Je možné veriť testom po Ovitrelle 13. deň?
Dievčatá som 13 DPO a 4 DPT a testy stále duchuju.posledny je dnes 13 deň po podaní injekcie 🫣 môže ešte ukázať takýto test 13 deň ? Skúsim zajtra znovu .posledný spodný .prvá foto dnešný 13 deň

@macicka111 poslední spodný
@macicka111 to ťažko povedať
Ja som ovitrelle nemala a pozitívny test slabo som mala 6dpt
Zkus o 2 dni držím palce 🍀🤞
@macicka111 poslední spodný
@macicka111 skús o 2 dni 4dpt je ešte skoro podľa mňa mne ukázal na 6 deň ale nemala som ovitrelle
@macicka111 ahoj, ta intenzita sa nejak nemeni, ostava asi len testovat dalej, ci bude tmavnut
@macicka111 ahoj, ta intenzita sa nejak nemeni, ostava asi len testovat dalej, ci bude tmavnut
@janetinka27 uvidím Zajtra 🫣
Spodný dnes 14DPO 🥺
@macicka111 ahoj, podla letaku by mohol ukazovat test falosnu pozitivitu 10 dni po podani. Skusila by som inu znacku testu.kedy si zacala testovat? Su vsetky testy takto podobne?
@macicka111 ahoj, podla letaku by mohol ukazovat test falosnu pozitivitu 10 dni po podani. Skusila by som inu znacku testu.kedy si zacala testovat? Su vsetky testy takto podobne?
@janetinka27 od pondelka to sú vrchné tri testy. 11DPO bol pondelok
@janetinka27 od pondelka to sú vrchné tri testy. 11DPO bol pondelok
@macicka111 potom asi inu znacku skus.lebo mne pridu vsetky rovnake. Neslabnu ani nesilneju.ak by to bolo ovitrelle, tak by slabol a tehotenstvo by silnel.ale tehotenstvo este moze ukazat neskor
@macicka111 potom asi inu znacku skus.lebo mne pridu vsetky rovnake. Neslabnu ani nesilneju.ak by to bolo ovitrelle, tak by slabol a tehotenstvo by silnel.ale tehotenstvo este moze ukazat neskor
@janetinka27 ja už som zúfalá 🫣 ďakujem skúsim kúpiť iný test
@janetinka27 ja už som zúfalá 🫣 ďakujem skúsim kúpiť iný test
@macicka111 nemáš byť prečo zúfalá, však je ešte skoro, ja som mala gonasi a mala som na 4dpt snehobiely test tak sa trošku ukľudni , ja viem že je to náročné ale ešte máš najmenej 6 dní na úplne závery
8DPT a 15 deň po ovitrelle a test už negatívny.uz strácam nádej 😔
@macicka111 ešte vydrž 🙏🍀
Nie každý musí mat pozitívny test 5dpt
Niekto má až 10,12 dpt
Stále je nadej
@macicka111 ešte vydrž 🙏🍀
Nie každý musí mat pozitívny test 5dpt
Niekto má až 10,12 dpt
Stále je nadej
@ska1991 ďakujem ❤️
@macicka111 ahoj
Ako to nakoniec dopadlo ?