icon

Je možné, že som tehotná aj napriek negatívnym výsledkom?

10. sep 2026

Ahojte meška mi menzes cez mesiac , predtým som brala tabletku po. Krv mi bral gynekológ 7.8 a bola negatívna , následne som mala pozitívny test deň na to, následne po 2 dňoch negatívny. Bola som opäť u gynekológa a on nevie či som alebo nie som tehotná. Predtým tam podľa všetkého zbadal cystu na vajíčku (ale nejak mu už neverim v ničom). Je to vôbec možné nevedieť či som alebo nie?

anonym_b19422
10. sep 2026

Este kolko tem tu zalozis? Toto je tretia alebo stvrta? Objednaj sa na druhy gynekologicky nazor alebo v tomto pripade asi bude najlepsie preniest kartu ked tvoj gynekolog nedokaze vylucit tehotenstvo. A ked krv bola negativna tak tehotna nie si.

anonym_fbe9ca
10. sep 2026

A krv Ti nebral? Treba vziat krv na hcg, vysledky mas na druhy den. Bud je alebo nie je... Nic medzi tym.

A tabletka po Ti cyklus rozhadze na najblizsich x mesiacov kvalitne. To snad vies.

Jednemu pozitivnemu testu by som neverila, najma ak to bol nejaky lacny peoino a pod. 😉

anonym_b19422
10. sep 2026
@anonym_fbe9ca

A krv Ti nebral? Treba vziat krv na hcg, vysledky mas na druhy den. Bud je alebo nie je... Nic medzi tym.

A tabletka po Ti cyklus rozhadze na najblizsich x mesiacov kvalitne. To snad vies.

Jednemu pozitivnemu testu by som neverila, najma ak to bol nejaky lacny peoino a pod. 😉

@anonym_fbe9ca ved pise, ze jej bral krv 7.8. A bola negativna

januska12323
10. sep 2026

Keď nevie určiť či si tehotná mal by vrátiť diplom a ty občiansky.

anonym_817adc
10. sep 2026

Vajíčka si urob na raňajky, to je vaječnik 🫨

anonym_932483
10. sep 2026

Ked od posledneho testu si sulozila bez ochrany, tak tehotna byt mozes, z dalsej ovulacie. Ty vies ci je tu aj tato moznost.

autor
10. sep 2026
@anonym_932483

Ked od posledneho testu si sulozila bez ochrany, tak tehotna byt mozes, z dalsej ovulacie. Ty vies ci je tu aj tato moznost.

@anonym_932483 nie nemala som styk cez 2 týždne

anonym_932483
10. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_932483 nie nemala som styk cez 2 týždne

@anonym_autor a pred tym? Od 7.8. mohla byt ovulacia hocikedy, pred aj po tom styku. Spermie si na vajicko dokazu pockat aj 5 dni.
Ked nechces byt tehotna, pouzivaj ochranu, tabletka PO je nudzova antikoncepcia, ked ostatne metody zlyhali.

anonym_adaf3b
10. sep 2026

@anonym_autor cysta na vajíčku? To asi sotva

Cystu môžeš mat na vajecniku.

anonym_07c2b3
10. sep 2026

Každý deň tá istá téma? 🤦‍♀️🤦‍♀️

marhulka13
10. sep 2026

@anonym_autor veď počkaj pár mesiacov a keď porodis, tak si bola tehotná