Je podľa vás možné, že som tehotná?
Ahojte baby 🙂
Prosim vas s priatelom sme boli na dovolenke v taliansku, milovali sme sa a den po ovulke sa do mna urobil...
Je mozne aby som otehotnela?
4dni mi meska mrcha, pali ma zaha ale test zatial negativny
Mate s tym nejaku skusenost?
ak sa orientuješ podľa menštruačného kalendárika a nemáš nijako inak odsledovanú ovuláciu, tak si ju vôbec nemusela mať vtedy🙂 a tehotná môžeš byť, ovulácia sa ti mohla posunúť vplyvom viacerých faktorov, takže preto ti ešte tehu testík neukazuje dve čiaročky, alebo sa ti posunula a mrcha ešte len dorazí 🙂 držím palce nech je to tak ako ty chceš 🙂
Dnes rano bol na teste duch.. velmi slabucky 🙂
Nechceme sa predcasne tesit... dietatko planovane nebolo ale velmi by sme sa mu potesili
@timcyta ja som si roky myslela,že mám ovu 14. Deň....a figu borovú.....nakoniec mám takmer stále 17-18. DC☺
Dakujem baby 🙂 ale uz som uplne zmätena pretoze dnes nebol na babyteste ani duch.. moze to byt tym ze som si robila test 25kovy?
@marianna_peskova ak by bola nizka hladina co to znamena? Je to velky problem?
Že sa vajíčko neudržalo. Stáva sa to bežne. Preto som osobne veľmi opatrná s testovaním.
ak si si prvý test robila 10 tkový a druhý 25-tkový jasné že tam ešte nič nevidíš, veď má slabšiu citlivosť, ak chceš zistiť či ti hladina hcg klesá alebo stúpa, treba porovnávať rovnaké testy, ktoré testuješ v rovnakom čase, napr. každé ráno, najlepšie je testovať obdeň, lebo hladina hcg výrazne stúpa v dvojdňových intervaloch 🙂 skús testnúť zajtra ráno 10-tkový test a uvidíš 🙂 držím palčeky 😉

Mohla si, cely tyzden okolo dna ovulacie je plodny. Skus si urobit neskor test.