icon

Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?

zaira301
23. aug 2010

Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂

zuzula1975
17. jan 2015

Ahoj kristy97, ja som takto otehotnela, bolo to asi den/dva pred ocakavanou MS. Neviem ako je to mozne, predtym pravidelne cykly 28 dnove, aj doktor krutil hlavou🙂 Na cca 12 den meskania som mala spinenie, uz som myslela ze mi to zacina, ale asi to bolo implantacne lebo na druhy den som uz mala slabucko pozitivny test. A babo je stale o dva tyzdne mensie ako by malo byt vzhladom na poslednu menzes.... takze je to mozne. 🙂

eminemaeminema
14. mar 2015

Ahojte,prosim o pomoc. Vcera sa nam stala s priatelom nehoda. Spali sme spolu den pred menstruaciou s ochranou lenze ked sa priatel spravil vytiahol sa a kondom zostal vo mne.. mam pocit ze sa to vylialo a nieco zostalo po vytiahnuti kondoma vo mne..menstruaciu som dostala hned na druhy den..myslite ze mozem byt tehotna? Mam zobrat tabletku po? Aj ked uz mam menzes

gigus
15. mar 2015

@zaira301 určite áno nieje pravidlo že ovulka je v strede cyklu...🙂 ja ju mám napr.posledný deň MS začína a končí o 5 dní....🙂

gigus
15. mar 2015

@eminemaeminema je to individuálne moja krsná mala prvý trimester normálne MS načas a silnú....🙂

nali123
11. apr 2015

Ahojte baby chcem sa vás opýtať na konkrétnu vec z ktorou nemám skúsenosti...... Mám mať menzes za 3 dni a mala som včera nechránený styk . Môj priatel ma napustil a teraz nevieme že či môžem otehotnieť alebo nie .
mávam aj bolesti v podbrušku a mam citlivé vaječníky celkom to aj pri tom bolelo chcela by som vedieť váš názor dakujem 🙂

bretka
22. aug 2015

Ahojte chcem sa opýtať na príznaky pokial som otehotnela bud tesne pred menštruáciou alebo tesne po na bolesti ako keby som mala dostať menštruáciu aj napriek tomu že test mi ukázal dve paličky? Môžem poprosiť o radu alebo hoci čo čo by ma ukludnilo či je to v poriadku alebo mám vyhľadať lekársku pomoc totiž som dneska na to prišla že som tehotná. Za akúkoľvek radu alebo informáciu budem vďačná.

kliara
22. aug 2015

@bretka - áno, je to v poriadku, neznepokojuj sa. Niektoré ženy, aj napriek tomu, že sú už tehotné, dostanú ešte dokonca aj slabú menštruáciu, ale napriek tomu sa tehotenstvo vyvíja v poriadku. A u teba je to len pocit, ako keby si mala dostať menštruáciu, nič neobvyklé.

rheia27
22. aug 2015

dokonca aj pocas

bretka
22. aug 2015

Pocit a aj bolesti aj to je v poriadku a sama seba ne spoznávam aj to je v poriadku? 🙂 🙂

januska2511
25. feb 2016

Ahojte baby mam otazkubola som u dr napreventicku a hovorila som jej ze sa chce pokusato druhe ci mam vsetko ok ze ano a ze prave tieto dva dni mam plodne dni tak sme skusili lensom dva dni nato dostalamenstruaciu jemozne bysomotehotnela ze po menzese spravit test co myslite neviem to odskedovat pretoze mi to kolise kazdy mesiac kazdy mesiac mam

hela664
28. mar 2016

Ahoj mozem sa spytat mala som s priatelom pohlavny stik v piatok a spravil sa do mna a na druhy den som dostala MS mozem byt tehotna ?? :/

mnamko
28. mar 2016

@hela664 tak to urcite nie

hela664
28. mar 2016

@mnamko naozaj ale mam si urobit test alebo nieco take ??

