icon

Je normálne zvýšenie hCG na 17,500 za 4 dni?

bababibi
18. mar 2024

Krásny deň, mamičky.
Tehotenstvo mi vychádza na nejaký 6 týždeň, ultrazvuk mam mat až začiatkom apríla. Čiže potvrdene len krvnym testom.
-Ja sa obávam, ci je takéto zvýšenie prudke v norme.

Ci to neznaci nejakú vadu. 🙏😭

-či to nemôže byť mimomaternicove a

-či tam nemôžu byť dve...

Prosím ak mate skúsenosť prosím píšte.
Ďakujem

e1i
18. mar 2024

@bababibi nic len pockat na sono ti nepovie co z toho je. Niekto ma nizke hcg je ok,niekto vysoke a nemusi byt ok. Ja pri geu som mala skoro 10 000 na 28dpt. Ci je jedno a ci dve da odpoved len sono. Vydrz a nestresuj sa

barka1
18. mar 2024

@bababibi podla hcg je všetko ok

bababibi
autor
18. mar 2024

@barka1 ano viem, len tak zrazu moc stúplo to ma tak "desí" bárs by bolo všetko ok kto by si neželal... ❤️

bababibi
autor
18. mar 2024

@e1i no budem musieť čakať. :( čo znamená dpt prosím

babushkaem
18. mar 2024

@bababibi dpt je den po transfere, ak sa ide ivf (umele oplodnenie)

zuza265
18. mar 2024

@bababibi hlavne ja sa na to pozeram tak, ze mas hcg akoby za 6 dni a nie za 4. Niekomu rastie rychlejsie niekomu pomalsie. A netusim ako to je, ale ja by som bola radsej keby rastie “rychlejsie”/viac, nez keby rastie malo. Este som sa tu nestretla s temou, ze by to bol problem. Ale mozem sa mylit. Som prekvapena, ze by to mal byt problem

monika_mt
18. mar 2024

@bababibi No ja som zmatena...mam za sebou tri tehotenstva u 3 roznych gynekologov, ale v zivote mi ziaden z nich nemeral hcg. Proste som isla ku dr.s pozitivnym tehu testom, dr.mi urobil uzv na ktorom potvrdil tehotenstvo a uz som len cakala na dalsie pravidelne screeningy a vysetrenia pocas dalsich tyzdnov a mesiacov Aky ma vyznam merat hcg? Nestacia len pravidelne sono vysetrenia?

zuza265
18. mar 2024

@monika_mt nemusia stacit. Gynekolog si overuje ci tehotenstvo prosperuje a hcg rastie dostatocne 🙂 moj napr meria pravidelne. A verim, ze najma zeny co maju za sebou rozne skusenosti s nedonosenim babatka (potratom) su rady, ze kontroluju aj toto

bababibi
autor
18. mar 2024

@babushkaem ahaa deň po transvere... Ďakujem vôbec som nevedela

bababibi
autor
18. mar 2024

@monika_mt z krvi vám určite robil hcg pŕi odbere.

bababibi
autor
18. mar 2024

@zuza265 no za 4 dni veru, také vyššie trosku sa mi zdá. Aj keď spadá do tabuľky

kristin3558
19. mar 2024

@bababibi praveze hcg je uplne oki.. ved obden sa zdvojnasobuje alebo strojnasobuje… 🙂