icon

Je pozitívny test Clearblue spoľahlivý?

27. máj 2025

Dobrý deň, chcela by som sa s Vami poradiť ohľadom pozitívneho testu clearblue. Robila som si 4 testy a jediný pozitívny mi vyšiel clearblue, ostatné boli negatívne. Clearblue mi ukázal 1-2 týždne. Bábätko by sme chceli, len si nechcem robiť falošné nádeje. Menzes mi mešká 4 dni a mám aj kŕče v podbrušku, ale nie také silné ako zvyčajne pred menzesom. Stalo sa Vám niektorej, že Vám paličkové testy ukázali negatívny výsledok a clearblue pozitívny? Ďakujem za rady.

Je pozitívny test Clearblue spoľahlivý?
colsami
27. máj 2025

A su vsetky robene v rovnaky den? Z mocu z rana?

autor
27. máj 2025
@colsami

A su vsetky robene v rovnaky den? Z mocu z rana?

@colsami dva paličkové sú zo včera, jeden z ranného moču a druhy večer robený. Ďalší paličkovy dnes z ranného moču a clearblue dnes poobede.

3petka
27. máj 2025

A citlivosť majú akú? Lebo clear blue je 10-kovy či?
Ja som mala pri clear blue 1-2 na pepino teste ducha a na mamateste skoro nebolo vidieť druhu čiarku a tehotná som bola.

autor
27. máj 2025
@3petka

A citlivosť majú akú? Lebo clear blue je 10-kovy či?
Ja som mala pri clear blue 1-2 na pepino teste ducha a na mamateste skoro nebolo vidieť druhu čiarku a tehotná som bola.

@3petka všetky sú 10tkove

janai1
27. máj 2025

Clearblue digitálny je 25 a nie 10

autor
27. máj 2025
@janai1

@janai1 ďakujem za opravu 🙂 tak potom som ešte viac zmätená lebo som si myslela ze aj ten je 10, ostatné paličkové sú určite 10tkove

krasneleto
27. máj 2025
@janai1

@janai1 myslim ze je citlivost 10, sotva by ukazal 5 dni pred MS , ak by bol 25tkovy...

krasneleto
27. máj 2025

autorka- pravdepodobne si mala posunutu ovu, pretoze 4 dni vynechanej MS by malo urcite ukazovat 2-3

janai1
27. máj 2025
@krasneleto

@janai1 myslim ze je citlivost 10, sotva by ukazal 5 dni pred MS , ak by bol 25tkovy...

selena_luna
27. máj 2025

Mne digitalny clearblue vzdy ukazal pravdu. Aj ked je 25 kovy, tam kde 10 boli ledva tusitelne, on uz bol jasny. Za mna podla osobnej skusenosti (4 tehotenstva) : je to tam 🙂

krasneleto
Autor odpoveď zmazal
krasneleto
27. máj 2025
@janai1

@janai1 videla som tento popis , nejde mi vsak do hlavy, ako by mohol 25tkovy test ukazat tehotenstvo 6 dni alebo 5 pred MS

kessica87
28. máj 2025

Nechcem strašiť, ale môže ísť o biochemické tehotenstvo. 😔

autor
28. máj 2025

Tak asi z toho nič nebude, myslím, že ten clearblue včera vyšiel falošne pozitívny. Dnes som mala aj ráno aj poobede test negatívny.

elizabeth175421
28. máj 2025

Ja som mala to isté, paličkové negatívne a digitálny pozitívny. Potom som mala na jednej značke palickového duchov a na iných negatívne, tak si myslím, že niektoré značky maju silnejšie kanáliky. Menzes prišiel po 8 dňoch meškania 😏

lisabon02
7. jún 2025

Ahoj, prosím ta ako si dopadla? Mne sa Orave deje toto iste, digi pozitivny a z tej istej vzorky Dr max test negatívny

vika87
26. jún 2025

Aj mne vyšli takéto testy, ako to dopadlo ?

lisabon02
27. jún 2025
@vika87

Aj mne vyšli takéto testy, ako to dopadlo ?

@vika87 ja som tehotná nebola, čiže digi test falošne pozitivny