Je pozitívny test Clearblue spoľahlivý?
Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom pozitívneho testu clearblue. Robila som si 4 testy a jediný pozitívny mi vyšiel clearblue, ostatné boli negatívne. Clearblue mi ukázal 1-2 týždne. Bábätko by sme chceli, len si nechcem robiť falošné nádeje. Menzes mi mešká 4 dni a mám aj kŕče v podbrušku, ale nie také silné ako zvyčajne pred menzesom. Stalo sa Vám niektorej, že Vám paličkové testy ukázali negatívny výsledok a clearblue pozitívny? Ďakujem za rady.

A su vsetky robene v rovnaky den? Z mocu z rana?
@colsami dva paličkové sú zo včera, jeden z ranného moču a druhy večer robený. Ďalší paličkovy dnes z ranného moču a clearblue dnes poobede.
A citlivosť majú akú? Lebo clear blue je 10-kovy či?
Ja som mala pri clear blue 1-2 na pepino teste ducha a na mamateste skoro nebolo vidieť druhu čiarku a tehotná som bola.
A citlivosť majú akú? Lebo clear blue je 10-kovy či?
Ja som mala pri clear blue 1-2 na pepino teste ducha a na mamateste skoro nebolo vidieť druhu čiarku a tehotná som bola.
@3petka všetky sú 10tkove
Clearblue digitálny je 25 a nie 10
@janai1 ďakujem za opravu 🙂 tak potom som ešte viac zmätená lebo som si myslela ze aj ten je 10, ostatné paličkové sú určite 10tkove
@janai1 myslim ze je citlivost 10, sotva by ukazal 5 dni pred MS , ak by bol 25tkovy...
autorka- pravdepodobne si mala posunutu ovu, pretoze 4 dni vynechanej MS by malo urcite ukazovat 2-3
@janai1 myslim ze je citlivost 10, sotva by ukazal 5 dni pred MS , ak by bol 25tkovy...
Mne digitalny clearblue vzdy ukazal pravdu. Aj ked je 25 kovy, tam kde 10 boli ledva tusitelne, on uz bol jasny. Za mna podla osobnej skusenosti (4 tehotenstva) : je to tam 🙂
@janai1 videla som tento popis , nejde mi vsak do hlavy, ako by mohol 25tkovy test ukazat tehotenstvo 6 dni alebo 5 pred MS
Nechcem strašiť, ale môže ísť o biochemické tehotenstvo. 😔
Tak asi z toho nič nebude, myslím, že ten clearblue včera vyšiel falošne pozitívny. Dnes som mala aj ráno aj poobede test negatívny.
Ja som mala to isté, paličkové negatívne a digitálny pozitívny. Potom som mala na jednej značke palickového duchov a na iných negatívne, tak si myslím, že niektoré značky maju silnejšie kanáliky. Menzes prišiel po 8 dňoch meškania 😏
Ahoj, prosím ta ako si dopadla? Mne sa Orave deje toto iste, digi pozitivny a z tej istej vzorky Dr max test negatívny
Aj mne vyšli takéto testy, ako to dopadlo ?

A su vsetky robene v rovnaky den? Z mocu z rana?