mnamko
28. mar 2016

A koli comu ved mas menzes

hela664
28. mar 2016

Dakujem za odpoved

katrin21
28. mar 2016

@mnamko hej? moja sestra presne takto zostala tehotna..den - dva pred MS..... zena ma niekedy ovulaciu aj cez menzes.. fakt.... obcas sa to stava a byva to casta anomalia, ked su niekedy neplodne pary, lebo sex cez menzes nemavaju a keby mali, tak by davno dieta mali... Jonaš napr. casto vypocita plodne dni prave pocas MS a vychadza mu to 🙂

hela664
28. mar 2016

No a ja som nemala a on sa do mna urobil a na druhy den som mala Ms tak niesom si ista co mam robit ??

hela664
28. mar 2016

@katrin21 tak mozem byt?

hela664
28. mar 2016

Co mam robit

katrin21
28. mar 2016

@hela664 teoreticky je mozne vsetko, ale je to malo pravdepodobne.. nie vsak nemozne... ako som pisala... sem tam sa to stane....
ale skor nie, ako ano.... kazdopadne, ked dieta nechces, tak sa chran a nie takto riskovat a potom sa pytat, co mas robit...

hela664
28. mar 2016

@katrin21 ved ja viem ze sa mam chranit ale to prislo necakane :(

hela664
1. máj 2016

Ahoj chcem sa spytat bola som na gynde doktor mi povedal ze niesom tehotna a este stale mi neprisiel menzes je to asi tyzden co mi meskaju co mam robit ?? Dakujem

dankaajanko
1. máj 2016

Ahojte babulky mám otázku
posledný menzes som mala 19.3 (cyklus mám plus mínus 30-31 dňový)
Snažili sme sa 13-14.4 a menzes stále nikde tehu testy negatívne je možné že som tehu a testy sú ešte negatívne?

stefan81
9. máj 2016

asi to ide ... my mame s partnerkou nechranený styk asi 2 dni pred menzes a 5-6ty den cyklu uz vyse pol rok ... ovu sa nam podarilo najst asi v strede ... pomocou ovu testou a bazal teploty...
chemiu sme nechceli tak akto to ide ... doležité je mať cysklus aspon 28-31 dni a krvacanie aspon 5 dni ... nie 2-3

janka123455
3. dec 2016

Ahojte žienky mam taký problém pomôžte mi prosim podviedla som priateľa co ľutujem 21.4.2016 tabletku som zjedla 9 hodín po styku 26.4.2016 mi prišla menstruacia a ta trvala ako vždy cca 5 dni. S priateľom som spala začiatkom mája mali sme pravidelný pohlavný styk,kramy mi potom meškali až som sla k lekárke a ta potvrdila ze som tehotná poslala ma na ultrazvuk to bolo dňa 7.7.2016 a tehotná a ze som v 9+0 a podľa PM 10+1 potom som sla na UZ bola som 11+1 a podľa PS 12+3 posledný ultrazvuk mi robili 24.11 a ten ukázal 29+1 a PM 30+3 a termín pôrodu mam 31.1.2017 pomôžte mi som stoho jeleň chcem aby bolo priateľove po ničom inom Netúžim terás si budem hlavu aká som bola hlupa

nivea777
3. dec 2016

@janka123455 ved to sedi,ze babo je priatelovo.. babo je dokonca mensie cize si mala aj posunutu ovu..

janka123455
3. dec 2016

Mozem sa opýtať a neviete kedy to vychádza lebo ja som s toho jeleň @nivea777
@nivea777
@nivea777
@nivea777

nivea777
3. dec 2016

@janka123455 co kedy vychadza?? to uz tazko zistit kedy presne bola ovu.. babatka si rastu svojim tempom ale myslim,ze si mala posunutu ovu a preto je babo od zaciatku mensie.. je veelmi mala pravdepodobnost ze by si bola tehotna s milencom.. ale ked si nie si ista tak sprav anonymny test otcovstva a oni ti poslu vysledky

janka123455
3. dec 2016

pytala som sa doktorky a ze všetko sedí ako ma, chcem sa opýtať ci na 1 ultrazvuku by to bolo vidno ze babo je vecsi o nejaké 2 týždne možno viac a ked som bolo na poslednom ultrazvuku tak babo malo vecsi hlavičku to vadí ?@nivea777

janka123455
3. dec 2016

A ten test otcovstva to ako