Je rozdiel vo výsledku Clear Blue a realite normálny?
Ahojte baby, prosim vas ked som podla kalendara 4tt+2 , ale clear blue mi ukazal 2-3 tt, je ok takyto rozdiel? (Pouzila som ranny moc)
Nemam s nim moc skusenosti, vopred dakujem za info.
Ved to sedi... clearblue ukazuje vysledok od dna oplodnenia - 4tt+2 je piaty tehotensky tyzden, prebiehajuci treti tyzden od oplodnenia.
@janetinka27 ano, 26.10.ovu pozit.test, 16.10.ms. Dr max testy mi ukazali pozit tehotenstvo uz 6 dni pred planovanou ms (slaby pruzok), po asi 5 dnoch velmi zosilnel. Po 3 dnoch som si dnes spravila tento clear blue s takymto vysledkom.
Beriem utrogestan rano a vecer no dnes som mala slabu ruzovu akoby jemnu ciarku na papieri (po odobrati vzorky mocu), a alert v hlave, mierna panika, dala som si radsej uz aj ascorutin. Vitaminy beriem atd.
@anjelicek26 ach ok, dakujem ti. Toto som nevedela, ci ukazuje kolko dni od oplodnenia alebo rata ako kalendar...ale ved dava to logiku. Este raz vdaka.

@aliaray1 ahoj a vies presne, kedy bola ovulacia? zavisi potom tiez odo dna oplodnenia. myslim, ze tie testy nie su take presne, aby spolahlivo ukazovali tyzden.