Je otvorený tehotenský test naozaj neplatný?
Ženy ja viem, že je to do veľkej miery stupidná otázka a pravdepodobne ma vysmejete, no nedá mi to od včera kľud. Včera mi mala prísť menštruácia, sledujem si ovuláciu, takže viem, že sa neposunula. MS stále neprišla. Jediný tehotenský test, ktorý som doma našla už bol otvorený. Iba otvorený, nevytiahnutý, nepoužitý, iba mal načatý obal, je stále v záruke. Neviem, koľko bol takto načatý, ale učite mesiace. Viem, že je takýto test oficiálne neplatný, no nedostala som sa včera ani dnes do lekárne, skôr som sa testovať nechcela, tak som si ho včera urobila. Vyšiel negatívny. Vyzeral, ako normálny negatívny tehotenský test, farbivo vyzeralo normálne. Samozrejme zajtra idem do lekárne a kúpim si normálny test. Moja otázka znie, je takýto test na 100% neplatný a vôbec sa nemožno spoliehať na jeho výsledok? Alebo podľa vás stále ukazuje viac-menej pravdu?Pre tie, ktoré by sa chceli opýtať, prečo to teraz riešim, keď aj tak nič poriadne nezistím, to zistím až zajtrajším testom, tak ja viem, ale nedá mi to kľud, rozhodla som sa sem napísať, či niektorá nemá skúsenosti.
Nemyslim si, ze takto otvoreny test a nijako inak neznehodnoteny by neukazoval realitu.
@anonym_b26932 ďakujem za názor. Ja sa tiež k tomu prikláňam. Len topiaci sa aj slamky chytá, dlho sa snažíme o bábo, tak keď mi konečne mešká menštruácia, som mala nádej, či by sa nemohlo pošťastiť. Samozrejme spoľahnem sa až na zajtrajší test.
@anonym_autor ak nezvlhol (neviem, kde ho skladujes), tak podla mna je platny.
@anonym_autor ak nezvlhol (neviem, kde ho skladujes), tak podla mna je platny.
@moonlight1210 neprišiel mi zvlhnutý, aj keď bol v kúpeľni v skrinke, mal tam sáčok proti vlhkosti
Pokial bol pasikovy tak tam je rozdiel medzi tym ako sa vyznaci negativny a neplatny. Takze ak vysiel negativne tak je negativny. Kazdopadne ludske telo nie je stroj, kludne 1-2dni ti moze meskat
Pokial bol pasikovy tak tam je rozdiel medzi tym ako sa vyznaci negativny a neplatny. Takze ak vysiel negativne tak je negativny. Kazdopadne ludske telo nie je stroj, kludne 1-2dni ti moze meskat
@anonym_d0e1cc bol to klasický paličkový test. Áno, samozrejme viem, že je bežné aby ms pár dní meškala aj keď sa mi ovulácia neposunula, len som mala ešte trošku nádej, kým ms nepríde. Aj tak si preventívne zajtra test z lekárne urobím.
@anonym_b26932 pockaj 2dni. Kup rapiclear test. Ukaze hned vysledok.

Nemyslim si, ze takto otvoreny test a nijako inak neznehodnoteny by neukazoval realitu.