Je možné otehotnieť po ročnej absencii menštruácie?
Nemala som menštruáciu rok, jedine občas jemné hnedé špinenie. Napriek tomu je možné, že otehotniem? Alebo mám ísť na injekciu na vyvolanie menštruácie, a až potom sa pokúšať?
@anonym_autor a o čo sa pokúšaš? Otehotnieť po roku bez? Koľko máš rokov?Nie si v menopauze?
@anonym_40ef51 snažím* O dieťa. 22.
Ovulacia predchadza menstruacii, takze mohla prebehnut a mozes byt aj tehotna. V kazdom pripade to treba riesit s gynekologom. Aj tu vynechanu menstruaciu si uz davno mala riesit s gynekologom. U zeny vo fertilnom veku to nie je v poriadku.
@anonym_autor takto.. cisto teoreticky je mozne otehotniet aj takto... kedze zrovna v tom jednom cykle, ktoreho zaverom by nebola MS by si otehotnela... je to ale malo pravdepodobne, aj ked moja kamka ma takto 2 deti a za 20 rokov MS mala asi 5x
v kazdom pripade nieco nie je v poriadku... zdrava zena ma mat menstruaciu kazdy mesiac... opakujem kazdy... ktokolvek ti bude tvrdit nieco ine, ber nohy na plecia.. vyssie spominana kamoska po porode mala MS asi 3x za obdobie 9 rokov!!!!, lekar ju stale ubezpecoval, ze naco su jej kramy, bude to riesit az ked bude chciet dalsie dieta a podobne... ani hormonalny profil, endokrinologiu nemal potrebu spravit. a bol a dodnes je to velmi uznavany gynekolog porodnik... zaverom tohto jeho nastavenia a nebol jediny, lebo tento stav konzultovala aj s inou lekarkou bol taky , ze 33 rocna je rok po kompetnej hysterektomii a v prechode nakolko mala rakovinu maternice...
Menstruacia sa niekedy strati pri velmi nizkej vahe. Je to tvoj pripad?
@anonym_autor v prvom rade si už dávno mala byť u gynekológa, niečo nie je v poriadku.
Otázka je prečo si rok nemala menštruáciu. Ja ju nemám 7 rokov ale ovuláciu mám
@anonym_autor mozes ja to mam tak isto bohuzial mam PCOS cize menštruáciu nemam len spinenie po utreti rat za cas… nie je to ziadna slava ale clovek si nevyberie a niektore veci sa moc riešiť nedajú leb mozno antikoncepciou… a otehotnela som uz 2x
@anonym_40ef51 snažím* O dieťa. 22.
@anonym_autor Moja ihriskova kamoska mavala ( uz nie sme v kontakte, tak uz neviem, ci je to tak u nej stale) menzes 1-2x rocne. A ma dve deti. Pri druhom nestihla mat ani menzes, lebo s nim otehotnela.
Je mozne otehotniet, ak by sa ti zrovna nastartoval cyklus a prebehla by ovulacia. Ale skor je tam nejaky problem, ktory cely cyklus blokuje. Treba riesit s lekarom.
nemas rok menstruaciu v 22 rokoch a nebola si s tym u gynekologa a chces otehotniet? Hm divne

@anonym_autor a o čo sa pokúšaš? Otehotnieť po roku bez? Koľko máš rokov?Nie si v menopauze?