Je možné otehotnieť pri ejakulácii na začiatku vagíny?
Je mozne otehotnieť aj keď penis pri vystreku nebol hlboko v pošve?
huchhhh.........
To uvidis za 9 mesiacov😂
Nechránený sex, spermie vo vagíne....čo myslíš ty? Je to možné? Áno, je to možné
@7miriam77 a kedy si najskôr môžem urobiť test kedy ukáže až keď bude meškať ms či dá sa aj skôr?
zaujímavé baby, že sexovať viete, na to sa nepýtate ako sa to robí....jáj na to netreba žiadne vzdelanie ani inteligenciu
To je čistá lotéria. Sú ľudia ktorí sa snažia 2-3 roky (aj viac) a nič. A potom takí kde to preskočí jak chripka aj vzduchom.
A ze sexualna vychova je zbytocna...
Áno, je. Spermie pri ejakulácii letia rýchlosťou 45km/h a majú bičík, ktorým sa hýbu. Ak bol penis aj iba 1 cm dnu, výstrek ich dopravil možno aj na krčok.
OK, tak už vieš kde bol jeho penis...a kde máš ty rozum, to si už zistila?
Chcelo by to fotku s presnou polohou spermatu.🙄
@martul ale no.. myslim ze ona mu neukazovala kde to ma dat
@bambulka711 ak nema plodne dni, mozu letiet aj 100km/h :D
@lubossi to je hádam samozrejmé, že ak je po plodných dňoch, už je to jedno. Ak je pred nimi, alebo okolo nich, platí, čo som napísala.
@bambulka711 viem.. ale aj tak ked si pomyslim na vsetky tie pary okolo mna co sa roky snazia a nic.. (striekaju plno dnu , aj z boku aj z hora a drxia nohy hore a...) v tom kontexte mi to pride smiesne. Len aby autorka nebola jedna z tych nestastnic
@lubossi súhlasím s tebou, ja som tiež jedna z tej skupiny, že som sa mohla aj na hlavu postaviť. To už autorka uvidí v čase menzesu, keďže nepíše, v akej fáze cyklu to bolo 🙃
@bambulka711 to je podla mna dolezitejsia informacia, nez hlbka penisu a mnozstvo :D
My so zenou sme super plodny, ale na neplodne dni sme sa spoliehali dlho a fungovalo to
@lubossi veď jasné, že to funguje. Nie je vajíčko, nie je čo oplodniť. Easy 🙃
Pamätaj kondómy sú lacnejšie ako dieťa 😉
Pozdravujem tu pani z vedľajšej témy, podľa ktorej je sexuálna výchova zbytočnosť a dačo neslychane 😅

🤦♀️