icon

Je možné otehotnieť z kvapiek lásky?

18. feb 2025

Ahojte baby , možno zvláštna otázka a dosť smiešna.
nemám s kým sa o tom poradiť .
S priateľom mávame nechránený pohlavný styk , dieťa chceme takže sa nechránime no netlačime na pílu ako sa hovorí. Mávame teda nechránený styk , s tým že to do mňa nepúšťa , no často dávame aj viac kôl za sebou , a teda neviem či s kvapky lásky sa dá otehotnieť .
Menstruacia mi naposledy meškala 3dni , nakoniec prišla trvala tak ako mala 5dni - lenže tu mi to nesedelo že som špinila ďalšie 4 dni - čo sa mi nikdy nestalo.
Včera som mala mierne bolesti ako pri menštruácii pod bruškom. K dr som už objednaná vo Štvrtok.
Otehotnela niektorá z vás takýmto spôsobom ? 😅 ďakujem za rady alebo skôr skúsenosti

crazy_cat_lady
18. feb 2025

samozrejme, mozes. a kedze mate viac kol za sebou, tak kludne v trubici este mozu byt nejake zostatkove spermie..

ina2405
18. feb 2025

Úplne parádne tak môžeš otehotnieť.

autor
18. feb 2025

@crazy_cat_lady Ďakujem za odpoveď 😊

ibrunova
18. feb 2025

jasné, že áno, ale je to menšia pravdepodobnosť. S čím ideš k lekárovi?

autor
18. feb 2025

@ibrunova Kontrolu mám takže by som sa spýtala aj na toto , teda tie mierne bolesti pod bruškom ako pri ms

janett_332
18. feb 2025

mozes a kamaratka tak aj otehotnela 😀 nic nie je na 100%, ludia na to ozaj zabudaju 😀

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
18. feb 2025

Jasné, ak máš aj tak plánovanú.. Ja som len to myslela, že tehotenstvo by ešte nebolo asi vidieť. Test si si nerobila?

simona20201309
18. feb 2025

Dieťa chcete ale do teba nepúšťa? Vy chcete Dieťa z kvapociek lásky? Vy ste taki romantickí😍

autor
18. feb 2025

@ibrunova Nerobila som ti test , myslela som že je asi ešte skoro ho robiť 😅

autor
18. feb 2025

@simona20201309 To by bolo romantické 🤣 Nie proste chceme dieťa to áno , ale nejak sa neponáhľame , neviem ako to lepšie popísať 🤣 keď to príde tak príde a budeme sa tomu tešiť 😅

januska12323
18. feb 2025

@simona20201309 tiež nechápem.
Keď chcete tak to robte normálne to nie je tlačenie na pílu. Kedy inokedy si môžete užiť naplno?

zuzi0911
18. feb 2025

Takto fungujeme 20 rokov a "nehodu" sme nemali a to som plodna az az ...čiže zamna to nie je teh.z kvapôčky, ale proste tomu partnerovi ujde ...

zuzanockamt
18. feb 2025

Dieťa chceš len ty. Partner očividne nie, to by sa správal inak. A za takýchto podmienok by som dieťa nechcela.

autor
18. feb 2025

@zuzanockamt samozrejme , veď tu na modrom koníku niektoré ženy, poznajú ľudí na celom svete
Chceme obaja , nakoľko prerábame dom tak sa neponáhľame 🤷‍♀️ proste si užívame bez ochrany

kajakamura26
18. feb 2025

Ahoj. Ja mám veľmi dobrú kamarátku, ktorá takto neplánovane otehotnela...ale skončilo to potratom.

autor
18. feb 2025

@kajakamura26 och tak to mi je ľúto.:/

kajakamura26
18. feb 2025

Ale tak to sa môže stať vždy..Ja si naozaj myslím, že pokiaľ je muž dôsledný, tak šanca je veľmi maličká...najmä ak sa k tomu pridá abstinencia cez ovulaciu, tak je to veľmi spoľahlivé... A najmä pre niekoho, kto by prípadné bábätko prijal je to úplne top metóda 🙂

lucia3296
18. feb 2025

Jasné že sa dá. O týždeň bude mať 4 😀 😍

natalka13
18. feb 2025

Kolko mas rokov? Ked nevies po sexe mozes by tehotna?

autor
18. feb 2025

@natalka13 ja som sa nepýtala na to koľko mám rokov 😀 ja som bola zvedavá proste koľkým ženám sa to stalo 🤷‍♀️ ak sa to nestalo tebe poprípade si chceš len rypnuť tak píšeš zbytočne 😊

autor
18. feb 2025

@lucia3296 veľa zdravička prajem 🥰

natalka13
18. feb 2025

Ja sa pytam kolko mas rokov.ked nevies toto - "a teda neviem či s kvapky lásky sa dá otehotnieť ."

nevenka
18. feb 2025

@januska12323 tiez si myslim.

nevenka
18. feb 2025

No ani nam sa to nestalo veru. Ked sme chceli dieta, tak sme si to uzivali naplno. A aj ked sme nechceli, tak sme to obcas riskli daleko pred ovulaciou (a teda 2x sa stalo, ze nebola tak daleko 🙂), no a takto mame dalsie 2 deti...🤭. Ale mavame aj prerusovany sex a takto sa nam veru dieta nepodarilo. Ale je pravda, ze viac kol po sebe nedavame.