciu. Ja ju nemám 7 rokov ale ovuláciu mám

@anonym_40adfd a to vies odkial? ak mas pravidelnu ovulaciu, nie je privelmi mozne nemat 7 rokov menstruaciu hoc aj kratku, slabu, spinenie....

anonym_40adfd
22. máj 2026
@anonym_e6667f

@anonym_40adfd a to vies odkial? ak mas pravidelnu ovulaciu, nie je privelmi mozne nemat 7 rokov menstruaciu hoc aj kratku, slabu, spinenie....

@anonym_e6667f .... Ja mám teliesko. Pri ovulácii mám bolesti trošku, takže aj viem, kedy ju mám.

anonym_e6667f
22. máj 2026
@anonym_40adfd

@anonym_e6667f .... Ja mám teliesko. Pri ovulácii mám bolesti trošku, takže aj viem, kedy ju mám.

@anonym_40adfd to je ale uplne iny pripad.. ona nema teliesko a nema menstruaciu . ty mas teliesko preto asi aby si neotehotnela, ci?