Je možné otehotnieť z kvapiek lásky?
Ahojte baby , možno zvláštna otázka a dosť smiešna.
nemám s kým sa o tom poradiť .
S priateľom mávame nechránený pohlavný styk , dieťa chceme takže sa nechránime no netlačime na pílu ako sa hovorí. Mávame teda nechránený styk , s tým že to do mňa nepúšťa , no často dávame aj viac kôl za sebou , a teda neviem či s kvapky lásky sa dá otehotnieť .
Menstruacia mi naposledy meškala 3dni , nakoniec prišla trvala tak ako mala 5dni - lenže tu mi to nesedelo že som špinila ďalšie 4 dni - čo sa mi nikdy nestalo.
Včera som mala mierne bolesti ako pri menštruácii pod bruškom. K dr som už objednaná vo Štvrtok.
Otehotnela niektorá z vás takýmto spôsobom ? 😅 ďakujem za rady alebo skôr skúsenosti
Úplne parádne tak môžeš otehotnieť.
@crazy_cat_lady Ďakujem za odpoveď 😊
jasné, že áno, ale je to menšia pravdepodobnosť. S čím ideš k lekárovi?
@ibrunova Kontrolu mám takže by som sa spýtala aj na toto , teda tie mierne bolesti pod bruškom ako pri ms
mozes a kamaratka tak aj otehotnela 😀 nic nie je na 100%, ludia na to ozaj zabudaju 😀
Jasné, ak máš aj tak plánovanú.. Ja som len to myslela, že tehotenstvo by ešte nebolo asi vidieť. Test si si nerobila?
Dieťa chcete ale do teba nepúšťa? Vy chcete Dieťa z kvapociek lásky? Vy ste taki romantickí😍
@ibrunova Nerobila som ti test , myslela som že je asi ešte skoro ho robiť 😅
@simona20201309 To by bolo romantické 🤣 Nie proste chceme dieťa to áno , ale nejak sa neponáhľame , neviem ako to lepšie popísať 🤣 keď to príde tak príde a budeme sa tomu tešiť 😅
@simona20201309 tiež nechápem.
Keď chcete tak to robte normálne to nie je tlačenie na pílu. Kedy inokedy si môžete užiť naplno?
Takto fungujeme 20 rokov a "nehodu" sme nemali a to som plodna az az ...čiže zamna to nie je teh.z kvapôčky, ale proste tomu partnerovi ujde ...
Dieťa chceš len ty. Partner očividne nie, to by sa správal inak. A za takýchto podmienok by som dieťa nechcela.
@zuzanockamt samozrejme , veď tu na modrom koníku niektoré ženy, poznajú ľudí na celom svete
Chceme obaja , nakoľko prerábame dom tak sa neponáhľame 🤷♀️ proste si užívame bez ochrany
Ahoj. Ja mám veľmi dobrú kamarátku, ktorá takto neplánovane otehotnela...ale skončilo to potratom.
@kajakamura26 och tak to mi je ľúto.:/
Ale tak to sa môže stať vždy..Ja si naozaj myslím, že pokiaľ je muž dôsledný, tak šanca je veľmi maličká...najmä ak sa k tomu pridá abstinencia cez ovulaciu, tak je to veľmi spoľahlivé... A najmä pre niekoho, kto by prípadné bábätko prijal je to úplne top metóda 🙂
Jasné že sa dá. O týždeň bude mať 4 😀 😍
Kolko mas rokov? Ked nevies po sexe mozes by tehotna?
@natalka13 ja som sa nepýtala na to koľko mám rokov 😀 ja som bola zvedavá proste koľkým ženám sa to stalo 🤷♀️ ak sa to nestalo tebe poprípade si chceš len rypnuť tak píšeš zbytočne 😊
@lucia3296 veľa zdravička prajem 🥰
Ja sa pytam kolko mas rokov.ked nevies toto - "a teda neviem či s kvapky lásky sa dá otehotnieť ."
@januska12323 tiez si myslim.
No ani nam sa to nestalo veru. Ked sme chceli dieta, tak sme si to uzivali naplno. A aj ked sme nechceli, tak sme to obcas riskli daleko pred ovulaciou (a teda 2x sa stalo, ze nebola tak daleko 🙂), no a takto mame dalsie 2 deti...🤭. Ale mavame aj prerusovany sex a takto sa nam veru dieta nepodarilo. Ale je pravda, ze viac kol po sebe nedavame.

samozrejme, mozes. a kedze mate viac kol za sebou, tak kludne v trubici este mozu byt nejake zostatkove spermie..