Je možné, že som v tom?
Ahojte potrebujem pomoc 24.05 som mala pohlavný styk. Menstruacia úplne bežná no nadobudla som v sebe pocit že môžem byt tehotná 4 testy už negatívne bola som aj na kontrole u lekára ale nerobil sono brucha len bežná prehliadka zo spodu to bolo pred 3 týždňami. Mám už nočné mory z toho nemôžem spávať nejem strašnú nechuť mám. Prosím poraďte mi ako sa zbaviť toho pocitu a začať opäť normálne žiť. Momentálne nechcem dieťa a asi preto sa toho tak bojím prosím poraďte mi 🙏 ďakujem a pekný deň 😊
@jaja222893 akože v maji si mala sex a sa tu teraz pytaš v oktobri či môžeš byť tehotna ? :D :D :D
@klarissa25 jaaaj, to neviem, nepozerala som. Ale presne takýto príbeh tu bol tento týžden, že mala nedobrovolne sex, menzes 5 mesiacov, aj u doktora a bola a stále si myslí, že je tehotna.
@nelca0510 tak je možne že je to ta ista...každopadne nemyslím že je v poriadku
@klarissa25 nie je.. Viem, že spomínala ze ma aj lieky ale nepomáhajú. No snáď ju dá psychiater dokopy.
Toto je ta baba co ju znásilnili a stále sa pýta ci nemôže byť tehotná. X krát už založila tému.... Zmazali jej to a dnes je tu zas, s novým nickom. Ja som presvedčená, že je to ona.
Dievča zlaté, je mi ľúto ze sa tak trápis... Dúfam že aspoň vieš, že tehotenstvo trvá 9 mesiacov... A ešte dúfam, že keď tento termín prejde, tak už pochopíš, že tehotná nemôžeš byt. Dovtedy tu asi budeš s týmto "strašiť" a dookola zakladať témy a nové nicky. Keby som si nebola vedomá toho, te si skutočne psychicky poznačená, veľmi neprijemne by som ti naložila. Takže tentokrát napíšem len to, čo som napísala už viackrát a konkrétne tebe :nie si tehotná. A skutočne by bolo aj dobre, aby si ani v budúcnosti nebola, kým nevyzdravies psychicky.
Ahojte potrebujem radu mrcha my meska 3 dni test my ukazuje na troch obe ciarky spodna slabsia trochu mam bolesti pod brusku
Ahoj te mozem byt teh aj ked som dostala ms boli ma podbrusku aj prsniki nechpti mi jest 2 tt tomu ked sim mala poh styk..poredte mi 😭😭😭😍
@liluska1234 poradim ti otvorit si ucebnicu slovenskeho jazyka, to by mohlo pomoct 😉

Od maja preslo takmer 5 mesiacov. Ver mi, ze keby si bola tehotna, uz by to lekar vedel. Aj bez sona. Moj v 9tt podla pohmatu urcil, ze maternica zodpoveda tehotenstvu.