Je niečo na teste alebo sa mi to iba zdá?
Ahojte nechcela som nahanat duchov ale po vcerajsom spineni mi bud sibe alebo? Je to ten isty test
@katkaholiova Prečo robíš tie digitálne ? Kocky spomínali že sú menej citlivé ? Stresy si s tým robíš a kúp si kyselinu listovú na udržanie plodu a chvíľku stopni toto testovanie
@kristina2015 mam len tycinkove ako to vcera?
@katkaholiova Ja by som radšej na tvojom mieste kúpila kyselinu listovú ako tie testy a pretestovala sa až za 3 dni. Fakt si iba stresy robíš .
@katkaholiova zbytocne robis kazdy den test,iba sa tym stresujes.hcg stupa obdeň,ma zmysel testovat kazdy druhy den aby bolo vidno rozdiel ci ciarka silnie
@kristina2015 ake je davkovanie pti kyseline listovej ma 10g
@kristina2015 acidum folicum ak ho chcen udrzat
@katkaholiova V literatúre sa píše minimálne 400 mcg ak si dobre pamätám . Na krabičke nepíšu koľko mcg ma jedna tableta ?
@kristina2015 nemam na predpis. Tak mam kazdy druhy den?
@katkaholiova Pozri prívalový leták
@katkaholiova Ja keď som ho čítala píšu že je viazaný na lekársky predpis 🤷
@kristina2015 ja som pred otehotnenim uzivala MedPharma 1 mg 1x denne a teraz som presla na Femibion a tam je 400+400 (je tam kyselina listova a este nejaky jej derivat), si si ista, ze tam je 10mg to je mega vela 🙂 to by si mala tak 1 tabletu za 10 dni co je blbost
denna doporucena davka: https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Kyselina_listová
@petamich Veď píšem nech sa riadi podľa prívalového letáku ,tie lieky sú viazané na lekársky predpis aspoň čo som sa ja dočítala ,tak absolútne netuším skadiaľ ich má 🤷 A či sú pre ňu určené 🤷Ja by som si kúpila klasickú kyselinu listovú a tu užila ,bez viazanosti na predpis.
@kristina2015 omylom som ta tagla 🙂 autorku som chcela prepac, ale pravdu mas!
@petamich skusim v meste nieco zohnat poobede. Aj iny tehotensk y test. Dakujem
@petamich Keď som čítala príbalový leták písu každý druhý deň ,čo má zaráža je to ,že je viazaný na lekársky predpis,tj 🤷 Ak pozerám správny príbalový leták 🤷
@petamich Mne tu niečo nesedí....
@kristina2015 preco
@katkaholiova Kati mne to pride prisilna davka a hlavne v letaku pisu 4 mesiace do porodu a pouziva sa pri liecbe anemie, ak nemas diagnostikovanu anemiu ja by som to nejedla, moze ti to ublizit a nie pomoct, radsej si v lekarni kup klasicky doplnok
@kristina2015 mne to pride privysoka davka, je to liek na anemicke stavy a dializovanych pacientov, ja by som to nejedla
@petamich dakujem tak ani nebudem
neviem preco, ale po tvojich dnesnych rannych testoch mi to pride na biochemicke. ja som mala takyto test 1. den meskania a na druhy den som mala ako ty teraz rano, negativny s uplne malinkym naznakom a dosla mi MS, mala som biochemicke. Hcg by malo stupat..ak to supa obden, tak dnes si mala mat minimalne tale silne ako vcera a zajtra este silnejsie. MS nic?
@snazilka_bio_mamka ahoj veru ms nic ani necitim ze by malo byt
@katkaholiova a test?
@snazilka_bio_mamka slaby test
@katkaholiova hodte fotku zvedava som, dufam ze sa udrží 👶

@frinty ak je to tak, tak krajsi nemoze byt. Dakujen