Je niečo na mojom teste?
Dievčatá asi tam nič nieje? Pár dní sa cítim tak zvláštne tak som skúsila 😉
Nič nevidím 🤔
Ja nic nevidim, bohuzial :/ Snazte sa dalej
@flientica my sa vlastne ani nesnažíme 😉
Negativny
presne ako si napisala, druhu ciarku tam nie je vidiet, takze test je negativny.
Ten vpravo je dnešní??
Za mna furt neg. 🤷♀️
@erickatt ano
Aky si den cyklu? Mne sa tiez zda ze pravy je "pozitivnejsi" 🤣 a potom zas nic nevidim. Nikto tu nic nevysli, musis len pockat co sa ukaze dalsie dni 😀
@mirkie mam 3 dni do menstruacie. Ved to ze aj ja chvíľu tam niečo vidím potom sa mi zdá ze nie😂 Dnes som ani nechcela testovať ale vypila som kávu a zase mi zostalo zle tak som skusila🤭
Pockaj ci pridu, ak nie testuj 👍
A najdi tam to, co chces ❤ ci / alebo // ❤
Tiež sa mi zdá že na tom v práci sa rysuje slabá l
Na kolajnice je tym padom este cas 🙂 drzim palce! Ja som mala stale citak ze som tehotna a tak aj bolo a test mi to po par dnoch potvrdil. Ale aj psychika vie zblbnut... vela trpezlivosti zelam. Buduci tyzden uvidis
@mirkie no nič iné ako vydržať mi nezostáva 😉 Ale som strašne zvedavá ako to dopadne lebo mi je dosť zle od žalúdka hoci co zjem mam hneď kyselinu a dosť ma pobolieva spodok brucha🤔
Ja tiež vidím na pravo slabú čiarku, držím palce!!
Znie to slubne. Ale uz tak skoro nevolnosti a kyselina? Hmmm
Urob si aj ráno. Šak to je napínavé ako guma v trenkách😆😆
@erickatt 😂 Nemám už doma test. Počkám do pondelka a keď neprídu tak potom urobím.
Na tom v pravo je slabá ciarka, gratulujem 👍❤❤❤
@tinaslukaskom skôr si myslím ze je to len kanalik😉
Co mas nove? 😀 som zvedava 😇
@mirkie ahoj no nič sa nezmenilo ale teraz som si spravila test a nič na ňom nie je. Takže už len čakať kedy pridu😉
No mne sa tam dačo predsa len dačo marí 😁 uvidíš

Myslím že sa pýtaš zbytočne, najlepšie vidíš ty naživo