icon

Je možné tehotenstvo počas neplodných dní?

2. mar 2021

Je možné že som tehotná? S priateľom sme mali 2x v jeden deň pohlavný styk (len chvíľu strčil ho tam asi 5 krát) urobil sa mimo asi o 5 minút. Nemala som plodné dni bolo to týždeň pred tým ako som mala dostať menštruáciu . Mešká mi prvý deň ale bojím sa či nemôžem byť tehotná

kulumulu123
•
2. mar 2021

Kondóm antikoncepcia ci zdravý rozum sú vždy lepšia voľba ako stres z možného tehotenstva... A áno existuje aj niečo ako posunutá ovulácia 😮

babovka2321
•
2. mar 2021

@kulumulu123 hold, niekomu tych spominanych neuveritelnych 5 vpichov za to stoji 😅

siska53
•
2. mar 2021

Pocas neplodnych dni urcite nie. Ak nemas ovulku, tehu nebude. Ak si nebodaj otehotnela, tak si musela mat.prosto ovulaciu mimo tvojich vypoctov.

nafka0483
•
2. mar 2021

To, ze si mala neplodne dni vies naisto? Naisto znamena potvrdene lekarom - bud z krvi alebo folikulometriou, pripadne ste bazalnou teplotou?
Ak nie, tak nemozes vediet, ze si mala neplodne dni, mohla si mat posunutu ovulaciu a tym padom ano, teoreticky mozes byt tehotna. Sice je to oveeela menej pravdepodobne ako pri ejakulacii dnu, ale nie je to uplne vylucene.

mattkapd
•
2. mar 2021

Druhy krát som otehotnela na 28DC kedy väčšina báb očakáva MS a tretí krát som otehotnela na 24DC co je vlastne akoby 4dni pred MS.. Neboli to neplodné dní ale plodné dni a keď mávaš nepravidelnú MS tak potom nemôžeš vedieť kedy to môže prísť 😉