Je možné otehotnieť pri nechránenom sexe?
ahoj viem že je to možné vždy pri nechranenom sexe otehotnieť ale zaujímalo by ma či sa to aj niektorej podarilo....vcera 12dc sme mali nechraneni sex priateľ asi 4x po trošku ejakuoval
poutieral sa a pokračovali sme stalo sa vám že ste takto otehotneli nie je problém že by sa to stálo preto to nechávame na prírodu ale niak ani kromu netlacime ze by sa musel domna urobiť celkovo som len zvedavá 😊🌞 ďakujem za odpoveď
@pininka1 ďakujem mňa by hlavne zaujímalo či niektorá takto otehotneli keď sa partner poutieral a pokračovali 🤣👈😊🙈
Poznám také 2 parí, ktorí takto otehotneli.
Po svete beha veľa detí kde si chlap dal pozor...
Keď to nechávate na náhodu prečo to nedal do teba?aj, keď sa utrie v močovej rúre zostava ejakulat, kvapky lásky čokoľvek...tiež ma zaujalo, že 4x trocha ejakuoval .Žena je plodná cca 24 hodín plus mínus spermie vydržia niekoľko dní šanca je vzfy
Urcite ano, myslim ze uz tu boli take temy.
Ja cely život som mala nechránený sex a nikdy som nezostala tehotná. Treba v čas vytiahnuť.
4x trosku ejakuloval...tak na 12 DC z toho mozes byt trosku tehotna.
Ahoj áno, nám sa tak podarilo prvorodenneho splodiť 😁 ale je pravda, že vtedy som mala aj najplodnnejsi deň 😁😉
@matttulka3 ja mávam cyklus pravidelny 27-28 je reálne že oblúka mi začína od 12-14dc tak uvidíme čo stoho bude🙈👈
@matttulka3 *ovulka🤦🏽♀️🤣🤣
@iwesska áno trošku 🤣🤣🤣🤣

V podstate mas kazdy mesiac jeden plodny den, ale aj tie dni okolo mozes ostat tehotna kedze spermie vedia prezit v tele aj 5 dni. Ale ci sa to ujme, ci naozaj niektora zo spermii prejde je uz vec tvojho tela. Cize teoreticky je mozne vsetko.