Ja tam vidim ale velmi slabucko
Tak skôr kanálik, skus o pár dní
Nic
Ja som to taktoto mala a o týždeň už bola jednoznačná druhá čiarka 😉
Kanalik 😔
Ja tam nevidím nič. Žiadnu ružovú čiarku kokos kočky to odkiaľ mate také oči? Kto by tomuto veril že je pozitívny. Sak tam nič nie je.
Kolko mas dni od ovulacie,respektive kedy cakas menstruaciu?Ako podla mna si tehotna ak mas nrjake 2-3 dni do MS.Inak tie fotky mas hrozne tmave,skus to lepsie odfotit lebo to skresluje ale ja tam nieco vidim.A este ti poradim ak si nedockava,co asi si ked sa testujes o 4 rano 😉 zbehni si po mamatest a budes si na istom,ten je citlivy.Alebo woman secret nie pasik ale ten v tej umelej krabicke,ten mi ukazal uz 9 dni po ovulke.
Aj ja tam tieto vidim, skúsila by som digitalny
@lula313 ak na 10tkovom teste je ledva nieco vidiet tak digitalny jej nepomoze, kedze je 25kovy.
@sandra151 Asi mi treba ist k ocnemu lebo ja nic nevidim
@marticka85po mne už pri takomto teste clearblue ukazal(rozdiel v testovaní bola hodina) a to iste pri druhom dietati. Testy som mala 10tkove
Vidim na oboch ✊🏻✊🏻
Bol to veru iba kanalik. Ms prisla. 😭
Ja som mala dneska ráno takto a to mam mat zajtra menštruáciu takže deň pred očakávanou menštruáciou test poz. Aspoň ze sa môžem pochváliť tu a dostať radosť zo seba von nikomu nemôžem ešte povedať nakoľko v októbri som prezradila hneď a nakoniec ostalo sklamanie(mimomaternicove teh.) Hádam terás bude všetko v poriadku.
Ja tam žiaľ nič nevidím skus o 3 dní a možno potom sa niečo ukáže

Prepac, ale nic.