icon

Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?

zaira301
23. aug 2010

Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂

carla232
3. aug 2017
ivankalaco
3. aug 2017

@carla232 Je malá pravdepodobnosť otehotnieť pred menštruáciou..ale nie je to nemožné..skús za týždeň test..žena môže prvé tri mesiace menštruovať a byť tehotná..

carla232
3. aug 2017

Ano ano mam jednu kolegyno ktora do 5.mesiaca mestruovala.... rada by som bola keby sa podarilo nieeeco...myslim ze ako teraz sme sa este ani nesnazili takto moc intenzivne...aj som ostala lezat s vylozenymi nohami atd :P beriem aj kyselinu listovu od 17.dna cyklu ako som zacala brat aj duphaston,ale kyselinu berem stale neprestala som.
Velmi by som bola rada kedy sa podarilo,len ten chlap nikdy neni doma tak ako by mal.. 😂 😂 😂

sticker
carla232
3. aug 2017

@ivankalaco zas som ta zabudla označiť

ivankalaco
3. aug 2017

@carla232 @carla232 Tak držím palčeky, nech sa ti to čo najskôr podarí 😉 Ovulku máš odsledovanú?

carla232
3. aug 2017

@ivankalaco nie... :/ viesco minulý mesiac mi meškali 11.dni a ked som sa dala vysetrit u znamosti povedali mi ze vidia dutinku ktora je v krcku čiže odchadza :/ takze mi dali duphaston na uupravu...a teraz sme sa snazili ale tyzden pred Ms....ktora meskala 6.dni

carla232
3. aug 2017

Asi by som mala posunúť nejako ovulku haha...lebo tento mooj vzdy pride pred alebo počas ci tesne PO ms... 😂

edriena28
20. sep 2017

@rosegirl2013 ahoj... ked si otehotnela v den ocakavanej menstruacie...tak dostala si kramy ci ne ?? Jonasov datum mi vysiel twraz na 12.9. Tak sme skusali.... den pred tym aj v ten den... no a kramy mali prist az o 4dni ...no prisli uz skor po dvoch dnoch od milovania dosli kramy... na 26den cyklu... myslis ze by sa zadarilo aj ked dosla mrcha ?

edriena28
20. sep 2017

@januska2511 ahoj... bola si nakoniec tehotna aj ked ti dosli kramy ???.... podla jonasovej metody sme sa mali milovat 12.9. No tak sme skusili a dosli kramy po dvoch dnoch... myslis ze mozem byt tehu ?

januska2511
22. sep 2017

@edriena28 nie nedosli
Neviem moja

zuzanittka1405
19. dec 2017

3 dní pred MS som mala ružové Výtoky hlavne ráno a večer trošku a už 5 dní meškajú ...môže to byť tehotenstvo? Bola by som najšťastnejšia žena na svete pretože je rok a pol sa snažíme a nedarí sa....dnes som si robila test ale aj to na večer a vyšiel negatívny..prosím poraďte 😭

angelina1003
19. dec 2017

@zuzanittka1405 test je naj robit rano tak skus o dva dni

zuzanittka1405
19. dec 2017

@angelina1003 lebo mi býva aj divno...točenie hlavy skoro každý deň a sem tam aj prsníky jak keby som mala nejaký tlak v nich....skúsim... kiežby to už konečne vyšlo aby sme mali nádherné Vianoce

susssan84
20. dec 2017

Urcite to mozne je. 😉 Obe deti mam tak. Menstruacia mi chodi pravidelne (dobrezenie podla hodiniek) S muzom sme si povedali pred par rokmi, kedze chodi na tyzdnovky, a nie sme spolu tak casto ako by sme chceli, ze vysadime antikonc. Babo sme este neplanovali, chceli sme si uzit jeden druheho a cestovat kedy sa len dalo. Bolo to preste takyto cas. Mala som mrchu dostat na Silvestra. Viem, ze ame boli boli spolu na Vianoce. A stalo sa, co sme neplanovali. Aaa, ved su nelam hlavu. 5 dni pred kramami isto sa nic stat nemoze. 😂 A stalo sa to najkrajsie a najlepsie, co sa obom v zivote mohlo stat.
A o dva roky nato, ked sme sa uz pokusali o planovaneho surodenca 😊...som sa pousmiala, ked sa nam znovu 5 dni pred mrchou postastila nasa princezna. Takze ano. Som jedna z tych, ktora ma plodne dni, tyzden pred menstruaciou. 😁

nikaeli
20. dec 2017

Aj za mna ano, je to mozne. Cyklus mavam presny - 28dnovy a ovulku podla teploty uprostred. Vo februari som potratila a v maji som si myslela, ze mam cyklus bez ovulky, ze sa telo este nespamatalo. Boli sme spolu na 20.den a rano teplota vyletela hore. Dnes je to uz 33 tyzdnov 😉

sojaso
20. dec 2017

@zaira301 ahoj, moja skúsenosť...rok sa mi nedarilo otehotnieť, potom mi mamina povedala, že ona otehotnela hneď po menštruácii pri každom tehotenstve a podarilo sa aj u nás ;), podľa mňa je možné všetko :D

laluska11
20. dec 2017

veruze to mozne je🙂 ja som tak otehotnela prvy aj druhy raz, dokonca som normalne dostala menzes a potom som zistila ze som tehotna🙂

zuzanittka1405
22. dec 2017

@angelina1003 robila som si včera test a vyšiel negatívny...a dnes bohužiaľ prišla mrcha 😭😭 zase nastalo obdobie plačúce 😭

polovnicka92
10. mar 2018

Ahojte. Ja mam nepravidelny cyklus cca tyzden dva mi meskaju stale. Poslednu som mala 26.1.2018 teraz ked som cakala ze pride mala som dva dni slaby ruzovy vytok obcas hnedy aj to len na papieri bolo to minuly piatok sobotu odvtedy uz len priesvitny hlienovity. Testy som si robila dve slabe ciarky na jednom a na woman seecret nic. Nejake velke zmeny nebadam na sebe akurat dneska som vstala s pocitom ze mam menzes(jdmne tlaky v podbrusku) a zatial nic. Ak ste mala niektora nieco podobne dakujem za skusenosti 🙂

bb6
10. mar 2018

@polovnicka92 tie ciarky postupne silneju, jeden test moze byt citlivejsi ako druhy. Vsak zopakuj. A ja som na zaciatku tehotenstva tiez zazila krce pocioivo podobne menstruacii. Tusim som mala aj spinenie ale uz si nie som ista. Implantacia oplodneneho vajicka v maternici vraj moze sposobit spinenie.

majka2211993
29. júl 2018

Ahojte mam otazku snazime sa o babo maly sme 5 dni pravidelny nechraneny styk potom som dostala o 3 dni skor menstruaciu je mozne ze sa nam to podarilo a oplodnene vajicko vydrzalo aj menstruaciu?? Ps krv bola cista ziadna sliznica a este je skoro na test si myslim... Teoreticky je len 14 dni po oplodneni teda ak to vyslo... Stalo sa vam to uz niekomu?

februar2017
31. júl 2018

@majka2211993 bohužiaľ,ale skôr nie ako áno. A na test by už bol aj čas.tak skús,ale myslím,že ti nič neukaze.bodaj by som sa mýlila.drzim palce

majka2211993
31. júl 2018

@februar2017 robila som dnes 😏a bola len jedna / možno nám to vide keď príde o týždeň s práce... To je ta nevýhoda že chodí domou každých 25az 35dni... A len na 7dni domov...

majka305
22. aug 2018

Ahojte, prosim vas chcem sa vas opytat mozem otehotniet ked som v dni ovilulaciu mala pohlavny styk ? Ale dostala som menstruaciu mozem bit aj popri som stoho nervozna mam aj ine priznaky a stale mi je na zvracanie co pri ms nemavam nikdy dakujem za odpoved

majka2211993
22. aug 2018

@majka305 hovorí sa ze zena môže otehotniet hoci kedy a taktiez moze byť tehotna aj ked ma ms... My s priateľom sa snazime o babo prvy krat nam to nevyšlo mozno tento mesiac.... Uvidime... Odporucam aspon po 4 týždňoch od mozneho oplodnenia si urobiť test alebo ist k lekárovi... ❤️

sasesoe
22. aug 2018

@majka305 mozno si len chora. Skus si spravit test. Krvacanie v tehu by nemalo byt, ale moze sa stat. Moze to byt uhniezdovanie, ale aj samovolny potrat. Pripadne pockaj 2tyzdne- mesiac a test zopakuj

sofia02
7. apr 2019

Dobrý deň ja by som sa chcela opytat,menzes mávam pravidelný mal prísť teraz v piatok 5.4. Ale už mi mešká dva dni.mali sme styk týždeň pred ms (nedeľa,pondelok a aj tuto sobotu.)a test som si ešte nerobila ale mám v pláne zajtra.Je možné že sa podarilo ?

majka2211993
7. apr 2019

@sofia02 podľa mňa áno nám sa podarilo tak isto týždeň pred MS a čakali sme dvojičky chlapcov bohužiaľ som začala rodiť v 22tt a porodila som sekciou v 23tt. Teraz je tomu tri týždne co som po pôrode. Bohužiaľ moji syncekovia boli maličký a slabucky zomreli hneď po pôrode...

sofia02
7. apr 2019

@majka2211993 to mi je veľmi ľúto

juditkacharlotte
25. jan 2020

Potrebujem poradit menzes mi meska 14.dni
Posledny menzes som mala .10.12.2019..
Menzes mi mal dojst 10.1.2020.
Sex sme mali 4 .1.2020.
Mozem byt tehotna??? AJ KED SOM nemala plodne dni?? ..
4.1 bolo 6 dni pred menzesom bolesti som mala ako na menzes krce a nic mi nedoslo testy mi ukazuju jednu ciarku ..dakujem za info